Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@strummer02 píše:
@Budoucimamina a jela jsi vsechny 3 faze?
Na koktejlech si byla vic nez 2 tydny?
Jsi dobra! Doufam, ze to vydrzim taky.
Prosimte já měla Ketofit tam jsou jen dvě faze..druhou jsem dost odflakla..pro no jsem měla čtyři týdny jen jejich jídlo takže koktejly kaše a ty omalety ale to jsem byla lina dělat
určitě to vydrzis..mě to pak i chutnalo ale fakt si nastav budika a dej si to po třech hodinách..
druha faze byla horší měla jsem mít tři jejich a dvě normal jídla..ale já jela za tři a půl týdne na dovcu..a tam jsem sebou nic nebrala. takze jsem asi deset dni úplně zazdila..asi první dva týdny jsem to docela držela..delala jsem si maso se zeleninou pořad..a tvaroh s tou jejich tabletou ochucenou to je skvělý
ale pak už jsem na to kaslala a dávala si třeba jen koktejl jeden denně..dneska jsem se vážila a mám dokonce 14 dole..pořad hubnu a to už to nepiju..Hlidam si ale sacharidy mám jich třeba 50g za den..jak jsi na tom ty? Jak dlouho to drzis? Ty tablety si kup..já mám i z ketodiet..i s Ketofit..das do tvarohu a je to fakt mnamka ![]()
@Budoucimamina to jsi dobra, to bych brala 14 kilo
ja jsem na tuhle dietu narazila nahodou asi pred 3 dny. Potrebuju dat dolu aspon 20 kilo. Uz jsem si objednala koktejly, tak to zkusim od pristiho tydne.
Dekuju za rady!
@strummer02 píše:
@Budoucimamina to jsi dobra, to bych brala 14 kiloja jsem na tuhle dietu narazila nahodou asi pred 3 dny. Potrebuju dat dolu aspon 20 kilo. Uz jsem si objednala koktejly, tak to zkusim od pristiho tydne.
Dekuju za rady!
A co sis koupila za značku a prichute?
mě teda moc chutnal coko koktejl, ale zvykla jsem si pak i na ty normální..Ikdyz u prvního se mi chtělo blinkat
ale chce to najít ty prichute co ti budou chutnat..:) tak přeju hodně štěstí a dávej průběžně vědět
klidně piš i zprávy ![]()
@Budoucimamina koupila jsem si chiashske a goute, tak uvidim. Diky moc!
Tak dneska jsem objednala a po Velikonocich začínám…doufám, že to nějak půjde…připadám si jako obří valící se sud…tak už musím začít nějak hubnout
když vidim, jak to jde vám, tak doufam, že to půje i mě ![]()
Dnes paty den s Goute, včera jsem to nevydržela a dala si kureci prsa na olivovem oleji a zeleninu. Zatím 2,5 kg dole, dnes se to zastavilo, zatím nepanikarim. Mozna to chce nevazit se každý den.
Ahoj, nechce někde koupit 4diet Shake protein vanilka? Koukněte prosím do inzerátu. děkuji moc
@Terreza1_2_3 Ja mam chytrou vahu Umax. Meri všechno vcetne viscerálního, podkozniho tuku, BMR, atd.
Ahoj, dnes zacinam s Exante diet. Celkem bohaty vyber jidel. Cil mam 14 kg, tak jsem zvedava, jestli to za tri mesice dam.
Holky, já držím první týden druhou fázi, což je jedno jídlo normální a ostatní z balíčku, váha je pořád stejná, dolů to nejde, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ráno kokteil, zeleniny, oběd maso a zelenina, jako svačinu mám jejich čokoládovou tyčinku a večer palačinku zeleninovou, nebo něco nesladkého. Dělám někde chybu?
Poraďte!!!Díky
@dljl píše:
Holky, já držím první týden druhou fázi, což je jedno jídlo normální a ostatní z balíčku, váha je pořád stejná, dolů to nejde, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ráno kokteil, zeleniny, oběd maso a zelenina, jako svačinu mám jejich čokoládovou tyčinku a večer palačinku zeleninovou, nebo něco nesladkého. Dělám někde chybu?Poraďte!!!Díky
Myslis, ze by jso mohla vypocitat makroziviny jake mas na den, hlavne sacharidy a proteiny?? ![]()
@Lenka_Hal píše:
Myslis, ze by jso mohla vypocitat makroziviny jake mas na den, hlavne sacharidy a proteiny??
Sacharidů jsem měla např. 33,6 a proteinů 44,6/ spočítáno dle tabulky v přípravcích/
@JanČa1972 a jak je to s tim merenim nevis? Je mi jasne ze neni presne, s tim ani nepocitam. Ale koupila sem, podle dtestu jednu z lepsich. Ukazuje mi tuk 25.8. Kdyz sem sla kolem Naturhousu, zkusila sem mereni. tam merili tim rucnim, a 40%tuku. Coz mi prijde extrem, a jeste takovy rozdil?
@Terreza1_2_3 Uprimne, nevim. Ja na mem Umaxu jsem zacinala se skoro 40% a to jsem mela na zacatku 67 kg - takze zadny extremni tlustoch. 25,8% je podle mne hodne malo, to bys musela byt vysportovana a v treninku - myslim. Dulezite ale je se vazit furt stejnou vahou, abys spis videla ubytky.