Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
6.4.18 22:55
@bonika69 píše:
Tak já jsem začala měřit teď po dvou měsících diety a mám je tam :lol: Nejmíň mám papírek růžový ráno, ale to je prý obvyklé, ale neptej se mě proč. Já už jsem se jednou přeměřovala a nakonec jsem díky Lence přišla na to, že mě vyhazovala velká dávka bílkovin v jednom jídle.

Protoze pres den jak jis, tak se ti ty ketolatky zacnou z toho jidla tvorit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 23:08
@bonika69 píše:
Na to je tu přeborník Lenka, já bych nechtěla radit blbosti. Mě se prostě stávalo, že jsem každé odpoledne vypadávala z ketozy, v noci jsem se do ní dostávala. Už jsem to i poznala, prostě mě v noci začala bolet hlava. Tak jsem jak blbec snižovala sacharidy, už jsem nejedla ani zeleninu a bylo to pořád horší. No a pak mi Lenka vysvětlila, že když přepálíš bílkoviny, tvoje tělo si z nich umí vyrobit glukozu. A já si dávala na oběd tuňáka s vajíčky, cca 50g bílkovin a to je špatně. Já teď držím bílkoviny na 75-80g za den. Ono asi i záleží, kolik máš svalové hmoty (můžeš víc) a jak moc cvičíš (taky můžeš víc). ale fakt tu nechci dělat chytrou, třeba k tomu Lenka napíše víc.

Vzdyt jsi to napsala dobre. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 23:11
@JanČa1972 píše:
@bonika69 No, ja jim zatím jen 4 pytliky Goute denne, tam je v kazdem cca 20g bilkovin, a jednu porci chudého masa se zeleninou. Nevim, kde je chyba. Ale zatím hubnu, sice pomalu, ale prece, tak uvidíme.

Tak to vidim na ty proteiny :think: A co tri pytliky na den a zkusit se dojist zeleninou, tucnym syrem a neco malo orechy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.18 19:25

Holky dotaz. Ted sem si delala test a jsem z ketozy… muze to byt, protoze MS? Jsem na konci 2 kroku ketodiet. Nevite jestli mam par dni jist jen Ketojidla nebo normalne pokracovat ve 2 kroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.4.18 21:54

Leni děkuji za odpověď :potlesk: jeste nemáš zkušenosti s tím alkoholem? Co je nejmenší zlo, pokud už k tomu dojde? Miluju suché bílé… A měření mi ukazuje, že ketozu jedu dále, ale nevím, zase jsem někde četla, že alkohol jede na přirozenou ketozu, takže jede vlastně dál, jen se zastaví hubnutí… Ale ketóza se nepřeruší…? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.4.18 22:09

Na jistotu je cisty tvrdy alkohol, ja jsem ale na vino, dam si jednu sklenicku sucheho, kdyz vidim ze je fakt suche (a dobre :mrgreen: ) prihodim jeste jednu. Proste cukr vadi, alkohol jako takovy nevadi, ale zastavi se hubnuti, protoze jatra prednostne pali alkohol, ne ketony, ale nevyhodi te to z ketozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.4.18 09:25

@Lenka_Hal ahoj, zkusila jsem, uvidíme, co to udela. Orechy muzou byt jakekoliv? Brzy budu na konci první faze, chtěla jsem 6 kg dolu, mam skoro 5. Ve druhé fazi uberu pytlik, pridam nizkokaloricke jidlo, myslis, ze hunuti pujde dal a jen treba pomaleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.4.18 13:55
@JanČa1972 píše:
@Lenka_Hal ahoj, zkusila jsem, uvidíme, co to udela. Orechy muzou byt jakekoliv? Brzy budu na konci první faze, chtěla jsem 6 kg dolu, mam skoro 5. Ve druhé fazi uberu pytlik, pridam nizkokaloricke jidlo, myslis, ze hunuti pujde dal a jen treba pomaleji?

