Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luc-1
11.1.21 18:37

No ale nekoho to proste vic nakopne, u me to funguje prosla jsem radama vyzivovych - i odzkozsenych ostatnima poradcu i treneru a temer jsem nehubla a makala jako blazen… na me proste ty sacharidy fungujou, kombinuju sacky a sve jidlo a vyhovuje mi to… kazdy je jiny

Plus presne o tom to je po jakekoliv redukci se clovek nesmi vratit zpet, nejen sacharidove… jo teorie je krasna vec :mrgreen:

Ja v ketoze momentalne nasla pomocnou berlicku

• Citovat
  • Upravit
26578
11.1.21 19:21

Tak to je o forme.
Kdyz ji nekdo tuhle „instantni“ formu jidla, je v podstate jedno, co to je, keto nebo vegan nebo cokoli jinehov, pro zaludek to ideal nebude. Co ja se s zaludkem natrapila, a ted na LC/keto ale na realnem jidle jsem uplne bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.21 10:42

Kmiša11

Dobrý den chtěla bych nabídnout balíček ketofit v hodnotě 5600kč je starý asi týden, nemůžu v dietě pokračovat protože jsem zjistila že jsem těhotná proto bych ráda poslala dal, aby pomohla někomu jinému. Jedná se o balíček zhruba na 2 měsíce. Mohu na email zaslat fotky všech produktů jsou tam 3 velké koktejly 1260g, jeden je na 50 porcí. Potom šejkr, omeleta, zkušební těstovinova rýže a různé příchutě asi 14 druhů s tím jsou koktejly úplně super. Nabízím nyní za 4300 o ceně jsem ochotná diskutovat hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.5.21 14:51

Ja jsem ji mela a bylo to supr, našla jsem si cez tuhle recenzi a pak jsem si o tom čítala neco a nakonec jsem se rozhodla do toho jít, protože jsem chcela neco zhudbnou :) ale samozrejmne je dobrý to kombinovat aj s nejakým sportem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 15:10
@Kmiša11 píše:
Dobrý den chtěla bych nabídnout balíček ketofit v hodnotě 5600kč je starý asi týden, nemůžu v dietě pokračovat protože jsem zjistila že jsem těhotná proto bych ráda poslala dal, aby pomohla někomu jinému. Jedná se o balíček zhruba na 2 měsíce. Mohu na email zaslat fotky všech produktů jsou tam 3 velké koktejly 1260g, jeden je na 50 porcí. Potom šejkr, omeleta, zkušební těstovinova rýže a různé příchutě asi 14 druhů s tím jsou koktejly úplně super. Nabízím nyní za 4300 o ceně jsem ochotná diskutovat hezký den.

Jestli ji ještě máš, a jsi ochotna s cenou třeba o něco níž, napiš mi kdyžtak na email **** :) přemýšlím o koupi a docela se mi tvá nabídka líbí :lol:

Edit adminem: smazán email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.21 20:23

Holky mám dotaz. Mám štítnou žlázu beru malé dávky euthyroxu 1/2 denně. Ale někde to nedoporučuji brát na šž. Chtěla jsem dát dole tak 7 kg. Máte někdo zkušenosti? Kombinovat to s hlavní jídlem.

• Citovat
  • Upravit
1331
4.10.21 13:35
@Anonymní píše:
Holky mám dotaz. Mám štítnou žlázu beru malé dávky euthyroxu 1/2 denně. Ale někde to nedoporučuji brát na šž. Chtěla jsem dát dole tak 7 kg. Máte někdo zkušenosti? Kombinovat to s hlavní jídlem.

Já beru euthyrox 100 a teď jsem najela na Chia Shake. Nikde jsem nečetla, že by se to se sníženou fci štítky nemohlo… Jen si dej velký pozor na složení, některé koktejly obsahují velké množství sóji(to jsou ty levnější) a ta by se ve velké míře na nemocnou štítku opravdu neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.21 22:22

