Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
25.4.18 14:48

@Lenka_Hal Leni já teď nemám čas to rozvádět, tak ve zkratce. V první fázi jí 5sáčků plus zelenina. Ve druhé fázi nahrazuje dva ty sáčky masem/rybou a dál má 3sáčky. Tady se ještě tuky nepřidávají. Pak jsou další fáze a postupně se ubírají sáčky a postupně se zvyšuje i energetický příjem a lřidávají se i jiné potraviny. Ale postupně. Záleží zaké na tom, jak dlouho je kdo v 1.fázi. Podle toho je i jinak dlouho v těch dalšich fázích. Trvá to, než se dostanou na jakž takž přijatelný denní energetický příjem. (Pod tím bazálem jsou dýl než jen týden, tedy samozřejmě podle toho jakou mají nadváhu. Nedoporučují v té první fázi být dýl jak 8týdnů.) Tady je nejdůležitější projít ty fáze poctivě, protože jinak vše přiberou jako bumerang zpátky. Proto jsem zareagovala na Jany dotaz. Je to prostě jiné, než jíš Ty. Ten energetický příjem je tam nízký. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.4.18 14:51

@Lenka_Hal Až skončí a stabilizují váhu, tak můžou jíst jako Ty a bude to OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.4.18 15:37

@JanČa1972 Jestli se do toho můžu vložit, tak si myslím, že máš moc bílkovin(proteinů). Vždyť jeden sáček má cca 18g, když dáš tři porce za den tak je to 54g plus k tomu bílkoviny z masa a další.
Zkus si to spočítat. A pokud máš hlad a chuťě myslím, že není tvůj jídelníček uplně ok.
Já jím 3× denně z normálních jídel a netrpím ani hladem ani chutěma. Já, která jsem milovala sladké. Hýbu se kolem 65g-75g bílkovin, do 35g sacharidů a 80-100g tuků a hubnu pořád dál.
Zbylo mi pár sáčků, tak jsem si řekla, že je dopotřebuji, ale po samotných mám děsný hlad. Tak je spotřebovávám tak po různu. Když si např. udělám mandlovou kaši na snídani, tak tam vrazím půl sáčku na oslazení(příchuť). Tuku mám dost z jídla a toto mi navýší jen bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.4.18 15:41

@sr22 No, ja jim jen dva sacky a tyčinku, tu vim uz ted, ze musim vynechat. Pohybuju se kolem 57g bilkovin, to je min, nez pises ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.18 15:48

@agropa V keto diete sa je max 3× denne. Tuky sa este bepridavaju? Keto dieta=Ketoza. Ked sa bavyme o Keto diete tak sa musis dostat do ketozi.To znamena ze tvoje telo bude ako primarny zdroj energie vyuzivat tuky a nie inzulin (cukry). Takze „pridat“ tuky musis ihned. Tuky musia tvorit min. 70% tvojho denneho prijmu kalorii. Ked je to menej tak sa nejedna o keto ale o modifikovanu Adkinsovu dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.4.18 15:50

@JanČa1972 No já jsem vycházela z tvého: "Jim snidane, svacinu pytliky (Goute), obed a veceri maso a zeleninu (maso krome vepřového, zeleninu povolenou), občas vajicko, tucny syr, kureci sunku.

Tak to máš 2× 18g = 36g plus k tomu bílkoviny ze dvou porcí masa. Pro zajímavost kuřecí prsa mají ve 100g 23g.

Mě je to fuk, já si to fakt hlídám, v neděli jsme se třeba nadlábla panenkou s nivou a slaninou a mandlema a salátem a dostala jsem se na 45g bílkovin v této šílené porci o tuku raději mlčím :D Ale bylo mi krásně, nejedla jsem až do druhého dne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.4.18 16:22

@Pacmaga Prosím Tě tady se bavíme teď o náhradě stravy. O produktech v sáčcích. Původně byla diskuze určená pro holky co hubly s produkty firmy KetoDiet. Ty mluvíš o keto stravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.18 20:50

Aha? Pardon. Je to tu celkom dlhe. Necitala som vsetko. Ale ked mozem otazku. Preco nahradzate stravu praskami v sackoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.4.18 10:28

@Pacmaga

hoj, osobne si myslim ze nekteri sahnou po teto variante z toho duvodu, ze si napriklad nejsou jisti zda by sami zvladli kombinovat stravu ve spravnych pomerech atd. Toto je jednoduche a rychle, i kdyz ne tak chutne. Ne kazdy ma cas chut a trpelivost si ze zacatku pocitat co snedl atd… :nevim:

Příspěvek upraven 27.04.18 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.4.18 11:03

@Corigen Presne. Navíc mne fakt Goute chutna. Jim ho doted, i když uz vicemene vim, co a jak s normalni stravou, takze to kombinuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.18 15:42

Ja som v Keto diete uz dva roky. Schudla som 43kg. Uz nechudnem ale som stale keto. To znamena 70% tuku,25% bielkoviny a 5% sacharidy. Na zaciatku, asi pol roka som si vsetko vazila. Ale potom ako to uz mas v oku, uz vies kolko je čoho a ide to samo. Skoncila som na dvoch jedlach denne jem o druhej a osmej vecer. A keby som nemala take velke porcie jedal tak chudnem dalej. Dve jedla na den, nic nemeriam, nevazim, zabera to minimum casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.4.18 16:26

@Pacmaga To bych umřela hlady. Jak dokazes jist az ve dve? Jetse teda jedine co, tak bojuji s chuti na sladke,, od zacatku. Resim to proteinovými keksy a tyčinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.4.18 09:16

@TomasB22 Diky, vyzkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.4.18 16:41
@Pacmaga píše:
Ja som v Keto diete uz dva roky. Schudla som 43kg. Uz nechudnem ale som stale keto. To znamena 70% tuku,25% bielkoviny a 5% sacharidy. Na zaciatku, asi pol roka som si vsetko vazila. Ale potom ako to uz mas v oku, uz vies kolko je čoho a ide to samo. Skoncila som na dvoch jedlach denne jem o druhej a osmej vecer. A keby som nemala take velke porcie jedal tak chudnem dalej. Dve jedla na den, nic nemeriam, nevazim, zabera to minimum casu.

Chci se zeptat jestli jsem to správně pochopila, ty držíš třetí fází už dva roky? Já jsem ve třetí asi čtvrtý týden, vyhovuje mi to, kila se drží, jdou dolů pomaleji než ze začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.5.18 15:29

Holky chtela bych se zeptat z trochu z jineho soudku. Pouzivam koktejl ketofit a obcas proteinove tycinky ruzne znacky, ale nedela mi to dobre, po par soustech se mi jakoby zacne spatne polykat a svedit v krku, takze si myslim ze je to alergicka reakce. Na obale se jako alergen uvadi jenom sojovy lecitin, je mozne ze jsem na nej alergicka i kdyz jakekoliv sojove vyrobky jist muzu a nic mi to nedela? Ev. mate nektera podobnou zkusenost a zmenily jste znacku ktera vam to pak nedelala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková