Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Terreza1_2_3 Jj, pisnu, myslim, ze když pujdou dolu první kila, budu ochotna snist cokoliv
Nevis, nejakou nahradu soli ma nektera z těchto firem?
@JanČa1972 Myslím, že ne. a naopak mi přímo z Ketofitu psali, že je u této diety vhodné solit normálně nebo klidně více.
Holky ktere drzite delsi dobu ketodietu delate si nejake krevni testy nebo mely jste nejake komplikace? A jeste bych se chtela zeptat, jestli existuje nejaky „navod“, kolik ceho muzu v ktere fazi jist, nekupuji si komercni vyrobky a nikde jsem tyto informace nenasla ![]()
@JaneCase píše:
Holky ktere drzite delsi dobu ketodietu delate si nejake krevni testy nebo mely jste nejake komplikace? A jeste bych se chtela zeptat, jestli existuje nejaky „navod“, kolik ceho muzu v ktere fazi jist, nekupuji si komercni vyrobky a nikde jsem tyto informace nenasla
Ja jsem mela komplet krev pred a rok na diete. Po tech prvnich mi tchyne (vede labinu jako primarka v nemocnici) rekla, ze mam prilis nizky cholesterol (jsem se ji tehdy ptala: to existuje?
) a malo nekterych mineralu, trochu chudokrevna…po roce chudokrevnost zadna, mineraly dobry (ale ty jsou rizikovy na tehle diete obecne, takze jsem zacala doplnovat) a cholesterol stoupl, ale jen ten dobry (HDL), takze si to velice pochvalovala. Co je ale navic, mela jsem velmi nizky homocystein a triglyceridy, coz je dobre a je to znak toho, ze palis tuky.
@JaneCase mě se jeden den motala hlava a celkově takový nic moc celý den. Prý to muže být tim, jak se snižují sacharidy. Ale bylo to jednou a od té doby úplně v pohodě. Testy jiné nemám.
@Terreza1_2_3
Já teda jedu 3. týden.. ale myslím, že zastavení váhy je normální a že pak zase spadne.
Přece jen je úbytek velice rychlý, tak si říkám, že tělo nemůže tak strašně rychle hubnout kontinuálně.
Mně zatím jde dolů tak nějak o 1,5 kg týdne. Ale taky myslím, že se za chvíli zastaví.
A piješ jen koktejly nebo máš i polévky a další jídlo?
Já teď kombinují s výrobky od Gouté. Chuťově jsou o moc lepší…
@Thea21 já teď začínám 3.týden. Doteď jsem měla vše. Ráno kaši, svačiny koktejly, oběd polévka a večeře omeleta. Ale teď budu nakupovat na druhou fázi a to jen koktejly a kaši, a kdyžtak zkusím polévky z Ketodiet. A budu začínat pomalu s běháním. Tak snad ještě nějaký výsledek bude
za první týden super, ale druhý se to nehlo ani o kousek…třetí se snad rozhýbe ![]()
Nema nekdo zajem o 9 porci syrove omelety s porkem+jednu porci svickove? necham za 360+postovne nebo za neco vymenim
Mohu prihodit i nejakou prichut ![]()
Nestačím se divit, kolik mam energie.
První týden byl takový,,zvykaci" na letišti, ale teď má skvělou náladu a vůbec nejsem unavená.
Je to vážně fajn dieta ![]()
Jedu dietu 5.týden, zhubla jsem 7kg, nyní to stojí, ale začínám mít chutě, někdy na sladké, maso apod. Dělal si někdo z vás tu bublaninu?
Příští týden mám v plánu začít druhou fázi,
začal už s ní někdo? Jak jde váha dolů a jaké jsou změny v jídelníčku? ![]()
Zdravím, čtu vaši diskuzi a našel jsem produkt ketomix a jsem zvědavý jestli bude, partnerce chutnat, ale zda bude účinkovat. Chtěla by zhubnout 10 kg. Radek
edit admin - odkaz