Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@MamculeVerca píše:
@azaleila
Já právě spíše nevařím, ale jim hotové jídlo od KETOFIT a Prodietix.
Mám pak jistotu, že se neochuzuji o vitamíny a minerály
A jsi tedy na te dietě ted aktualne ano? Ja chci zacit zitra - dnes si dam jeste smazak ![]()
@azaleila píše:
A jsi tedy na te dietě ted aktualne ano? Ja chci zacit zitra - dnes si dam jeste smazak
Ano jsem. Nějaký ten týden. Zhřešila jsem, ale už bych zase měla být v ketoze…
Je to hodně znát. Nemám vůbec hlad. Mlsná mě honí teď, protože jsem Zhřešila. První tři dny jsou těžké. Pak je to super. Nejsem tolik unavená… Nemám cukrový absťák.
Třikrát hurá keto dietě ![]()
@MamculeVerca píše:
Ano jsem. Nějaký ten týden. Zhřešila jsem, ale už bych zase měla být v ketoze…Je to hodně znát. Nemám vůbec hlad. Mlsná mě honí teď, protože jsem Zhřešila. První tři dny jsou těžké. Pak je to super. Nejsem tolik unavená… Nemám cukrový absťák.
Třikrát hurá keto dietě
já už jsem jí držela asi před rokem, ale nevím, jak to mám s tou ketozou, jako dolu mi to šlo krásně, ale jinak jsem nic nepozorovala… švagrová to držela taky a té bylo fakt blbě… testovala jsi také papírky moč, nebo ne? Já dnes první den, ale zatím v pohodě… tak uvidím, jak dál ![]()
Myslíš KETO chřipku. To je parádička. Měla jsem ji asi třetí den. Je to ukazatel, jak moc je tvoje tělo závislé na cukrech. Hlavně těch jednoduchých. Mě bylo blbě jako nikdy.
Já ketótu poznám, protože rozpoznám sebemenší změnu na těle. Poznám ji, že se cítím lehká, přitom jakoby sytá. Úplně na začátku, můžeš jít trošku jinak cítit. Pot a moč.
Jsem v ketoze taková jiná. Úplně klidná.
Měla jsem ale předtím hodně problémy. A cukrem. Byla jsem závislá na rychlém přísunu cukrů. Jakože jsem dostala hlad a honem jsem musela něco sníst. Bylo mi blbě byla jsem protivná. Teď je to pryč. ![]()
Pokud a dodržuješ ale nic na sobě necítíš, nezoufej. Tělo je v ketoze bez sacharidů cca za dva tři dny
… HLAVNÍ JE opravdu jist a nehladovět ![]()
@MamculeVerca jojo, hlavně to „jíst a nehladovět“ na sobě taky pozoruju… a docházím k závěru, že jsem ukládala, ptž tělo prostě mělo málo…
Pojem „keto chřipka“ jsem nikdy neslyšela, ale líbí se mi moc…
něco takového myslím… no, zatím nepozoruju nic moc, ale tak je jasný, že je brzy…
Jak píšeš o té závislosti na cukrech, myslíš cukry jako sladké (třeba čokoláda) nebo jídlo obecně? Já jsem totiž dřív jela na čokoládě strašně moc a teď si na ni ani nevzpomenu…
@azaleila
Je to vlastně absťák po cukru, ale je ti jako když máš chřipku. Zimnice, nevolnost. Brekeke. Závislost na cukru, myslím obecně. Pečivo, sladké jogurty, nekvalitní sáčkove polévky. Různé fit tyčinky. Člověk by neřekl, v čem všem cukry (sacharidy) jsou. Mi nejvíce chybí ovoce. Já si to občas upravím a ovoce si dám. Jakože místo keto hotové svačiny si dám jen jablíčko. Není to vzhledem ke keto dietě úplně oukej, ale snažím se to vychytat, aby to bylo zhruba na stejno. Chci si tuhle keto dietu zachovat. Cítím se fakt výborně. Chci to mít jako životní styl, nebo tak něco. A člověk si nemá odpírat nic. Nechci být do konce života bez ovoce
… Skryté sacharidy jsou nejhorší. Jsou fakt tam, kde by je člověk nečekal. Proto vlastně raději jim ta keto hotová jídla. Tam to za mě spočítal někdo jiný ![]()
@MamculeVerca píše:
@azaleila
Je to vlastně absťák po cukru, ale je ti jako když máš chřipku. Zimnice, nevolnost. Brekeke. Závislost na cukru, myslím obecně. Pečivo, sladké jogurty, nekvalitní sáčkove polévky. Různé fit tyčinky. Člověk by neřekl, v čem všem cukry (sacharidy) jsou. Mi nejvíce chybí ovoce. Já si to občas upravím a ovoce si dám. Jakože místo keto hotové svačiny si dám jen jablíčko. Není to vzhledem ke keto dietě úplně oukej, ale snažím se to vychytat, aby to bylo zhruba na stejno. Chci si tuhle keto dietu zachovat. Cítím se fakt výborně. Chci to mít jako životní styl, nebo tak něco. A člověk si nemá odpírat nic. Nechci být do konce života bez ovoce… Skryté sacharidy jsou nejhorší. Jsou fakt tam, kde by je člověk nečekal. Proto vlastně raději jim ta keto hotová jídla. Tam to za mě spočítal někdo jiný
Ahoj dámy,
začala jsem nedávno s KetoMix, ale bohužel mi moc chuťově tahle dieta nesedla. A do toho mě ještě čtvrtý den zastihla neuvěřitelná keto chřipka…nevolnost na zvrácení, motání hlavy, naprostá vyčerpanost
Tak jsem si řekla, že mi to za to nestojí. Potřebuji zhubnout jen nějakých 4-5 kg, tak to zkusím radši cestou zvýšení pohybu a vynechání dobrot a nezdravých jídel ![]()
Jestli některá keto dietu držíte a jste s ní spokojená nebo pokud se odhodláváte tuhle dietu zkusit, nabízím zbytek svého 3-týdenního balíčku. Celkem jsem spotřebovala 3 dny (15 porcí), takže jich ješte cca 95 zbývá ![]()
https://aukro.cz/…i-6966423107
Mě by teda keto chřipka přesvědčila, abych pokračovala. Ono je to ukazatel, jak moc tlje tělo závislé na cukru.
Přidala jsem teď doplněk stravy, který by měl blokovat cukry a tuky. Nevím, jestli tomu úplně věřím, ale je to taková podpora.
Začala jsem počítat i sacharidy z povolené zeleniny. Úplně mě vyděsily ředkvičky.
4g sacharidů na 100g???
Je úplně senzační, že tělo hospodaří s tím, co má. Chybí mi fitko, doma mě cvičit nebaví… Myslím, že když budu zase chodit do fitka, váha půjde dolů rychleji. Zatim je to kilčo na týden. Což je prý akorát. Ale já chci viiiiiic ![]()
@MamculeVerca píše:
Jestli se vám do toho můžu vložit, tak jestli můžeš nebo ne… Záleží na tom, co od toho čekáš… Keto dieta je určitě o KETÓZE. Do ketozy se můžeš dostat i vyhladověním. Keto jídla od všech těch firem ti pomáhají držet ketozu a zároveň mít všechny vitamíny a minerály a nemít hlad. Pokud si dokážeš vařit tak, abys držela tuky nízko, bílkoviny hodně vysoko a sacharidy k nule, pak si můžeš dát,,normální jídlo,,…
Ahoj, nedá mi to se k Vám nepřipojit. Toto je podle mě úplná hloupost. Keto dieta je především o tom mít hodně vysoko TUKY, bílkoviny na středu a sacharidů absolutní minimum. Přemíra bílkovin tělu škodí a nejsou až tak pro ketozu důležité. Na vhodný příjem bílkovin se lékaři rozcházejí a doporučují od 0,6g po 1,5g B na kilogram. Někde jsem ale četla, že jde o kilogram aktivní svalové hmoty, ne aktuální váhy. Spousta lidí co jedou opravdu v ketoze potvrdí, že čím více meni bílkoviny za tuk tím rychleji hubnou. Tedy doporučení držet tuky na minimu rozhodně nejsou vhodné pro ketozu a keto dietu. A keto dietou myslím hubnutí ve stavu ketózy a ne nějaké míchání pytlíčků co se keto jmenuje
Holky, mám prosbu,
nevíte, kde najít nějakou prodejnu v Ostravě na doplnění potravin ketodiet? děkuji..Jana
Ahojky..prosím, mám jeden dotaz…jsem na ketomix dietě, ale chci se zeptat jestli mohu koupit produkty třeba od ketodiet, ketofit, myketo nebo bych narušila dietu? děkuji Jana K.
Ahojky chci se zeptat je tu někdo kdo má zkušenosti s Pilulkami KetoDiet? Děkuji za odpověď Burdová
![]()
Ahoj holky,chtela.bych poprosit o radu. Chtěla bych si koupit měsíční balíček ketofit ale nechci držet 3 fáze. Chtěla bych pouze ten měsíc a pak přejít na zdravější normální stravu. A tak se ptám zda to má. Smysl a co jojo efekt. Moc děkuji