Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@chs.jasmin Já jsem si KetoDiet objednala a držím ji. Snažila jsem se o nějaký režim od září a shodila postupně asi 8kg, ale pak už váha stála. KetoDiet jsem objednala v takovém záchvatu paniky 3 týdny před dovolenou a jsem šťastná, že jsem to udělala. Mám po 2 a půl týdnech 5 kg dole, ale hlavně mám snad poloviční břicho! Na něm to je opravdu hodně vidět.
Protože jsem objednávala ne úplně při smyslech
(fakt panika), vzala jsem prostě balíček na měsíc. Přišel balík namíchaný z drinků, polévek, kaše, omelet, pudingu.. Ty nápoje jsou ok (zvolíš si příchuť), omelety také a hodně mi chutná nudlová polévka.
Co mi naopak nejede je malinová kaše, vanilkový puding, matchatea. Nijak nadšená jsem nebyla z gulášové a zeleninové polévky, ale teď už mi nevadí. Ale spíš by to třeba chtělo nejdřív vzít vorky, co člověk to jiná chuť..
Co bych zmínila jako největší pozitivum je to, že nemám chutě na sladké! Předtím jsem každý den sáhla po nějaké tyčce, nanuku… A ta ketóza je v tomto ohledu super.
Přidávám se také k Vám do diskuze. Vždycky jsem vážila okolo 56kg, ale během dvou let mi to naskocilo na 73 a malém mě chytil infarkt, tak jsem hledala vhodnou Alternativu, jak shodit a nehladovet. Objednala jsem si ketodiet a to z jednoho důvodu-je to česká značka. Chutnají mi koktejly, polévky, těstoviny, pudingy i kaše, ale omelety vůbec nepozru.
chtěla bych si to trochu spestrit prodietix - má i nuggety a stouchane brambory. Mate s nimi někdo zkušenosti? Do které kroku bych si je mohla zařadit? Momentálně jsem v první fázi ketodiet 3tyden a váha ni klesla na 64kg.
Prosím nemáte někdo tip na veganské keto produkty? mě ta syrovátková bílkovina dělá alergickou reakci, tak bych chtěla zkusit něco rostlinného ![]()
Ahoj, chci se zeptat, rozhodl jsem se pro keto dietu a objednal MyProtein IMPACT WHEY ,
Je tady někdo kdo by mi mohl trošičku poradit co jíst v keto dietě při váze 130 kg a jak brát tento protein? Nemám moc času na sport tak jsem alespon koupil eliptický trenažer na kterém se snažím šlapat hodinu denně ale bohužel, na práve noze se mi po treninku vždy udělá v podkolenní jamce bakerova cysta a až 4 dny mám nohu skoro nehybnou. Už si fakt nevím rady. Poradtě prosím…
![]()
Ahoj, tak tento protein jsem měla taky, používala jsem jako snídani. Mě se osvědčilo se zaregistrovat v kalorických tabulkách a psát si jídlo tam. Samo ti to vypočítá poměr živin. Cukry drž do 30g, bacha na bílkoviny, nepřekračuj, narušíš si ketozu a ohrožuješ ledviny. No a zbytek dohoň tuky. Já třeba nesním tučné maso, tak jsem do všeho cpala tatarku. Seznam povolených potravin najdeš na každé stránce věnující se keto stravování, takže jez, co ti chutná. Penam dělá tzv. Večerní chlebík, tmavě modrý obal a seženeš v hypermarketech, je moc dobrý. A v lékárně si můžeš koupit papírky na testování ketozy, zpočátku doporučuju, já jsem dělala hodně chyb. Kdyby něco, tak se zeptej. A s tím sportem bych to moc nepřeháněla, u téhle diety se ani zpočátku nedoporučuje. První týden budeš jak praštěnej pytlem po hlavě. Pro tvou motivaci, z 91kg od února 73kg teď v padesáti letech, takže jde to. Držím pěsti.
Chtěla jsem se zeptat, jak je to s melounem, někde jej doporučují vzhledem k tekutině, ale zase je sladký, jak ovoce? Přemýšlím,že si opět dokoupím balíček asi na dva týdny, váha se drží, ale nejde dolů.
Dnes jsem dělal test těmato papírkama a ukázala se mi barva na papirku jako je ta předposlední růžová 5/52.Je to dobře nebo ne.
Příspěvek upraven 11.07.18 v 10:29
@dljl píše:
Chtěla jsem se zeptat, jak je to s melounem, někde jej doporučují vzhledem k tekutině, ale zase je sladký, jak ovoce? Přemýšlím,že si opět dokoupím balíček asi na dva týdny, váha se drží, ale nejde dolů.
Ne, obzvlast jestli nehubnes.
@bobo69 píše:
Dnes jsem dělal tes těmato papírkama a ukázala se mi barva na papirku jako je ta předposlední růžová 5/52 .Je to dobře nebo ne.
Mas ketony v moci, proc by to melo byt spatne? ![]()
@Lenka_Hal píše:
Mas ketony v moci, proc by to melo byt spatne?
Já nevím podle toho papírku jak poznám dle barvy jestli jsem v ketoze nebo ne.Včera jsem je dostal a nikdy jsem to neviděl..kromě papírků které používám na měření koncentrace CDS2
@bobo69 píše:
Já nevím podle toho papírku jak poznám dle barvy jestli jsem v ketoze nebo ne.Včera jsem je dostal a nikdy jsem to neviděl..kromě papírků které používám na měření koncentrace CDS2
Jako bezny stravnik muzes mit ketony maximalne po hladovce, takze jakekoliv ketony jsou ok. Ale ukazuji jen to, ze jsi jedl dost malo cukru na to, aby jsi je mohl zacit tvorit. Az bude v ketoze dlouho, treba nekolik mesicu, zacnes mnohem lip palit ty ketony jako takove a zaroven zacnes mit v krvi vic jinou ketolatku, ktera neni detegovatelna v moci, takze tyhle papirky jsou spis pro zacatek.
A mimochodem, zpravu ti napisu, ale az budu mit vic casu, ted jsem na cestach. ![]()
Jo a co to je CDS2? ![]()
@Lenka_Hal píše:
Mas ketony v moci, proc by to melo byt spatne?
Asi něco dělám špatně,jsem z ketozy out a už druhý den mám papírek beze změny barvy a kromě toho mě šíleně bolí dáseň a je citlivá i na kartáček..