Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
9.10.18 13:17

@Kojs zkus je. Já se jim dlouho bránila, nejsem padla na hlavu přece, vše si zapisovat a vážit :roll: ale pak jsem se donutila a jak jsem dnes rada!! Jedla jsem špatne.. dala jsem si jen mírnou aktivitu přestože cvicim, zadas si váhu výšku a váhu na kterou se chceš dostat.. a nedam na ne dopustit. Jsou zdarma a hlavně chvíli třeba váha stojí - i na začátku ale pak jdou klidně po dnech 300g a pak zase stojis… je to bezvadny a dle mého názoru lepší než tyhle drastické diety. Segra držela ketodiet a už jde nahoru (shodila 15kg) a padají ji vlasy atd a já začala s tabulkami, mam je v telefonu jako aplikaci..sice jsem měla o hodne pozvolný nástup - dva týdny nic a pak se nastartoval metabolismus.. ale ve výsledku si troufám tvrdit ze moje telo netrpí tak jako její. A nebojím se jojo efektu. Dam si i sladkost - kolac medovnik apod je to bezvadny. Mam přehled kolik toho mužu sníst a taky to ze jsem jedla dříve špatne… můžeš se i rozhodnout ze omezis cukry vic než ti to spočítala aplikace. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.10.18 13:19

Jo cvicim - teď necvicim - cvičila jsem dříve a nic moc to skoro neslo.. teď uklizim a bezne činnosti beru jako mírnou aktivitu. Až se váha zastaví zacnu s pohybem - dobrý je fitnessblender na YouTube. Klidně začít 15-20minut… drz se a hodne štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.10.18 13:37

@Lioness34 To padani vlasu je typicke prave pro kaloricky deficit, za to nemuze keto stravovani jako takove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.10.18 13:59

@Lenka_Hal já chápu ze tobě to třeba vyhovuje ale zdravé to není. Da se shodit pozvolna a bez padání vlasů. S keto je ten deficit velký a tudiz za to muže teď u segry keto… ale je to jedno. Stejne jako když někdo bude jist minimálně. Je jedno zda ji minimálně a bez cukru a nebo keto, obojí je blbě. A je jedno zda je to pro diet, keto mix apod. Myslím si, ze jakýkoliv velký stres a velký váhovy úbytek za krátkou dobu není vůbec dobrý pro telo. A už vůbec nemluvim o chemii jako takove. Co to asi udělá s tělem, když si udelas cosi z prášku?? Nebo zalijes těstoviny instantní… ono pak se všichni divi ze je spousta rakoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.10.18 14:59
@Lioness34 píše:
@Lenka_Hal já chápu ze tobě to třeba vyhovuje ale zdravé to není. Da se shodit pozvolna a bez padání vlasů. S keto je ten deficit velký a tudiz za to muže teď u segry keto… ale je to jedno. Stejne jako když někdo bude jist minimálně. Je jedno zda ji minimálně a bez cukru a nebo keto, obojí je blbě. A je jedno zda je to pro diet, keto mix apod. Myslím si, ze jakýkoliv velký stres a velký váhovy úbytek za krátkou dobu není vůbec dobrý pro telo. A už vůbec nemluvim o chemii jako takove. Co to asi udělá s tělem, když si udelas cosi z prášku?? Nebo zalijes těstoviny instantní… ono pak se všichni divi ze je spousta rakoviny.

Tak, ze keto v pytlickach/krabickach neni klasicke keto stravovani je jasne a zdrave neni. Normalni keto dieta zalozena na zdravych tucich, stredne proteinu a sacharidu pouze ze zelininy zdrava je. Coz je fakt. A nema s tim problem ani ma doktorka, ani muj gynekolog, ktery mi to odsouhlasil i pro tehotenstvi, ani nikdo jiny. Krevni vysledky to jen potvrzuji, nemluvim o tom, jak se citim celou tu dobu. Varim ze zakladnich surovin, nic jineho nejim. Denni kaloricky prijem mam kolem 2400kalorii a mam 15% telesneho tuku. O hubnuti z nejakeho hlubokeho kal deficitu se tudiz neda moc mluvit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.10.18 18:48