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak vypadá dietní plán? Jako myslím tím, jak jsou koncipovaná jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.1.22 13:53
@halča píše:
Ahoj holky,
jsem na proteinovce v první fázi!!!Řídím se podle stránek ketodiet, ale jejich koktejl nahrazuji vysokoprocentním proteinem, který vychází cca kolem 1500 Kč na měsíc. Záleží na značce, ale chce to opravdu tak 90ti procentní! Nemám hlad, mám dobrou náladu, jím ke koktejlům hodně zeleniny pro 1.fázi, přidávám kvalitní olivový olej a piju i kávu. Zeleninu mohu vařit, dusit, opékat. Nikdy bych do žádné nesmyslné diety nešla, ale mám o tom dost přečteno a funguje i v mém okolí. Zatím mám dole 5kg. Jelikož je dieta na delší dobu, naučí vás pravidelně jíst a přemýšlet o jídle. V první fázi, která trvá 4-6týdnů je váhový úbytek největší, jelikož nepřijímáte sacharidy, tělo sahá do zásobního tuku, ale proteiny zároveň chrání svalstvo. V druhé fázi se koktejl pije 3× denně, ale už se může konzumovat k zelenině libové maso,ryby.to by mělo trvat nejméně 1,5násobek doby první fáze. Ve třetí fázi, se najíždí na racionální jídelníček, přijímat se mohou v poloviční dávce sacharidy(přílohy).Pokud nadále omezíte přísun zbytečných sacharidů, jojo efekt nehrozí!!!

Mohu poprosit o kontakt ráda bych se dozvěděla víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.3.22 20:47

..a po Keto dietě stejně přijde zase další typ diety..

Takhle to moc nefunguje, ta neustálá sebekontrola trvající měsíce, ani se člověk nemůže pořádně najíst… Ono je to spíš o tom, jaké bakterie má předány a vypěstovány ve střevech. Můj kolega, poloviční proti mně jedl 2× víc než já,
byl stálý hubený střízlík a já to dotáhl na stáži v Německu až na 135kg.
Byl jsem tam doslova ujetý na jejich nádherné hrubozrnné jatrové paštice. Tehdy jsem ještě neznal knihu Mudr. Partykové: Hladovění pro zdraví. Tak jsem si ráno uvařil litr kávy slazené sacharinem, litr POMERANČOVÉHO ZŘEDĚNÉHO DŽUSU 1:5(u jiných džusů to nefunguje, vyvolávají i po zředění hlad) a odešel na 3km procházku nádherným parkem do Institutu, večer jsem dokázal prvních pár dní na kolejích nic nejíst, pak mi mlsná nedala a objevil jsem tehdy u nás neznámý ledový salát a pak za ještě lepší sterilované fazolky, které jsem snědl i s nálevem…
Za 14 dní jsem se projedl na 115kg, což už bylo přece k mé výšce 193 cm přijatelnější. Bylo by to ještě lepší, kdyby nebyla společná grilovačka, na kterou jsem musel jít, myslel jsem si že nástrahám odolám, ale nakonec jsem snědl 3 nádherné krkovičky sice bez chleba, ale při totální hladovce by to mohlo i zabít.
Když jsem knihu o hladovění objevil, zjistil jsem, že vše jsem dělal špatně ale i přesto jsem zhubl. Na začátku se hubne hladovkou rychle, klidně 10 kilo za 5 dní, ale pak už jen po půlkilu, později čtvrtkilu, při větší nadváze jako u mne je úbytek na váze ještě větší. Pokud totální hladovku( pijete jen čistou vodu 1,5÷2l) držíte 5 dní, tak za 14 dní jojo efektem se vrátíte na svou váhu, lepší je aspoň 14 dní, ale největší úspěchy dosáhnete 21 denní hladovkou, kdy už může nastat trvalý ůbytek až 10 kg! Ale i krátké hladovky 1, 3, 5, 7 dní mají svůj význam, cítíte se jakoby čistší zdravější. Při 21 denní hladovce neubývá jen tuk, ale začínají se spalovat i nepotřebné části v těle. Ze 113 kg jsem z 22 denní hladovky dostal až na 92kg. Po ní jsem cca 10 roků jsem si udržel váhu do 98 kg.
Po začátku hladovky si musíte pár dní dělat klystýry (bez nich silně bolí hlava), po prvních třech dnech bývá pocit hladu utlumen, je už je chuť a po týdnu už s klidem vidíte jak rodina jí, i když třeba vaříte. NESMÍ SE ANI NEJMENŠÍ KOUSEK JÍDLA VZÍT, JINAK ZAČÍNÁTE JAKOBY ZNOVU! V průběhu hladovky jsou 2 kritické dny, navodí půldenní nevolnost. Při hladovce delší nez 10 dnů prvních pár dní pijete 1dl zředěné štávy s 5dl vody, po lžících po půlhodině.. a velmi pomalu přidáváte další potraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.22 08:50

Jak je to s ketony?

Já začala minulý týden keto a musím říct, že koktejly od ketomixu nejsou nic pro mě. První dny se mi z nich fakt navalovalo, takže teď jsem si je začala částečně nahrazovat normalni nízkosacharidovou stravou s téměř stejnými nutričními hodnotami. Bílkoviny naháním tvarohem, krůtím masem, řasami a pod. Dneska jsem si poprvé testovala ketolátky a chtěla jsem se zeptat: Má nějaký vliv na hubnutí jejich koncentrace? Jsem v ketóze, ale tester ukazuje nejslabší hodnoty ze třech možných. Nevím jestli si nemám třeba víc hlídat stravu a zvýšit tak ten počet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.22 19:55

@Founik ono to asi nebude primo hlad sam od sebe, ale spis takova ta neovladatelna chut jist normalni jidlo ze si to pak vyvola sama😅clovek na tohle potrebuje opravdu pevnou vuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.22 19:58

Teď přemýšlím jestli do toho fakr jít, ale potřebovala bych někoho kdo s tím má větší zkušenosti a byl by semnou v kontaktu 😅jestli by se tu někdo tak ochotný našel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.22 12:30

Ketodieta je zázrak i prokletí

Díky keto dietě jsem po prvním dítěti zhubla 20 kilo na svou původní váhu před porodem. Nyní čekám druhé dítě a chci znovu vyzkoušet keto dietu, aby mi pomohla zhubnout po těhotenství.

Dělala jsem si průzkum o keto dietě a o tom, jak může pomoci při hubnutí po těhotenství, a zjistila jsem, že může být velmi účinná. Keto dieta je nízkosacharidová strava s vysokým obsahem tuků, která pomáhá tělu spalovat tuky jako zdroj energie namísto sacharidů. Bylo prokázáno, že tento typ diety pomáhá lidem zhubnout a dlouhodobě si váhu udržet.

Plánuji začít s keto dietou po porodu. Budu dbát na to, abych dodržovala pokyny stanovené mým lékařem, a budu také dbát na topečlivě sledovat své pokroky. Jsem si jistá, že mi keto dieta pomůže po těhotenství bezpečně a efektivně zhubnout.

Pro keto dietu mě přesvědčil článek na becher marketu . Psalo se v něm, že keto dieta je skvělý způsob, jak zhubnout a zlepšit si zdraví. Já jsem však nebyla schopna držet keto dietu déle než několik dní v kuse. Je několik věcí, které mi ztěžují držení diety. Za prvé, miluji sacharidy. Vím, že to zní jako hloupý důvod, ale je to tak. Miluji těstoviny, chléb a všechny ostatní chutné sacharidy, které jsou při keto dietě zakázané. Za druhé, mám problém vzdát se alkoholu. víno je můj oblíbený nápoj a často se přistihnu, že mám po dlouhém dni chuť na skleničku (nebo dvě) vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.22 09:03

Candida albicans a spol.

@Thea21 píše:
@Eulie
Taky se mi to nezdá. Mám vystudovanou biochemii a kvasinka se rozmnožuje jen v přítomnosti cukru. Cyklus pro stav ketózy neexistuje (který by podporoval jejich množení)

Myslím si, že kvasinky na ketony nejedou, ale je to pro ně spíše varovný signál, že právě došla potrava, takže z rezerv namnoží spoustu cestovatelů, kteří jdou po těle hledat potravu. Řekla bych, že u ketodiet mají problémy s kvasinkama proto, protože do sebe vždycky nějaké minimální množství sacharidů dostanou a kvasinky je využijí mezi zprávami z ketonů „Panika, hledej potravu!“. Takže na kvasinky funguje nejdříve protikvasinková dieta s rezistentními škroby a sacharidy s nízkým GI a poté dlouhodobý, dejme tomu alespoň 14denní půst na vodě, aby hynuly. Pokud někdo po hlavě skočí do ketodiet a nebo si dá 1-3 půstu mezi normálním stravováním, tak pouze kvasinky nakopne, aby se množily a vydaly se hledat jídlo. ;)
Kdybych to vzala přes nějaký vyšší princip, problémy s kvasinkama jsou nějaké záseky v životě, které jsme zavřeli do skříně, nechceme je řešit, ale ony nás stejně dobíhají a ten stres se prostě jen somatizuje.
Vlastní zkušenost. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková