Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lucka 125 píše:
Dobrý den, tak jsem si také zakoupila Balíček Medium Keto Diet, ale bohužel s mojí prací se tato dieta nedá správně využít. Tak pokud by měl někdo zájem, nevyužila jsem ani jeden celý den, takže je balíček téměř plný. V případě zájmu napíšu více info a cena by byla dohodou, lepší než aby to leželo nevyužité doma. Pro info pište na lu152@seznam.cz
Keto dieta je největší blbost, nakupte si radši pořádný jídlo a nesypte do sebe balíčky, zbytečně vyhozené peníze. ![]()
Bohužel nevyužiji mám 2 zabalené krabice proteinového nápoje ketodiet expirace 16.7.2020 kdyby měl někdo zájem převzetí osobně v Brně
Zdravím,
budu končit ketodietu a zařazovat normální stravu. Zbytečně jsem však objednala velký balíček, proto nabízím k prodeji 40 porcí KetoFit: 10× česneková omeleta, 10× sýrová omeleta s pórkem, 10× kaše, 4× rajská polévka, 4× žampionová polévka, 2× koktejl + příchuť malina, vanilka a postup užívání. Pravděpodobně mi zbudou i nějaké již otevřené produkty.
Ahojky chci se zeptat, jestli některá z vás po 5 dnech ketodiety zvracela.
Ahoj, chci se zeptat zkušenejších jestli je možné začít s basic balíčkem, i když mi doporučuje jejich kalkulačka ten intense. Vec se má tak, že si nejsem jistá jestli mi tato dieta sedne, tak nechci kupovat rovnou velký balík. Pokud by mi sedla, tak potom co doberu ten basic bych si klidne ten intense koupila. Ale kupovat ho rovnou, když to chci jen zkusit, mi prijde dost drahé. Udělala jste to nektěrá takhle na začátku taky?
Ahoj všichni, jakou kaši lze nasadit, abych si zachovala keto stav, ale nemusela pořád kupovat drahé proteinové? rýžovou asi ne…chci pomalu najet na běžnější stravu, kaše ráno zachovat, ale nevím, jakou si koupit. Díky všem, kdo poradíte ![]()
Holky, kolega z práce tuto dietu držel, opravdu zhubl a hodně, po 14dnech jsem na něj koukala jak na jiného člověka, po dalších dnech mu to fakt seklo, tvrdil, že se cítí skvěle… jak skončil tak se mu kila začala vracet zpátky. Během krátké doby nabral všechno zpátky a ještě nějaké to kilo nahoru, sem tam ho někdo popichne, je to hrozné, je mi ho líto
… Já zhubla 19kg jen tím, že jsem se více hybala (prochazky) menší porce, poslední jídlo v 17.hod večer, více jsem pila vody… žádný jojo efekt jsem neměla.
Ahoj, já prosím potřebuju radu s kaší, ne nic jiného. samozrejme jsem přidala pohyb, omezila jídlo večer, piju hodně vody…myslím, že nejsem úplně naivní a nečekám zázraky zadarmo.
@mischelinka omlouvám se, zda reaguju špatně - keto dietu popravdě moc neznám, ale kaše snídám celkem pravidelně a třeba Tě něco z toho osloví… kaše které snídám a znám:
Ovesná, pohanková, jáhlová, polentová - to jsou takové ty běžné.
Pak mám moc oblíbenou čirokovou kaši a prý si ještě chválí amaranth.
Děkuji a která je z toho chuťově nejlepší ve smyslu nejjemnější, bez chuti a zápachu?🙂
@Anonymní píše:
Holky, kolega z práce tuto dietu držel, opravdu zhubl a hodně, po 14dnech jsem na něj koukala jak na jiného člověka, po dalších dnech mu to fakt seklo, tvrdil, že se cítí skvěle… jak skončil tak se mu kila začala vracet zpátky. Během krátké doby nabral všechno zpátky a ještě nějaké to kilo nahoru, sem tam ho někdo popichne, je to hrozné, je mi ho líto… Já zhubla 19kg jen tím, že jsem se více hybala (prochazky) menší porce, poslední jídlo v 17.hod večer, více jsem pila vody… žádný jojo efekt jsem neměla.
No, to ti sice preju, ale bezne ani normalni to neni, ze clovek, co zase prestane s pohybem a zacne jist, co pred tim, ze to nepribere zpatky. To se nedeje jen u keto diety.
@mischelinka píše:
Děkuji a která je z toho chuťově nejlepší ve smyslu nejjemnější, bez chuti a zápachu?🙂
Ja moc nechapu, co presne ma splnovat ta kase. Zminujes zachovani keto stavu, to ale rozhodne s tim vyctem kasi nebude. Ovesna, pohankova, jahlova…to vsechno jsou sacharidove naloze. Tak mi ted neni jasne, jestli chces jakoukoliv levnou kasi nebo opravdu dal pokracovat v keto, jen ne s tou firmou, ale s normalnim jidlem. ![]()
@Lenka_Hal ano, jde mi o zachování keto s nějakou normální kaši, ne tou drahou. normální ve smyslu tom, že ji koupím např. ve zdravé výživě. jestli to nějaká vůbec bude splňovat, aby to nebyla sacharidová naloz
@mischelinka tak pokud nechceš sacharidovou nálož, tak bych asi šla cestou si nastavit tu svou oblibenou kaši něčím dalším - napr psylliem, chia seminky.. proste neco co ti dá objem ale bez své chuti. Pravdaže o tuhle nástavbu pak zmenšíš tu standardní dávku ![]()