Já jsem hubla nejvíce první 3týdny v první fázi, pak jsem měla strach při začátku druhé fáze, že se vše zastavilo, ale do týdne jsem hubla dál, a to samé při třetí fázi, jde to sice pomaleji, ale jde to, mám dole necelých 10kg, je to vidět i na bříšku, pokračuji dál. Zítra odjíždím na dovolenou, tak jsem zvědavá jak vše zkombinuji. Ráno jím kousek chleba plus sýr, svačina jogurt, oběd polovina přílohy, odpol. tyčinka a večer jejich slané jídlo. Vše doplňuji zeleninou a snažím se hodně pít, což mi moc nejde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.4.18 15:29

@dljl Diky, to je povzbuzeni :) at se dovolena vyvede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.4.18 12:27

Unavena

Můžete mi prosím někdo poradít? Mam ketodiet dnes 6den. Jsem unavená, nemam vůbec sílu. Jím 2 pytliky denně a 3 nápoje, pul kila zeleniny. Protože nejsem zvyklá pít vodu míchám si to hned do nápoje (550ml vody,2odmerky 1 tabletka).Chystám si to den předem, je to takové chutnější).Ještě jsem se nevazila. Hladík sem tam mám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
10.4.18 12:36

Dopln si mineraly, hodne sol, magnesium a draslik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.4.18 12:53

@Dramona Ahoj, urcite jsou tady vetsi odbornice, ale z vlastní zkusenosti - po fazi unavy a u mne i hladu se najednou dostavila extaze a spousta energie. Kazdemu to asi muze trvat jinak dlouhou dobu, u mne to byly cca 3 dny. Není třeba problém v tech napojich? Ja mam od firmy Goute snidane, svaciny, vse formou kasi, nebo kremu, napoje by mne asi neuspokojily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.4.18 13:10

..

Ano taky jsem po 3 dnech jsem měla nával energie. Trvalo to to 2 dny, a od včera se mi chce jen ležet. :roll: skusim to s těmi minerály a solí. Myslíte že si můžu dát grilované kuře? Čtvrtku? Kaše a krém si objednám, možná to hlad zazene. Je Goute chutnější než Ketodiet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.4.18 13:10

Zacinam

Ahoj holky, tak jsem se do toho dala taky, dneska a mam pocit, ze se u kazdyho jidla pozvracim, jeste ze ta vybrana zelenina se muze… uz si prijdu jako becka a je mi to fakt neprijemny, pribrala jsem 13kg za min.rok,takze ted na 85kg a nejlip bych se chtela dostat na 68kg.. chtela jsem se zeptat, jak si tu ketozu merite? Ja mam vyrobky od Goute, diky tehle dlouhe diskuzi, ale tam jsem to nenasla, nejaky papirky, nebo co to… diky za radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.4.18 13:12
@Dramona píše:
Můžete mi prosím někdo poradít? Mam ketodiet dnes 6den. Jsem unavená, nemam vůbec sílu. Jím 2 pytliky denně a 3 nápoje, pul kila zeleniny. Protože nejsem zvyklá pít vodu míchám si to hned do nápoje (550ml vody,2odmerky 1 tabletka).Chystám si to den předem, je to takové chutnější).Ještě jsem se nevazila. Hladík sem tam mám. :nevim:

Nechci hanit pytlíkovou dietu, ale za celý den máš tak 2500 kJ, což je poloviční dávka toho, co bys měla sníst, aby ses udržela při životě. Takže únava je pochopitelná. Myslím, že tvé tělo přeplo do režimu: udržet se při životě. Buď to vydržíš, nebo místo jednoho pytlíku zařadíš normální keto jídlo, stačí prolistovat pár stran dozadu. Na co já hlavně reaguji, je, že málo piješ. Musíš vypít minimálně 3l vody a nepočítej do toho polévku, proteinový nápoj a pod. Když se donutíš pít, budeš se cítit mnohem líp a budeš hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková