Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.3.18 22:00
@strummer02 píše:
@Budoucimamina a jela jsi vsechny 3 faze?
Na koktejlech si byla vic nez 2 tydny?
Jsi dobra! Doufam, ze to vydrzim taky.

Prosimte já měla Ketofit tam jsou jen dvě faze..druhou jsem dost odflakla..pro no jsem měla čtyři týdny jen jejich jídlo takže koktejly kaše a ty omalety ale to jsem byla lina dělat :zed: určitě to vydrzis..mě to pak i chutnalo ale fakt si nastav budika a dej si to po třech hodinách.. :) druha faze byla horší měla jsem mít tři jejich a dvě normal jídla..ale já jela za tři a půl týdne na dovcu..a tam jsem sebou nic nebrala. takze jsem asi deset dni úplně zazdila..asi první dva týdny jsem to docela držela..delala jsem si maso se zeleninou pořad..a tvaroh s tou jejich tabletou ochucenou to je skvělý :potlesk: ale pak už jsem na to kaslala a dávala si třeba jen koktejl jeden denně..dneska jsem se vážila a mám dokonce 14 dole..pořad hubnu a to už to nepiju..Hlidam si ale sacharidy mám jich třeba 50g za den..jak jsi na tom ty? Jak dlouho to drzis? Ty tablety si kup..já mám i z ketodiet..i s Ketofit..das do tvarohu a je to fakt mnamka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.3.18 22:38

@Budoucimamina to jsi dobra, to bych brala 14 kilo :palec: ja jsem na tuhle dietu narazila nahodou asi pred 3 dny. Potrebuju dat dolu aspon 20 kilo. Uz jsem si objednala koktejly, tak to zkusim od pristiho tydne.
Dekuju za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.18 09:51
@strummer02 píše:
@Budoucimamina to jsi dobra, to bych brala 14 kilo :palec: ja jsem na tuhle dietu narazila nahodou asi pred 3 dny. Potrebuju dat dolu aspon 20 kilo. Uz jsem si objednala koktejly, tak to zkusim od pristiho tydne.
Dekuju za rady!

A co sis koupila za značku a prichute? :) mě teda moc chutnal coko koktejl, ale zvykla jsem si pak i na ty normální..Ikdyz u prvního se mi chtělo blinkat :nevim: :lol: ale chce to najít ty prichute co ti budou chutnat..:) tak přeju hodně štěstí a dávej průběžně vědět :potlesk: klidně piš i zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.3.18 09:55

@Budoucimamina koupila jsem si chiashske a goute, tak uvidim. Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.18 09:27

Tak dneska jsem objednala a po Velikonocich začínám…doufám, že to nějak půjde…připadám si jako obří valící se sud…tak už musím začít nějak hubnout :,( když vidim, jak to jde vám, tak doufam, že to půje i mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.3.18 09:32

Dnes paty den s Goute, včera jsem to nevydržela a dala si kureci prsa na olivovem oleji a zeleninu. Zatím 2,5 kg dole, dnes se to zastavilo, zatím nepanikarim. Mozna to chce nevazit se každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.18 11:05

Holky mate doma nekdo tu vahu co meri i vodu, tuk atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.3.18 17:24

Ahoj, nechce někde koupit 4diet Shake protein vanilka? Koukněte prosím do inzerátu. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.3.18 18:45

@Terreza1_2_3 Ja mam chytrou vahu Umax. Meri všechno vcetne viscerálního, podkozniho tuku, BMR, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 08:32

Ahoj, dnes zacinam s Exante diet. Celkem bohaty vyber jidel. Cil mam 14 kg, tak jsem zvedava, jestli to za tri mesice dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.18 23:26

dljl

Holky, já držím první týden druhou fázi, což je jedno jídlo normální a ostatní z balíčku, váha je pořád stejná, dolů to nejde, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ráno kokteil, zeleniny, oběd maso a zelenina, jako svačinu mám jejich čokoládovou tyčinku a večer palačinku zeleninovou, nebo něco nesladkého. Dělám někde chybu? :nevim: Poraďte!!!Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.3.18 00:40
@dljl píše:
Holky, já držím první týden druhou fázi, což je jedno jídlo normální a ostatní z balíčku, váha je pořád stejná, dolů to nejde, nemáte s tím někdo zkušenosti? Ráno kokteil, zeleniny, oběd maso a zelenina, jako svačinu mám jejich čokoládovou tyčinku a večer palačinku zeleninovou, nebo něco nesladkého. Dělám někde chybu? :nevim: Poraďte!!!Díky

Myslis, ze by jso mohla vypocitat makroziviny jake mas na den, hlavne sacharidy a proteiny?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.3.18 05:39
@Lenka_Hal píše:
Myslis, ze by jso mohla vypocitat makroziviny jake mas na den, hlavne sacharidy a proteiny?? :think:

Sacharidů jsem měla např. 33,6 a proteinů 44,6/ spočítáno dle tabulky v přípravcích/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 07:02

@JanČa1972 a jak je to s tim merenim nevis? Je mi jasne ze neni presne, s tim ani nepocitam. Ale koupila sem, podle dtestu jednu z lepsich. Ukazuje mi tuk 25.8. Kdyz sem sla kolem Naturhousu, zkusila sem mereni. tam merili tim rucnim, a 40%tuku. Coz mi prijde extrem, a jeste takovy rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.3.18 09:05

@Terreza1_2_3 Uprimne, nevim. Ja na mem Umaxu jsem zacinala se skoro 40% a to jsem mela na zacatku 67 kg - takze zadny extremni tlustoch. 25,8% je podle mne hodne malo, to bys musela byt vysportovana a v treninku - myslim. Dulezite ale je se vazit furt stejnou vahou, abys spis videla ubytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková