Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dnes 6 den na ketodiete. Prohresky: asi 3 normalni obedy (libove maso s povolenou zeleninou), patek a sobota asi po 3 vinnych stricich. Jinak striktne bez cukru a jen pripravky Goute. Salaty sladim sladidlem. Piju cca 2 - 3 litry ovocného caje nebo vody denne. Od včera jsem podle pachuti v puse a neustale zizni v ketoze. Dnes taky první vyrazny ubytek tuku, do te doby jen voda. Včera zmizel neustaly pocit hladu, chuti na vsechno mozne a celkove nespokojenosti a dostavil se neskutecny priliv energie a dobre nalady. Spim jak mimino, předtím neskutecne problémy se spaním. Ubytek celkem 3 kg a 1% tuku. Musim rict, ze jsem nadsena a doporucuji a drzim palce vsem, kdo se rozhodli pro tuto dietu. Goute pripravky - sladke jsou vyslovene mnam, slane jak které, ale da se, vyslovene hnusne nejsou zadne.
@dljl Prvni otazka je, vis jiste, ze jsi v ketoze kdy byla? Pokud jejich pytliky presahovaly pres den 30g sacharidu, je klidne mozne, ze jsi ani v ketoze nebyla
Jsou lide, kteri potrebuji zustat kolem 20g. Merila sis ketony?
@JanČa1972 to jo to se ted budu vazit na stejne vaze. Ale zajimalo by me kolik opravdu mam ![]()
No uvidim, ted jsem sice bohuzel zhresila pres velikonoce:( ale zase najedu na svuj rezim a snad sem se z ketozy nedostala, nebo se aspon vratim. Jinak ve 2 fazi mi to slo 1kg za tyden..jeste potrebuji 4 ![]()
Ahoj všem ![]()
Holky minulý týden v sobotu jsem začala s ketogenní dietou. Koupila jsem si koktejly od Ketofit a doufala, že je zvládnu
Bohužel koktejly jsou pro mě humus…ale i tak jsem se dle papírků dostala během dvou dnů do ketozy a tak jsem to zkusila s normální stravou bez sacharidů. zatím paráda. Za týden jsem shodila 4 kilča ( jasně voda.. ) ale nyní se mi váha třetí den nehýbe, je to prosím normální? Jím pravidelně každé cca 3 hodiny ( pracuji na 12hod. směny tak nemuzu rict ze jím 5× denne ), střídám sýry, řecké jogurty, tvarohy, ryby, maso a zelenou zeleninu..
Budu se těšit na jakoukoli radu a tajně budu doufat že je to normální a dočasný stav :-X
Díky. Cori
@Corigen Kratsi stagnace vahy je normalni, muze to byt treba cyklem. Jinak nevidim duvod proc jist tak casto. A na jogurty bacha, maji docela hodne i ty bile, ja je teda nejim vubec, muj syn diabetik na ne reaguje docela hodne…v podstate maji to co mliko.
Ještě bych se chtěla prosím zeptat zda mohu v první fázi hubnutí přidat cvičení. Doteď jsem pravidelně necvičila. Děkuji
Příspěvek upraven 01.04.18 v 22:45
@Lenka_Hal Tak to děkuji za uklidnění a za rychlou odpoved
No brala jsem to dle toho že koktejly měly být maximálně po těch třech hodinách, jinak je pravda že hlad ještě ani nemívám. Takže jíst jen tehdy jak pocítím hlad? Ty „skyr“ co jím mají cca 3,5 g /100 g, mívám max jeden za den.
Aha, tak takova troska asi neva, my jime vsechno po „kyblikach“, to je pak jine pocitani
Jist se musi jen kdyz mas hlad, vyjimka je jedine tehdy, kdyz by to znamenalo, ze zkoncis na kaloriich, ktere pokryji stezi bazalni metabolizmus, ale to si ja osobne neumim predstavit. Prave v ketoze je klasicky, bezny efekt, ze nakonec mas min jidel nez normalne, protoze ti nelita glykemka a nemas takovy hlad.
@Lenka_Hal
oki:))) tak uvidíme co řekne váha za až za týden, ať se nedeprimuji
Díky, jsi super ![]()
Holky,
já při druhé fázi, kterou držím týden, jsem nezhubla vůbec nic, začínám být nervózní, celkem jsem zhubla 8kg, moje představa je větší, ale jedeme za týden na dovolenou, nerada bych byla na začátku. jak jste na tom byly vy při druhé fázi, je mi 57let, takže jiné problémy bych neměla mít. Díky
Holky,
já při druhé fázi, kterou držím týden, jsem nezhubla vůbec nic, začínám být nervózní, celkem jsem zhubla 8kg, moje představa je větší, ale jedeme za týden na dovolenou, nerada bych byla na začátku. jak jste na tom byly vy při druhé fázi, je mi 57let, takže jiné problémy bych neměla mít. Díky
Já teď taky dva týdny stojím, přesně po 10 kilech dole jsem se zastavila. A to nejím žádné pytlíky, nic jsem ve stravování nezměnila. Ale nejedu na dovolenou, tak to beru v klidu.
Zkus to brát tak, že jsi navýšila příjem a nepřibíráš. To je taky úspěch. Nech tělo trochu zvyknout, ono se to zase rozjede. I když už jsem taky znervozněla a objednala papírky na měření ketozy. No a nejsme nejmladší, jako ve 30 už to nepůjde. U nás v práci drží dietu kolegyně, už snad 4 měsíce, má přesně vyvážený jídelníček a nezhubla ani kilo. Prostě v našem věku je to boj a my máme za pár měsíců úžasné výsledky, no ne?
@Corigen to pozastaveni je normalni asi, ja to mela taky a mozna to i bylo MS, pak se to zase rozjelo
byla jsem teey na Ketofitu, ale taky 5× denne. A ten Skyr mi tam primo doporucovali
vydrz myslim, ze se to pohne. Ale co ti budu povidat… byla jsem zbtoho nervozni stejne jako ty… ![]()
@Terreza1_2_3 Díky za reakci
Jak dlouho jsi to měla prosím tě pozastavené? Jono nervozni jsem dost… porad premyslim co delam spatne
![]()