Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pifinka
16.4.18 14:05

Holky, jste všechny šikovný :potlesk: Já tedy dnes po 7mi dnech ráno -4,8kg, což je super. Ale já teda hubnu z hrozný nálože, měla jsem 91,1kg!!! Prostě masakr. Ráda bych se dostala na svojí váhu 62-65kg, ale to nevím, zda zvládnu. No každý kilo je úspěch. Napište mi svůj oblíbený recept na zeleninový jídla. Něco je na ketodiet, ale krom květákových placek je pro mě všechno „jedovatý“. Jím zatím jen saláty, okurky, ředvičky a kedlubny v syrovym stavu. Mně moc chutná si uvařit ketodiet těstoviny, na pánvičce podusit nastrouhanej kedluben, osolit, opepřit, smíchat s těstovinama a dlabat :) Sice je to při přípravě dost cítit, ale mně to fakt chutná, je to recept z Mačingový.

• Citovat
  • Upravit
16
16.4.18 20:14

Holky prosím o radu… :think: u nás v okolí jsem sehnala jen mleté lněné semínko s kešu a dýní viz obrázek. Mohu to při ketóze? Má někdo zkušenost? Chtěla bych z toho zkusit minutový muffin v mikrovlnce… Předem moc díky za názory :) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
16.4.18 20:43

@Corigen Nene, je tam i cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.4.18 21:05

@Lenka_Hal oki, tak jdu shanet na netu :) díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.4.18 09:27

@Kullíšek Jednoznačně hovadina, hubnout se má max 2kg měsíčně. Opravdu je to tahání peněz z lidí jak tady lidi píšou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.18 09:33
@Annabela11 píše:
@Kullíšek Jednoznačně hovadina, hubnout se má max 2kg měsíčně. Opravdu je to tahání peněz z lidí jak tady lidi píšou…

Nesoudila bych něco, když to nemám vyzkoušené..že to stojí hodně peněz je pravda, ale funguje to..a je každého věc jestli to do sebe investuje nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.4.18 09:41

@Budoucimamina A jak víš že jsem to nezkoušela? :lol: každého věc to je jestli si to koupí to ano…taky to nikomu nezakazuju :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.18 10:12
@Annabela11 píše:
@Budoucimamina A jak víš že jsem to nezkoušela? :lol: každého věc to je jestli si to koupí to ano…taky to nikomu nezakazuju :D :lol:

Podle mě kdyby jsi to zkusila nepises takové věci :nevim: :mrgreen: ale každému to třeba funguje jinak, hlavní je to dodržovat a nezacit se zase prajidat :palec: já dietu skončila před 2 mesici a nepribrala jsem vůbec nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.4.18 10:50

@Budoucimamina Věř mi…2mesice je krátká doba, někdo to zase nabere později někdo dříve. Jak říkám měsíčně se má hubnout max 2kg ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
18.4.18 00:22

Holky, tak jak vám to jde? Já jsem osmý den moc nezvládla, večer jsem kousala do všeho co jsem potkala, ale už jsem zase hodná a frčím dál. Dnes jsem si dělala květákové placky a bylo to fuj, to už nechci. Květáková polívka bez mlíka a brambor mi teda taky nejela. Zítra zkusím plněné žampiony :) Co si vaříte vy?

• Citovat
  • Upravit
26569
18.4.18 00:42

@Pifinka A co ti chutna? Co ty placky zkusit z cukety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
18.4.18 00:54

Cuketu mám taky koupenou, tak to zkusím :) Dá se to něčím zahustit? Mně v tom chyběla ta moucha, dělala jsem si to jen s bílkem. Nedal by se tam dát ten protein? Já miluju sýry a sladký. Sladký mi nechybí, sýry moooc.

• Citovat
  • Upravit
26569
18.4.18 01:25

Ja zahustuju hlavne mletym lnenym seminkem a trochou whey protein bez prichuti. A davam cely vajicko. Syry muzes, ty jsou v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 07:32

Holky dotaz, zkoušel se někdo takto stravovat i při těhotenství? Doporučuje se to nebo vůbec? Po sacharidách fakt hodně natékám. Takže jim minimální množství. Anonym skrz to těhu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11
18.4.18 08:39

Holky přidávám se také k prosbě - dali byste sem vzorové jídelníčky? Tedy ty holčiny, které ketozují z přirozené stravy? Držím to přes měsíc a už nevím co jíst… Mohu kysané (fermentované) zelí? Jím ho docela dost a nevím, jestli mi to nestaví hubnutí. Mám totiž paradox, v ketoze jsem, ale nehubnu… a to opravdu mám z čeho… Leni, prosím vím, že jíš 2× denně (cca) a můžeš sem hodit třeba co? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková