Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Držela jsem Keto dva roky. Kontrovali mi pravidelně hodnoty u doktora, vše v pořádku. Jela jsem do 20g denně, jednou za měsíc totální cheat day = jedla jsem co mě napadlo. Jinak žádné koktejly, ale počítání sachru a strava převážně maso, uzeniny, sýry, vejce, majonéza, maslo a částečně zelená zelenina - špenát, papriky, kapusta, zelí, okurka, cuketa. Ketopapirky na kontrolu, energie na rozdávání, žádný nadýmání, proste pecka. 16 kilo dole a držím už třetí rok.
Ahoj holky jsem na keto 4 dny, jsem tedy v 1.fázy… dávám si do omelety trochu mozarely papírek mám růžový..myslíte že jsem v ketoze?
Taky piju lehkou colu, nevím zda si nenarušuji ketozu, ale mám strašnou chut na sladké a pomáhá mi…co myslíte
Doporučuji vybírat a nekupovat jejich celé jídelníčky, třeba Kotodiet je hodně předražená. Snížení příjmu a zvýšení výdeje energie je základ. Osobně mám dobré zkušenosti s drinky míchanými s vodu, které obsahují i vitamíny (dají se použít i s mlékem). Na zasycení jsou dobré jejich palačinky nebo lívance, dochutit lze bylinkami, kořením a k tomu hodně zeleniny i ovoce. Omezit cukry, pečivo a pít vodu, čaje nebo minerálky. Hubnu sice pomaleji - tak 2-3 kila za měsíc, ale bez jojoefektu. Nedoporučuji jejich kaše, polévky. džemy, zmrzliny apod. - jsou opravdu nechutné a předražené.
@kiki743 Pokud máte chuť a sladké, tak nemáte vyvážené minerály a vitamíny. Cola je dobrá na zažívání, ale ne na dietu. ![]()
@eprch úplně s Vámi nesouhlasím, není nutné držet ortodoxní program, který si nadiktuje prodejce keto… tak, aby prodal svoje, často nechutné, zboží. Dietní režimy jsou předražené a lze je docela slušně nahradit levnějšími surovinami (kdysi to byla třeba vajíčková dieta), snížením cukru na minimum, dělená strava, zelenina, bez pečiva a hlavně hodně pohybu. Osobně nemám vůbec problém s ovocem, to si musí každý vyzkoušet, co mu funguje. Jakmile mi někdo řekne, že „musím…“, tak většinou to nefunguje. Držet 4 a více týdnů keto sice většinou zabere, ale není pravda, že zde není jojo efekt.
Jenže to je takový reklamní slogan, co vždycky zabere…
Holky co se vam podarilo zhubnout vic kg, drzite si to? Neprojedly jste se zpatky? Ja uz jednou diky cambrudge a pak svoji stravoz keto zhubla 20 kg ale diky dlouhodobemu stresu a reseni to jidlem vse nazpet. Zkousim to znovu a jsem presvedcena ze uz neujedu ale clovek asi nikdy nevi ze ![]()
@Luc-1 píše:
Holky co se vam podarilo zhubnout vic kg, drzite si to? Neprojedly jste se zpatky? Ja uz jednou diky cambrudge a pak svoji stravoz keto zhubla 20 kg ale diky dlouhodobemu stresu a reseni to jidlem vse nazpet. Zkousim to znovu a jsem presvedcena ze uz neujedu ale clovek asi nikdy nevi ze
Já zhubla 15 kg a pořád jsem na stejné váze ![]()
Ahoj.
Pokud je tu někdo kdo opravdu zítra začíná hubnout, ráda se přidám. Rozhodla jsem se pro „Guareta od dr. Staňka“.Produkty jsem vyzkoušela, přiobjednala a chci to zvládnout. Motivaci mám.
@yocheved píše:
Já zhubla 15 kg a pořád jsem na stejné váze
15 kg a udrzet si to je radost. Mas asi porad snizene sacharidy, ze?
@Luc-1 píše:
15 kg a udrzet si to je radost. Mas asi porad snizene sacharidy, ze?
Vůbec to nehlídám. Dnes už jsem vegetariánka, ale nejím ani vejce, nepiji mléko (jen rostlinná) a maximálně si dám občas cottage. Takže moje strava je víceméně ovoce, zelenina, luštěniny, obilniny. Hodně daleko od low carb ![]()
@yocheved píše:
Vůbec to nehlídám. Dnes už jsem vegetariánka, ale nejím ani vejce, nepiji mléko (jen rostlinná) a maximálně si dám občas cottage. Takže moje strava je víceméně ovoce, zelenina, luštěniny, obilniny. Hodně daleko od low carb
Tak to je fajn ![]()
Ahoj, ak myslíš KETO, za ktoré sa platí, respektíve krabičkové a práškové diéty za horibilné sumy, tak určite nie.
Mimochodom KETO stravu si môžeš vyskladať aj sama, z bežne dostupných surovín, ktoré máš doma a nemusí to byť nič „špeciálne“. ![]()
Ja som toho dôkazom. Už cca dva roky sa stravujem nízkosacharidovo (lowcarb) a do dnešného dňa mám -27kg.
Sama som si naštudovala čo sa smie jesť a čo zas nie, človek sa do toho časom dostane a váha už ide sama dole. ![]()
Za mňa je to najlepšia voľba, ale pozor… Ak zvažuješ KETO zakúpiť alebo si teda skúsiť niečo naštudovať, dávaj pozor, že nejde o žiadne diéty.. Táto forma stravovania sa musí stať tvojim životným štýlom inak sa dostaví jojo efekt a to určite nechceš. ![]()
Držím palčeky ![]()