Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bonika69 To je nějaká Stevia kristalle a je jako krupicový cukr.
Recept pošlu, později. Teď musím od pc.
Hoj všem! ![]()
Tak holky zase mi to po menší stagnaci zase valí, ubrala jsem bílkoviny a jede to jak po másle
za 16 dní mám dole 7 kg. S mojí původní váhou to jde zatím fakt rychle ( 117 kg
). Chtěla bych jen říct že vám všem děkuji za super příspěvky které mě každým dnem více a více motivují a přeji všem co také začínají pevnou vůli a hodně shozených kil ![]()
@Corigen To je krasny ubytek
at to pokracuje ke tve spokojenosti ![]()
@bonika69 2 vejce, 30g kokosové mouky, 150g strouhané cukety, 10g kakaa, 1/2 prášku do peč. s vinným kamenem, 30g kokosového oleje, 30 g stevia kristalle (podle chuti)
smíchat, upéct
Než jsem ji ráno brala do práce na snídani, namazala jsem zbytkem (35g) ricotty.
Zítra možná zkusím tvaroh, pro změnu není ricotta ![]()
Možná příště přidám i trochu ořechů do těsta. Uvidím co vymyslím.
Pokud by nechutnal, tak mě nebijte, improvizovala jsem z několika receptů, neměla jsem doma mandlovou mouku ![]()
Tak mě napadlo, jestli to vůbec ještě patří do keto
Na celé mi to vychází B 23, S 17, T 44. A když ji mám na 2,5× tak je to asi ok, do denního plánu se určitě vlezu v pohodě.
A co budu péct zítra večer vůbec netuším. ![]()
@bonika69 píše:
Nechci hanit pytlíkovou dietu, ale za celý den máš tak 2500 kJ, což je poloviční dávka toho, co bys měla sníst, aby ses udržela při životě. Takže únava je pochopitelná. Myslím, že tvé tělo přeplo do režimu: udržet se při životě. Buď to vydržíš, nebo místo jednoho pytlíku zařadíš normální keto jídlo, stačí prolistovat pár stran dozadu. Na co já hlavně reaguji, je, že málo piješ. Musíš vypít minimálně 3l vody a nepočítej do toho polévku, proteinový nápoj a pod. Když se donutíš pít, budeš se cítit mnohem líp a budeš hubnout.
Hm, tolik mam v kaloriich, to bych asi zde..la hlady.Ono asi ty pytliky davaji jen do prvni faze a do druhe uz muzes neco prihodit, asi vedi, jak zalostne malo to je. A proto je to hlavne z proteinu, ty nejlip zasyti. ![]()
@Dramona píše:
Ano taky jsem po 3 dnech jsem měla nával energie. Trvalo to to 2 dny, a od včera se mi chce jen ležet.skusim to s těmi minerály a solí. Myslíte že si můžu dát grilované kuře? Čtvrtku? Kaše a krém si objednám, možná to hlad zazene. Je Goute chutnější než Ketodiet?
Kure jsem mela dnes. Maso muzes jakekoliv, ale nejlepsi je to tucnejsi.
@Lenka_Hal No mě to taky zarazilo, ale takto mi to počítá kalorická kalkulačka. 4,35g je cuketa a dost má i kokosová mouka. Příště peču z jiné ![]()
I tak jsem dnes za celý den na 4900kJ - B 68g, S 28g, T 85g, vláknina 21g. To je v pohodě, ne?
@sr22 Ja to tady v cizine mam jinak, nze byva na ceskych vyrobcich, takze ted jsem zmatena. Tady je hodnota sacharidu a kolik z toho je vlaknina, takze tu musim odecist. Co vim, v CR byva vlaknina uz odectena…takze tech 28 S je uz bez te vlakniny? asi jo, ze? I tak je to v pohode…
@Lenka_Hal JJ, tady podle nějakého báječného nařízení EU musí být sacharidy zvlášť a vláknina zvlášť. Někde jsem na to narazila v článku.
@Lenka_Hal Takže není mouka jako mouka. Člověk opravdu musí kontrolovat každý výrobek zvlášť. ![]()
Teď jsem našla na netu i s 60g vlákniny, ale taky s 30g vše ve 100g. Příště budu chytřejší.
Sr22 - díky za recept. Asi začnu péct, i když to moc neumím, v nejhorším to moje slepičky zbaští. Hlavně dík za tip na stevii, jsem nevěděla, že existuje.
Já se moc kolem pytlíkových diet otírat nechci, pro začátek je to určitě fajn, aspoň se člověk vyvaruje začátečnických chyb. Mě tam nejvíc vadí těch cca 20g bílkovin na pytlík. Při 5 dávkách je to 100g bílkovin na den, to by mě vyhodilo spolehlivě z ketozy. Já jsem dřív snídala proteinový nápoj, teď radši těch 20g bílkovin projím v mase. Ale myslím, že tohle všechno tu Lenka Hal všechno psala, ale člověk si holt na to musí přijít sám a na vlastních chybách. ![]()
Moje kamarádka Keto dietu používá a vidím, že opravdu hubne. I když je unavená a zdá se mi to teda dost radikální. Taky nikdo už nemluví o jojo efektu a jak moc zdravé to je. Já bych do toho nešla. Já používám getfitonline za 400 kč, jídelníčky a cvičení, mám 3 kila dole a jsem absolutně spokojená.