Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chapu no, jenze prave od toho mam ten zraci den - abych si doprala bez omezeni a pak zase vydrzela, pac jak se znam, mela bych pak tendenci hresit, kdybych musela neco neustale dodrzovat…Ale jak rikas, treba me to prejde - nadeje umira posledni ![]()
Za tech 5 dnu sem litala v hodnotach od 1800kcal do 2600kcal - viz ten rozdil v tech tukach 170-240g
No uvidis. U mne byva taky zrava treba pri PMS, ale to spociva v tom, ze si treba udelam nejaky extremne cokoladovy ketodezert a dam si, co hrdlo raci…ovsem klasicky dortik by me dostal asi na pokraj kolapsu, ted uz asi jo
Kalorie vypadaji ok.
A jak takovej dortikovej kolaps vypada?
![]()
Ze ti staci to vyresit cokoladovym ketodezertem ti zavidim
Jeden den jsem si ujela prave na tom ovoci s tou slehajdou, kdyz uz bylo nejhur - ale to je pak podle velikosti takové porce +7-10g sachru nahoru…Jinak u me poradna zrava vypada tak, ze jsem schopna jit s kamosem dopo misto snidane do cukrarny - kazdej sezerem tak 5-6zakusku+ledovy kafe, potom jeste zmrzku a pak se u nej doma dodelame u grillovacky…A jak vytravi - sup do posilky a po posilovne zase poradnej kus flakoty a po ni sladkou tecku - bud mivam sebou udelanou nejakou domaci laskominu pro tuhle prilezitost(sušenkový/medový řezy s ovocem a tvarohem) nebo jeste par zakusku co sme pred tim donesli z toho dopoledniho zatahu na cukrarnu…A toto kdyz clovek jednou za 14dnu udela, uz je toho dost plnej aby to na nej nasledujici 2 tydny neprislo, nebo se aspon vydrzel tesit ![]()
5-6zakusku, hm, to dost zalezi na velikosti. Umim si predstavit, ze kdyz neco upecu, ze si taky dam 5-6kousku, ale obcas v cukrarnach vidim kousky, ze po dvou bych byla plna. Ted nemluvim o mnozstvi cukru, spis o te velikosti.
Kdyz na nejake strave nestradas, myslim, ze na nejake i obcasne obzerstvi neni proste chut ![]()
@Kristyna954 Můžeš to zkusit, ale asi ti to dobře neudělá. Já to před nějakým časem taky držela podobně jako ty, ketózu stravou, po necelých třech týdnech, kdy jsem to držela opravdu poctivě, jsem si řekla, že si trošku zahřeším a den jsem se stravovala normálně včetně zákusku, chlebíčku apod. a chytly mě z toho pekelný křeče do břicha. Tak jsem si to pro příště už rozmyslela. Na organismus je to strašná ťafka. Lepší je po dosažení cílové váhy postupně a pomaličku přidávat a sledovat u toho váhu, jestli nejde zase nahoru. Ale nechci tě odrazovat, chápu tě, zkus to a uvidíš, třeba ti po tom nic nebude.
Zdarec
Tak přicházím s prvníma výsledkama
Startovací váha byla 97, začáek diety v pondělí, včera naváženo 92 na stejný váze. Můj bazál je cca 1500 a nějaký minimum pod který bych neměla lézt je 1800kcal. Průběh:
Po 1800 Út 2300
St 2600 Čt 2300
Pá 2800kcal -108g bíl., 46g sach., 185g tuku.
So 2300kcal - 124g bíl., 38g sach., 267g tuku.
Ne 2300kcal - 123g bíl., 35g sach., 272g tuku.
Během diety jsem měla každej den půl deci červenýho a i takový věci, jako jahody, dokonce jsem si i jeden den osladila trochu másla medem a za den vypiju asi 3deci 40% šlehačky v růzých formách a 2-4lžíce olivovýho oleje…Samozřejmě jedu ve velkým slaninku a přišla řada i na kančí klobásky
až na občasný touhy po sladkým si tuhle dietu bez hladu celkem užívám ![]()
Tak co vy na to?
![]()
@Kristyna954 píše:
ZdarecTak přicházím s prvníma výsledkama
Startovací váha byla 97, začáek diety v pondělí, včera naváženo 92 na stejný váze. Můj bazál je cca 1500 a nějaký minimum pod který bych neměla lézt je 1800kcal. Průběh:
Po 1800 Út 2300
St 2600 Čt 2300
Během diety jsem měla každej den půl deci červenýho a i takový věci, jako jahody, dokonce jsem si i jeden den osladila trochu másla medem a za den vypiju asi 3deci 40% šlehačky v růzých formách a 2-4lžíce olivovýho oleje…Samozřejmě jedu ve velkým slaninku a přišla řada i na kančí klobáskyaž na občasný touhy po sladkým si tuhle dietu bez hladu celkem užívám
Tak co vy na to?![]()
copak na to my, důležité je, co na to ledviny a další útroby.
Já si užívám toho, že žádnou ketodietu nepotřebuju ![]()
@Kristyna954 píše:
ZdarecTak přicházím s prvníma výsledkama
Po 1800 Út 2300
St 2600 Čt 2300
Během diety jsem měla každej den půl deci červenýho a i takový věci, jako jahody, dokonce jsem si i jeden den osladila trochu másla medem a za den vypiju asi 3deci 40% šlehačky v růzých formách a 2-4lžíce olivovýho oleje…Samozřejmě jedu ve velkým slaninku a přišla řada i na kančí klobáskyaž na občasný touhy po sladkým si tuhle dietu bez hladu celkem užívám
Tak co vy na to?![]()
Asi tam mas nejaky preklep, v tech cislech
V ten Pa je tam nejak moc…
Ale dobry ![]()
@Burj Chalifa Ledvinam ani jinym utrobam se nic spatneho nedeje ![]()
@Lenka_Hal píše:
Asi tam mas nejaky preklep, v tech cislechV ten Pa je tam nejak moc…
Ale dobry@Burj Chalifa Ledvinam ani jinym utrobam se nic spatneho nedeje
tak to je dobře. A úplně nejlepší ji nepotřebovat ![]()
@Burj Chalifa píše:
tak to je dobře. A úplně nejlepší ji nepotřebovat
Tak ja ji taky „nepotrebovala“, jen je mi tak proste lip ![]()
Jo oprava ten patek byl 3200kcal - 108g bíl, 46sach, 320 tuku
nechapu kde sem tam vzala tech 2800…
Hledám radu, jsem po operaci kolene zatím pohyb jen s berlí, mám fest nadváhu a určitě koupím pytlíky. Hledám nejchutnější Proditetix nebo Victus? Nadváhu mám poslední 3roky. Plán je dlouhodobý. A pak už napořád pravděpodobně.
Je mi jasné, že pytlíky jsou počáteční berlička nicméně ze 117kg se hubne blbě potřebuju start s ketozou
Koupila jsem si papírky Ketophan. Když se mi zabarvují růžově, tak jsem v ketóze? Děkuji 🙂
@katkavelka Čauky, taky sem měla operovaný koleno a řešila jak mít víc pohybu. Nemohla sem ani o berlích(max s bolestma na wc)páč mě ta nezoperovaná noha, která pujde pak taky na operaci, páč je taky špatná, o berlích neunesla a měla sem úplnej zákaz šlapat na zoperovanou nohu. Tak sem si vypůjčila v půjčovně vozík a jezdila sem na něm kromě rehabilitací a jiných cest ve vycházkách kolečka kolem baráku. A je to záhul jak sviňa, srovnatelnej tak s tím, když děláš kliky - takže celkem fest výdej energie - vřele doporučuju. Ale začínat pozvolna, ať si neuženeš oštěpařskej loket z toho jak ty ruce na to nejsou zvyklý…