Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
11.8.20 00:52

Držela jsem Keto dva roky. Kontrovali mi pravidelně hodnoty u doktora, vše v pořádku. Jela jsem do 20g denně, jednou za měsíc totální cheat day = jedla jsem co mě napadlo. Jinak žádné koktejly, ale počítání sachru a strava převážně maso, uzeniny, sýry, vejce, majonéza, maslo a částečně zelená zelenina - špenát, papriky, kapusta, zelí, okurka, cuketa. Ketopapirky na kontrolu, energie na rozdávání, žádný nadýmání, proste pecka. 16 kilo dole a držím už třetí rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.20 15:41

Ahoj holky jsem na keto 4 dny, jsem tedy v 1.fázy… dávám si do omelety trochu mozarely papírek mám růžový..myslíte že jsem v ketoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.20 15:51

Taky piju lehkou colu, nevím zda si nenarušuji ketozu, ale mám strašnou chut na sladké a pomáhá mi…co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.20 13:31

@Klaudieli ahoj máte ještě? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.20 13:34

@Kikča1224 přesně o tomhle uvažuji, jen o koktejlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 20:04

ketodiet

Doporučuji vybírat a nekupovat jejich celé jídelníčky, třeba Kotodiet je hodně předražená. Snížení příjmu a zvýšení výdeje energie je základ. Osobně mám dobré zkušenosti s drinky míchanými s vodu, které obsahují i vitamíny (dají se použít i s mlékem). Na zasycení jsou dobré jejich palačinky nebo lívance, dochutit lze bylinkami, kořením a k tomu hodně zeleniny i ovoce. Omezit cukry, pečivo a pít vodu, čaje nebo minerálky. Hubnu sice pomaleji - tak 2-3 kila za měsíc, ale bez jojoefektu. Nedoporučuji jejich kaše, polévky. džemy, zmrzliny apod. - jsou opravdu nechutné a předražené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 20:26

@kiki743 Pokud máte chuť a sladké, tak nemáte vyvážené minerály a vitamíny. Cola je dobrá na zažívání, ale ne na dietu. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 18:00

@eprch úplně s Vámi nesouhlasím, není nutné držet ortodoxní program, který si nadiktuje prodejce keto… tak, aby prodal svoje, často nechutné, zboží. Dietní režimy jsou předražené a lze je docela slušně nahradit levnějšími surovinami (kdysi to byla třeba vajíčková dieta), snížením cukru na minimum, dělená strava, zelenina, bez pečiva a hlavně hodně pohybu. Osobně nemám vůbec problém s ovocem, to si musí každý vyzkoušet, co mu funguje. Jakmile mi někdo řekne, že „musím…“, tak většinou to nefunguje. Držet 4 a více týdnů keto sice většinou zabere, ale není pravda, že zde není jojo efekt. :) Jenže to je takový reklamní slogan, co vždycky zabere…

• Citovat
  • Upravit
Luc-1
30.12.20 18:26

Holky co se vam podarilo zhubnout vic kg, drzite si to? Neprojedly jste se zpatky? Ja uz jednou diky cambrudge a pak svoji stravoz keto zhubla 20 kg ale diky dlouhodobemu stresu a reseni to jidlem vse nazpet. Zkousim to znovu a jsem presvedcena ze uz neujedu ale clovek asi nikdy nevi ze :roll:

• Citovat
  • Upravit
2144
30.12.20 18:45
@Luc-1 píše:
Holky co se vam podarilo zhubnout vic kg, drzite si to? Neprojedly jste se zpatky? Ja uz jednou diky cambrudge a pak svoji stravoz keto zhubla 20 kg ale diky dlouhodobemu stresu a reseni to jidlem vse nazpet. Zkousim to znovu a jsem presvedcena ze uz neujedu ale clovek asi nikdy nevi ze :roll:

Já zhubla 15 kg a pořád jsem na stejné váze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
31.12.20 22:36

Ahoj.
Pokud je tu někdo kdo opravdu zítra začíná hubnout, ráda se přidám. Rozhodla jsem se pro „Guareta od dr. Staňka“.Produkty jsem vyzkoušela, přiobjednala a chci to zvládnout. Motivaci mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
1.1.21 14:46
@yocheved píše:
Já zhubla 15 kg a pořád jsem na stejné váze :lol:

15 kg a udrzet si to je radost. Mas asi porad snizene sacharidy, ze?

• Citovat
  • Upravit
2144
1.1.21 15:53
@Luc-1 píše:
15 kg a udrzet si to je radost. Mas asi porad snizene sacharidy, ze?

Vůbec to nehlídám. Dnes už jsem vegetariánka, ale nejím ani vejce, nepiji mléko (jen rostlinná) a maximálně si dám občas cottage. Takže moje strava je víceméně ovoce, zelenina, luštěniny, obilniny. Hodně daleko od low carb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
1.1.21 17:55
@yocheved píše:
Vůbec to nehlídám. Dnes už jsem vegetariánka, ale nejím ani vejce, nepiji mléko (jen rostlinná) a maximálně si dám občas cottage. Takže moje strava je víceméně ovoce, zelenina, luštěniny, obilniny. Hodně daleko od low carb :D

Tak to je fajn :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4.1.21 19:12

Nízkosacharidová strava

Ahoj, ak myslíš KETO, za ktoré sa platí, respektíve krabičkové a práškové diéty za horibilné sumy, tak určite nie. :-) Mimochodom KETO stravu si môžeš vyskladať aj sama, z bežne dostupných surovín, ktoré máš doma a nemusí to byť nič „špeciálne“. :)

Ja som toho dôkazom. Už cca dva roky sa stravujem nízkosacharidovo (lowcarb) a do dnešného dňa mám -27kg. :) Sama som si naštudovala čo sa smie jesť a čo zas nie, človek sa do toho časom dostane a váha už ide sama dole. :)

Za mňa je to najlepšia voľba, ale pozor… Ak zvažuješ KETO zakúpiť alebo si teda skúsiť niečo naštudovať, dávaj pozor, že nejde o žiadne diéty.. Táto forma stravovania sa musí stať tvojim životným štýlom inak sa dostaví jojo efekt a to určite nechceš. :)

Držím palčeky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková