Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@eicullucie píše: Čau ženy, potřebuju se zeptat na vaše zkušenosti, kolik kg jste zhubly ve 2 fázi? Pomalu se tam blížím a přemýšlím, jestli si nemám tu první fázi ještě o 2 týdny prodloužit, protože jsem zatím nedosáhla tolik, kolik jsem potřebovala. Výživové poradkyně říkaly, že se váha při přestupu do druhé fáze na pár dní zastaví, tak bych chtěla slyšet vaše zkušenosti a podle toho se rozhodnu![]()
Ja som bola v prvej faze tak dlho az pokial som nemala tak cielovu vahu - chudla som aj v druhej faze - stale som mala z coho
![]()
Ahoj holky, prosím jak měříte jestli v ketoze? Chci zacit, ale budu si varit
začíná teď někdo, že bychom se podělili o recepty?
@eluv píše:
Ahoj holky, prosím jak měříte jestli v ketoze? Chci zacit, ale budu si varitzačíná teď někdo, že bychom se podělili o recepty?
Hojky, kup si v lekarne papirky na mereni ketonu v krvi. Myslim ze se jmenuji DiaPhan
Ja mam HexaPhan ale ty jsou zbytecne drahe (u nas jine nemaji
)
Tak se hlásím a píšu zkušenost z 1faze, ještě před tím děkuji @eicullucie za rady. Dnes je to přesně ukončeny 3 týden. Dole mám 5 kg (hubnu ze 73kg/162cm). Jsem za ně moc ráda, nejsem typ, který jede striktně, 2× jsem porušila a přerušila ketozu vínem
… Lahvi vína
druhý den jsem měla jen vždy 3keto jídla + 2 normální. Vždy jsem se ale po dvou dnech vrátila do ketozy a jela dal. Všem, které zhresite, vemte to jako odměnu a jeďte dal. Celkem chci dát dolů 10kg, teď tedy 5… Přidávám si týden 1faze a pojedu fázi druhou, všem držím palce.
Ahoj holky, připojuji se ![]()
Taky jsem držela ketodietu a výsledek byl 3 kg držela jsem měsíc a pak už ty nechutný jídla nemohla ani videt
. A taky ty ceny, to jsme šla do mrákot, když jsem si spočítala, na kolik mě tahle sranda vyjde. Navíc jsem byla pořád unavená, bolela mě hlava a neměla jsem na nic sílu ani náladu.
Ale proč to vlastně píšu. Od ketodiet jsem upustila a našla si náhradní produkty. Jsou složením o dost lepší a kvalitnější než u ketodiet a skoro o polovinu levnější. Takže jsou náhradní dietu držím už půl roku a mám dole 41kg
![]()
Energie mám na rozdávání a hlava vůbec nebolí.
Takže velmi ráda předám své zkušenosti dál a pomůžu s dietou komukoliv kdo bude chtít ![]()
![]()
Mě zajímá jestli někdo na keto dietu zkoušel SENS tyčinky s cvrččí moukou? To má být nejlepší protein na hubnutí, ale chci slyšet kdo to zkoušel jaký to bylo, já nevim sama totiž, díky za rady! ![]()
@karulka198 to zní víc než odpudivě a děsivě, než aby to člověk zkusil, brrr ![]()
Co jsem o tom četla, tak je to jen marketingový tah, neobsahuje to nic lepšího, než se dá sehnat i v běžných proteinech. Nejkvalitnější je hovězí hydrolizát, to ti potvrdí každý, kdo se v tom vyzná ![]()
na keto je ale nejlepší syrovátkový, má méně proteinu takže ho mů
žeš vzít víckrát než jednou denně aniž by sis ublížila
Jsem velké ucho, 41 kg za půl roku čím se to dá zajistit?
@zozoz máte ve zprávě můj mail. tam mi napište, tady to mažou :/
zatím se daří, první týden 3kg dole - asi jen voda a pak každý týden 1kg, už mám 9kg dole, ještě aspon jednou tolik, snad vydržím…
@arowana píše:
Ahoj holky, připojuji se
Taky jsem držela ketodietu a výsledek byl 3 kg držela jsem měsíc a pak už ty nechutný jídla nemohla ani videt. A taky ty ceny, to jsme šla do mrákot, když jsem si spočítala, na kolik mě tahle sranda vyjde. Navíc jsem byla pořád unavená, bolela mě hlava a neměla jsem na nic sílu ani náladu.
Ale proč to vlastně píšu. Od ketodiet jsem upustila a našla si náhradní produkty. Jsou složením o dost lepší a kvalitnější než u ketodiet a skoro o polovinu levnější. Takže jsou náhradní dietu držím už půl roku a mám dole 41kg![]()
![]()
Energie mám na rozdávání a hlava vůbec nebolí.Takže velmi ráda předám své zkušenosti dál a pomůžu s dietou komukoliv kdo bude chtít![]()
![]()
Zdravím,kontakt by byl?
Držel někdo ketodiet program Basic? Kolik jste za tu dobu zhubli kg? Děkuji za odpovědi
@espanola27 Ano byl, napište mi do zprávy mail. tady by mi to smazali
![]()