Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
18.8.18 09:41
@eicullucie píše: Čau ženy, potřebuju se zeptat na vaše zkušenosti, kolik kg jste zhubly ve 2 fázi? Pomalu se tam blížím a přemýšlím, jestli si nemám tu první fázi ještě o 2 týdny prodloužit, protože jsem zatím nedosáhla tolik, kolik jsem potřebovala. Výživové poradkyně říkaly, že se váha při přestupu do druhé fáze na pár dní zastaví, tak bych chtěla slyšet vaše zkušenosti a podle toho se rozhodnu :mrgreen: :lol:

Ja som bola v prvej faze tak dlho az pokial som nemala tak cielovu vahu - chudla som aj v druhej faze - stale som mala z coho :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
18.8.18 11:08

Ahoj holky, prosím jak měříte jestli v ketoze? Chci zacit, ale budu si varit :lol: začíná teď někdo, že bychom se podělili o recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.8.18 20:00
@eluv píše:
Ahoj holky, prosím jak měříte jestli v ketoze? Chci zacit, ale budu si varit :lol: začíná teď někdo, že bychom se podělili o recepty?

Hojky, kup si v lekarne papirky na mereni ketonu v krvi. Myslim ze se jmenuji DiaPhan :) Ja mam HexaPhan ale ty jsou zbytecne drahe (u nas jine nemaji :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.18 14:30

Tak se hlásím a píšu zkušenost z 1faze, ještě před tím děkuji @eicullucie za rady. Dnes je to přesně ukončeny 3 týden. Dole mám 5 kg (hubnu ze 73kg/162cm). Jsem za ně moc ráda, nejsem typ, který jede striktně, 2× jsem porušila a přerušila ketozu vínem :)… Lahvi vína :D druhý den jsem měla jen vždy 3keto jídla + 2 normální. Vždy jsem se ale po dvou dnech vrátila do ketozy a jela dal. Všem, které zhresite, vemte to jako odměnu a jeďte dal. Celkem chci dát dolů 10kg, teď tedy 5… Přidávám si týden 1faze a pojedu fázi druhou, všem držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.8.18 10:40

Psala jsem zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.8.18 13:55

Ketodieta náhrada

Ahoj holky, připojuji se :-D
Taky jsem držela ketodietu a výsledek byl 3 kg držela jsem měsíc a pak už ty nechutný jídla nemohla ani videt :D . A taky ty ceny, to jsme šla do mrákot, když jsem si spočítala, na kolik mě tahle sranda vyjde. Navíc jsem byla pořád unavená, bolela mě hlava a neměla jsem na nic sílu ani náladu.
Ale proč to vlastně píšu. Od ketodiet jsem upustila a našla si náhradní produkty. Jsou složením o dost lepší a kvalitnější než u ketodiet a skoro o polovinu levnější. Takže jsou náhradní dietu držím už půl roku a mám dole 41kg :-) :-) :-)
Energie mám na rozdávání a hlava vůbec nebolí.

Takže velmi ráda předám své zkušenosti dál a pomůžu s dietou komukoliv kdo bude chtít :-)
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.18 15:40

Mě zajímá jestli někdo na keto dietu zkoušel SENS tyčinky s cvrččí moukou? To má být nejlepší protein na hubnutí, ale chci slyšet kdo to zkoušel jaký to bylo, já nevim sama totiž, díky za rady! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.8.18 23:01

@karulka198 to zní víc než odpudivě a děsivě, než aby to člověk zkusil, brrr :D
Co jsem o tom četla, tak je to jen marketingový tah, neobsahuje to nic lepšího, než se dá sehnat i v běžných proteinech. Nejkvalitnější je hovězí hydrolizát, to ti potvrdí každý, kdo se v tom vyzná ;-)
na keto je ale nejlepší syrovátkový, má méně proteinu takže ho mů :mavam: žeš vzít víckrát než jednou denně aniž by sis ublížila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.18 19:48

Rada.

Jsem velké ucho, 41 kg za půl roku čím se to dá zajistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.9.18 09:03

@zozoz máte ve zprávě můj mail. tam mi napište, tady to mažou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.9.18 14:21

zatím se daří, první týden 3kg dole - asi jen voda a pak každý týden 1kg, už mám 9kg dole, ještě aspon jednou tolik, snad vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.18 15:15

kontakt

Zdravím,kotakt by byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.18 15:16
@arowana píše:
Ahoj holky, připojuji se :-D
Taky jsem držela ketodietu a výsledek byl 3 kg držela jsem měsíc a pak už ty nechutný jídla nemohla ani videt :D . A taky ty ceny, to jsme šla do mrákot, když jsem si spočítala, na kolik mě tahle sranda vyjde. Navíc jsem byla pořád unavená, bolela mě hlava a neměla jsem na nic sílu ani náladu.
Ale proč to vlastně píšu. Od ketodiet jsem upustila a našla si náhradní produkty. Jsou složením o dost lepší a kvalitnější než u ketodiet a skoro o polovinu levnější. Takže jsou náhradní dietu držím už půl roku a mám dole 41kg :-) :-) :-)
Energie mám na rozdávání a hlava vůbec nebolí.Takže velmi ráda předám své zkušenosti dál a pomůžu s dietou komukoliv kdo bude chtít :-) :mavam: :mavam:

Zdravím,kontakt by byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.18 14:30

Držel někdo ketodiet program Basic? Kolik jste za tu dobu zhubli kg? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
134
4.9.18 14:36

@espanola27 Ano byl, napište mi do zprávy mail. tady by mi to smazali :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková