Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kojs zkus je. Já se jim dlouho bránila, nejsem padla na hlavu přece, vše si zapisovat a vážit
ale pak jsem se donutila a jak jsem dnes rada!! Jedla jsem špatne.. dala jsem si jen mírnou aktivitu přestože cvicim, zadas si váhu výšku a váhu na kterou se chceš dostat.. a nedam na ne dopustit. Jsou zdarma a hlavně chvíli třeba váha stojí - i na začátku ale pak jdou klidně po dnech 300g a pak zase stojis… je to bezvadny a dle mého názoru lepší než tyhle drastické diety. Segra držela ketodiet a už jde nahoru (shodila 15kg) a padají ji vlasy atd a já začala s tabulkami, mam je v telefonu jako aplikaci..sice jsem měla o hodne pozvolný nástup - dva týdny nic a pak se nastartoval metabolismus.. ale ve výsledku si troufám tvrdit ze moje telo netrpí tak jako její. A nebojím se jojo efektu. Dam si i sladkost - kolac medovnik apod je to bezvadny. Mam přehled kolik toho mužu sníst a taky to ze jsem jedla dříve špatne… můžeš se i rozhodnout ze omezis cukry vic než ti to spočítala aplikace. .
Jo cvicim - teď necvicim - cvičila jsem dříve a nic moc to skoro neslo.. teď uklizim a bezne činnosti beru jako mírnou aktivitu. Až se váha zastaví zacnu s pohybem - dobrý je fitnessblender na YouTube. Klidně začít 15-20minut… drz se a hodne štěstí
@Lioness34 To padani vlasu je typicke prave pro kaloricky deficit, za to nemuze keto stravovani jako takove.
@Lenka_Hal já chápu ze tobě to třeba vyhovuje ale zdravé to není. Da se shodit pozvolna a bez padání vlasů. S keto je ten deficit velký a tudiz za to muže teď u segry keto… ale je to jedno. Stejne jako když někdo bude jist minimálně. Je jedno zda ji minimálně a bez cukru a nebo keto, obojí je blbě. A je jedno zda je to pro diet, keto mix apod. Myslím si, ze jakýkoliv velký stres a velký váhovy úbytek za krátkou dobu není vůbec dobrý pro telo. A už vůbec nemluvim o chemii jako takove. Co to asi udělá s tělem, když si udelas cosi z prášku?? Nebo zalijes těstoviny instantní… ono pak se všichni divi ze je spousta rakoviny.
@Lioness34 píše:
@Lenka_Hal já chápu ze tobě to třeba vyhovuje ale zdravé to není. Da se shodit pozvolna a bez padání vlasů. S keto je ten deficit velký a tudiz za to muže teď u segry keto… ale je to jedno. Stejne jako když někdo bude jist minimálně. Je jedno zda ji minimálně a bez cukru a nebo keto, obojí je blbě. A je jedno zda je to pro diet, keto mix apod. Myslím si, ze jakýkoliv velký stres a velký váhovy úbytek za krátkou dobu není vůbec dobrý pro telo. A už vůbec nemluvim o chemii jako takove. Co to asi udělá s tělem, když si udelas cosi z prášku?? Nebo zalijes těstoviny instantní… ono pak se všichni divi ze je spousta rakoviny.
Tak, ze keto v pytlickach/krabickach neni klasicke keto stravovani je jasne a zdrave neni. Normalni keto dieta zalozena na zdravych tucich, stredne proteinu a sacharidu pouze ze zelininy zdrava je. Coz je fakt. A nema s tim problem ani ma doktorka, ani muj gynekolog, ktery mi to odsouhlasil i pro tehotenstvi, ani nikdo jiny. Krevni vysledky to jen potvrzuji, nemluvim o tom, jak se citim celou tu dobu. Varim ze zakladnich surovin, nic jineho nejim. Denni kaloricky prijem mam kolem 2400kalorii a mam 15% telesneho tuku. O hubnuti z nejakeho hlubokeho kal deficitu se tudiz neda moc mluvit ![]()
@Lenka_Hal já taky nejsem pro cpani se cukru - ono dnes jsou všude aby tam byla alespoň nějaká chut… nemluvě o tom jak výrobci do všeho cpou škrob. Pokud je to z klasického jídla tak ok. Ale jsem zásadně proti instantnim věcem. Každopádně lepší člověk co o stravu zajímá a zajímá ho co ji atd než někdo komu je to fuk a laduje se hlava nehlava a pak jen brečí.
Mě prave vyhovují ty tabulky - krasne vidím hodnoty čeho kolik sním a co ještě mužu… ![]()
@Lioness34 píše:
@Lenka_Hal já taky nejsem pro cpani se cukru - ono dnes jsou všude aby tam byla alespoň nějaká chut… nemluvě o tom jak výrobci do všeho cpou škrob. Pokud je to z klasického jídla tak ok. Ale jsem zásadně proti instantnim věcem. Každopádně lepší člověk co o stravu zajímá a zajímá ho co ji atd než někdo komu je to fuk a laduje se hlava nehlava a pak jen brečí.
Mě prave vyhovují ty tabulky - krasne vidím hodnoty čeho kolik sním a co ještě mužu…
Ja to rikam vlastne stejne
, hlavni je jist cerstve veci, doma pripravene jidlo…jestli nekomu vyhovuji makra takova nebo makova, uz je na delsi zkoumani, protoze kazdy jsme jiny…
Ahoj krasky, ja da zacala dnes po zkusenostech a opravdovych vysledcich mych kamaradek
Takze zacinam s vahou 101,9/175 a je hrozne dulezita podpora a motivce, alespon pro me ano, tak jsem se k vam takhle pekn vetrela a snad na me nehodite bobek holky moje
muzu poprosit o mensi radu?Chutnaji mi strasne moc ty polevky, mam odzkousene uz od holek,byl by velky problem jist tyden jen je?dekuju moc ![]()
@kintly mám od ketodiet všechny
ale bylo mi řečeno že je lepší kvůli minerálům a vitamínům pít alespoň dvakrát denně koktejly, tak to budu muset zvládnou
už si začínám zvykat, dává mi to trosku na zadek, ale vydržet se to dá a cítím to na sobě už docela dost ![]()
Ahoj všem, tak se přidávám mezi vás
já jedu ketofit od minulého pondělka a zatím jsem -3 kg, střídám koktejly, polívky a občas si dám k večeři normální vajíčkovou omeletu se šunkou, aby mě nehodnila chuť a jde to
jen se mi to ted na 2 dny seklo a stojím na váze, ale asi proto, že jsem to dostala… jinak se cítím fakt dobre
a budu moc ráda, když se tu budeme navzájem podporovat ![]()
Zdravím všechny, pořídila jsem si ketodiet plán na 3 týdny a jsem s ním velice spokojená, po týdnu mám úbytek váhy 3 kg, bohužel se u mě po týdnu objevila alergie na soju. Takže v ketodietě pokračuju s jinou firmou, jejíž výrobky soju neobsahují. V bazaru je moje nabídka na prodej ketodiety. Jinak mohu za sebe vřele doporučit. Hubnutí zdar!
Ahoj.Tak se pripojuji k vam
.Zacala jsem dnes s Victus balickem.mam v sobe dve polevky a 1 jogurt.Polevky ujdou,ale to sladke je silene sladke..uvidim dalsi prichute,ale asi se budu drzet slanych veci.
Radsi bych taky cerstve veci,ale kvuli praci si fakt nestiham pres tyden varit
vim,ze to neni nejzdravejsi varianta,ale chci nakopnout hubnuti a pak prejit na zdravejsi-cerstvou verzi.ale potrebuji se namotivovat.
Uprimne nejtezsi pro me bude vzdat se vina a brambor:) ale nejak to zvladnu.Tak mi drzte palce at vaha hezky ubyva,budu Vam taky drzet palce ![]()
Ahoj,
mohly/i byste mi prosím dat vědět, co na to vaše kůže, při takových rychlých a docela velkých ubytcích váhy? Taky bych to chtěla zkusit, nejvíc mam stehna a břicho, tak mne prave napadlo, jak se pak po takovém rychlém zhubnutí stáhne ta kůže?
Předem moc dekuji ????