@Lenka_Hal já taky nejsem pro cpani se cukru - ono dnes jsou všude aby tam byla alespoň nějaká chut… nemluvě o tom jak výrobci do všeho cpou škrob. Pokud je to z klasického jídla tak ok. Ale jsem zásadně proti instantnim věcem. Každopádně lepší člověk co o stravu zajímá a zajímá ho co ji atd než někdo komu je to fuk a laduje se hlava nehlava a pak jen brečí.
Mě prave vyhovují ty tabulky - krasne vidím hodnoty čeho kolik sním a co ještě mužu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.10.18 18:53
@Lioness34 píše:
@Lenka_Hal já taky nejsem pro cpani se cukru - ono dnes jsou všude aby tam byla alespoň nějaká chut… nemluvě o tom jak výrobci do všeho cpou škrob. Pokud je to z klasického jídla tak ok. Ale jsem zásadně proti instantnim věcem. Každopádně lepší člověk co o stravu zajímá a zajímá ho co ji atd než někdo komu je to fuk a laduje se hlava nehlava a pak jen brečí.
Mě prave vyhovují ty tabulky - krasne vidím hodnoty čeho kolik sním a co ještě mužu… ;)

Ja to rikam vlastne stejne :D , hlavni je jist cerstve veci, doma pripravene jidlo…jestli nekomu vyhovuji makra takova nebo makova, uz je na delsi zkoumani, protoze kazdy jsme jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.10.18 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.10.18 20:44

Ahoj krasky, ja da zacala dnes po zkusenostech a opravdovych vysledcich mych kamaradek :) :potlesk: :dance: :srdce: Takze zacinam s vahou 101,9/175 a je hrozne dulezita podpora a motivce, alespon pro me ano, tak jsem se k vam takhle pekn vetrela a snad na me nehodite bobek holky moje :nevim: muzu poprosit o mensi radu?Chutnaji mi strasne moc ty polevky, mam odzkousene uz od holek,byl by velky problem jist tyden jen je?dekuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
15.10.18 16:02

@Ketovinka ahoj Polívky od které firmy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.10.18 16:06

@kintly mám od ketodiet všechny :) ale bylo mi řečeno že je lepší kvůli minerálům a vitamínům pít alespoň dvakrát denně koktejly, tak to budu muset zvládnou :potlesk: už si začínám zvykat, dává mi to trosku na zadek, ale vydržet se to dá a cítím to na sobě už docela dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.10.18 10:04

Ahoj všem, tak se přidávám mezi vás :) já jedu ketofit od minulého pondělka a zatím jsem -3 kg, střídám koktejly, polívky a občas si dám k večeři normální vajíčkovou omeletu se šunkou, aby mě nehodnila chuť a jde to :) jen se mi to ted na 2 dny seklo a stojím na váze, ale asi proto, že jsem to dostala… jinak se cítím fakt dobre :) a budu moc ráda, když se tu budeme navzájem podporovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.18 16:04

ketodiet

Zdravím všechny, pořídila jsem si ketodiet plán na 3 týdny a jsem s ním velice spokojená, po týdnu mám úbytek váhy 3 kg, bohužel se u mě po týdnu objevila alergie na soju. Takže v ketodietě pokračuju s jinou firmou, jejíž výrobky soju neobsahují. V bazaru je moje nabídka na prodej ketodiety. Jinak mohu za sebe vřele doporučit. Hubnutí zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 16:26

dieta

Ahoj.Tak se pripojuji k vam :) .Zacala jsem dnes s Victus balickem.mam v sobe dve polevky a 1 jogurt.Polevky ujdou,ale to sladke je silene sladke..uvidim dalsi prichute,ale asi se budu drzet slanych veci.
Radsi bych taky cerstve veci,ale kvuli praci si fakt nestiham pres tyden varit :( vim,ze to neni nejzdravejsi varianta,ale chci nakopnout hubnuti a pak prejit na zdravejsi-cerstvou verzi.ale potrebuji se namotivovat.
Uprimne nejtezsi pro me bude vzdat se vina a brambor:) ale nejak to zvladnu.Tak mi drzte palce at vaha hezky ubyva,budu Vam taky drzet palce :D

• Citovat
  • Upravit
5
28.10.18 20:54

Kůže

Ahoj,
mohly/i byste mi prosím dat vědět, co na to vaše kůže, při takových rychlých a docela velkých ubytcích váhy? Taky bych to chtěla zkusit, nejvíc mam stehna a břicho, tak mne prave napadlo, jak se pak po takovém rychlém zhubnutí stáhne ta kůže?
Předem moc dekuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková