Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dudinecka píše:
@Nora2 Prosim Vas, kdyz necemu nerozumite, nekomentujte prosim. Dekuji!
Radši si o tom něco přečtěte, než to začnete praktikovat ![]()
@Nora2 Nacteno mam mnoho a zkusenosti take, dekuji za zajem..!
@Nora2 Tak nas pouc, jak presne je tento metabolit prirozene se vyskytujici v tele toxicky??
Treba se poucime ![]()
@dudinecka píše:
@Lenka_Hal Si dychneme na nehet a odlakuje me ho..
@Lenka_Hal píše:
@Nora2 Tak nas pouc, jak presne je tento metabolit prirozene se vyskytujici v tele toxicky??Treba se poucime
Aceton ve větší míře poškozuje CNS a játra. Máte pravdu, aceton není zas takový problém. Horší je přebytek amoniaku, který vám v těle vzniká z nadbytku AMK. Je nepolární a prochází hematoencefalickou bariérou a může způsobit až otok mozku. Zkuste třeba jaterní encefalopatie.
@Nora2 teda takovou bl..jsem fakt necekala.
Muzes sem prosim te hodit nejake dukazy, ze hyperammonemia vznikne diky keto diete? Napoveda: prebytek bilkovin je v rozporu s keto, ale celkove je ten prispevek…no nic, radeji uz no comment.
Já bych se chtěla zeptat takto. Má někdo zkušenost s ketodiet.cz i s prodietix.cz? Zajímají mě konkrétní zkušenosti člověka, který vyzkoušel obě. Minulý rok jsem otestovala prodietix na měsíc, zhubla jsem nějakých 7 kg. Myslíte, že s KetoDiet dosáhnu víc? Děkuji. ![]()
@novakova.lup To proto, ze jsou kila zpet? Nedelejte to. Dejte predost opravdovy strave a na nejaky pytlicky zapomente..Hlavne je blbost byt mesic v ketoze pro ucel diety a pak zase najet na svoji stravu plnou sacharidu..
@novakova.lup No jestli berete jako očistu to, že budete konzumovat chemický pytlíčky, tak nemám slov… To už raději držte 2-denní půst a pijte pri nem pouze vodu(čaj) nebo se mrknete na ruzne prirodni ocistne produkty..
Já jsem poslední dobou silný odpůrce jakékoliv diety (možná je to rezignace
) ale říkám si, že cokoliv s názvem dieta je prostě kravina.
Buďto komplet překopu způsob jakým nahlížím na jídlo (tzn. vím co jím, mám to vyvážené, věnuju tomu pozornost bla bla bla) a nebo mám váhu zpět pár týdnů potom co od té slavné diety upustím.
Problém je, že ta změna stravování u mě ne a ne přijít ![]()
@petra.pel To je jen tim, ze v Cechach se slovo dieta vyuziva jen ve smyslu snizovani vahy. Ale low carb neni jen dieta, ale životní styl, resp.je to dieta celozivotni, udrzitelna..
@petra.pel píše:
Já jsem poslední dobou silný odpůrce jakékoliv diety (možná je to rezignace) ale říkám si, že cokoliv s názvem dieta je prostě kravina.
Buďto komplet překopu způsob jakým nahlížím na jídlo (tzn. vím co jím, mám to vyvážené, věnuju tomu pozornost bla bla bla) a nebo mám váhu zpět pár týdnů potom co od té slavné diety upustím.
Problém je, že ta změna stravování u mě ne a ne přijít
Jsem taky odpurce diet (=nesnasim hlad), ale jsem keto. Zcela udrzitelne…jak pise @dudinecka jde spis o zivotni styl.
@novakova.lup já mám Ketofit a chutná mi vše,od ketodiet pouze tyčinky a těstoviny.