Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.4.18 16:01

@Corigen myslim ze nejakych 10 dni. Pak byl rychlejsi skok. Ted jsem treba cca 1.5 zase nahore..pravdou je, ze jsem bohuzel o vikendu porusila, ale hlavne se mi blizi MS tak je to bezne… aspon na to to svadim a jse zatim v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.4.18 07:11

@Terreza1_2_3 tak to je docela dlouha doba, tak snad vydrzim a budu doufat ze se to pohne :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.4.18 11:03

Zítra to bude 14 dni s ketodietou a pripravky Goute. Obcasne prohřešky ve forme masitého jidla s povolenou zeleninou (třeba dnes ryba a grilovana zelenina) celkem mam dole 4 kg, poslední dobou to jde pomalu, nektere dny vůbec, ale rapidne klesa tuk vcetne visceralniho - zacinala jsem na 9, ted mam 6. Takze ubytek v cm - nemerila jsem, poznam na obleceni. V zivote jsem se necitila tak dobře, plna energie a optimisticky a v zivote jsem tak dobře nespala. Pokracuji ještě tyden a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.18 02:22

Tak já začínám dnes. Mam 164cm. 85kg. Chtěla bych zhubnout 26 kg. Mam velkou motivaci po přečtení příspěvků. Už ted se těším až zase obleknu věci co jsem měla naposled před 3lety na sobě.. věřím ze to vyjde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.4.18 10:10

Lenka_Hal

Prosím dotaz Lence, jakožto největší odbornici přes LCHF a ketozu co jsem zde přečetla… Přečíst 419 stránek dalo fušku, ale stálo to za to. Cca 2 měsíce jsem v ketóze na přirozené stravě, bohužel občas mi ketozu něco vyhodí. Mám podezření na kávu - mohu se zeptat na tvou zkušenost? Mám cca 2× denně (ráno a odpoledne) a buď klasik ristreto nebo s kapkou 31% smetany… Možná ještě občasné suché víno? Nevíš jaký alkohol (když už) je nejvhodnější? Metaxa X suché bílé X pivo? Omlouvám se za vychrlení dotazů…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.4.18 10:15

A ještě mám problém, že mi váha 2 týdny stojí a prostě ani gram dolů :( ach jo - a doplňuješ minerály a vitamíny i supplementací? Nebo čistě poskádáš stravou? Beru Nexgen PRO - https://www.svetfitness.cz/…-nexgen-pro/ a nevím jestli je to vše co mé tělo při restrikci potřebuje… A jakou zeleninu preferuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.4.18 12:56

@jasaj O kave jsem to tady zaslechla, ale neumim si predstavit ten mechanismus u zdraveho cloveka. :think: Ja osobne bych kavu neobetovala asi nicemu :D Samozrejme, pokud to chces vedet na jistotu, tak jedine merenim ketonu pred a po kave. Ale v krvi, ta moc je fakt nepresna. Stagnaci vahy ti neporadim, pokud nemas spocitany makro ziviny, kolik ceho mivas na den. Nebo mas predstavu? Problem muzes mit jen, ze bud mas moc cukru nebo proteinu :nevim:
Ten Nexgen je teda komplexni:) Ja beru denne magnezko, zinek, selen, hodne solim, obcas draslik, becko, L-carnitin…tenhle suplement se jakob „soustredi“ na jiny veci, ktere se ketozou nija rychleji nevyplavi, nespotrebuji…no ale uskodit ti to neuskodi. Mozna bych prihodilo magnezko, nejak nevidim, kolik ho tam je…
Co se tyce zeleniny, ja jim hodne zeleneho „listi“, kvetak, brokolice, cuketa, to je zaklad, na chut chroupu rada ale jen trochu papriky a rajcatka, v lete hodne okurky (ty z obchodu mi nechutnaji). Chrest je takrka idelani, obcas trochu ruzickove kapusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 20:27

Holky prosim nevite, jestli muzu behem diety take jina proteinova jidla? Nasla jsem ruzne pizzy, palacinky atd. Ale je to jako proteinovy fitness jidlo, ne prímo ketofit, ketodiet atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.4.18 20:52

@Terreza1_2_3 Kolik maji sacharidu? A vlastne kolik i toho proteinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 23:11

@Lenka_Hal napr.palacinky 1porce 21bilkovin a 17 sacharidy z toho cukry 4. A napr pizza bilkoviny 21, sacharidy 21 a z toho cukry 0.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.4.18 00:49

@Terreza1_2_3 Pokud v tom neni zapocitana vlaknina, coz v ceskych vyrobcich nebyva, nebrat. 20g sacahridu je prilis, ja se snazim nepresahnout 10g v jednom jidle, spousta lidi ma tech 20g na cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.18 08:04

@Terreza1_2_3 Určitě najdeš i s přívětivějším složením. Jsou firmy, které dělají řadu přímo pro ženy a na hubnutí. A tam je bílkovin cca 16g a sacharidů taky mnohem míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.4.18 08:57

Lenka_Hal Moc děkuji Leni za info. máš můj obdiv. Ne makra jsem si ještě nebyla schopná spočítat, úplně nevím jak na to, ale myslím, že můj kámen úrazu jsou asi „sice kvalitní“ ale uzeniny (vybírám vysokoprocentní a s minimem E), takže budu mít přepálené bílkoviny… občas si dám zero coca-colu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.4.18 09:01

A tu kávu myslíš, že je lepší bez smetany, nebo s? Málo, hodně? A doporučíš nějakou značku na magnézko? V dnešní době je toho už tolik, že nevím, jaká firma je opravdu s co nejlepším složením (bez přídavku čehokoli). A kdybys měla minutku, napsala bys mi jestli dodržuješ IF stravu? Nebo čistě - snídaně/oběd/večeře? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.4.18 09:14

A ještě poslední dotaz - co čaj? Nevyhazuje zelený? Díky moc za tvou pomoc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková