Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26569
7.3.18 13:04
@Thea21 píše:
@Diana2017
Myslím, že ketóza je super věc, ALE všechny složky potravy jsou pro tělo nezbytné, a proto bych rozhodně nedržela ketozu celý život.
Sacharidy, bílkoviny i tuky jsou stvořený z nějakého důvodu a my nejsme tak chytří, abysme tělo obalamutili :lol:
Trvale bych nedržela…

I kdyz- ANO- taky mi vyhovuje. Mám o moc lepší náladu a víc energie. Je to fajn. Nemám chutě.

Věřím, že každému vyhovuje něco jiného. Někdo sacharidy potřebuje, někomu jich stačí míň.. tomu věřím.
Ale tati strava je z dlouhodobého hlediska extrémní. A extrémy nikdy nejsou dobré.
Můj názor :nevim:

Vyslovene nezbytne jsou pouze proteiny. Pak uz si telo vybere jestli cukr nebo ketony pro energii. V nekterych narodech byla ketoza dlouhodoba a v nasi ranne evoluci urcite taky, jen s obcasnyma prestavkama :) Vyuziti ketonu na energii je dokonce efektivnejsi, proto se taky citime lip.Ano, znam lidi, co jsou v ketoze mnohem dele nez ja a problemy nemaji, naopak. Ale lide jsou ruzni. U zen a lidi co nesportuji bych doporucila mit dny, kdy si pridaji na sacharidech, ale nemluvim tady o pizze a hranolkach, ale treba hromadu zeleniny, keto dezert, ktery ma treba vic, jahody, kesu…proste zdrave jidlo, ktere nastrada trochu vic sacharidu. Sklenka vina :)…krome doplneni glykogenu, aby to melo i nejaky ten psychologicky efekt, pocit, ze to je proste prijemny zivotni styl, zadne nuceni se do neceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.3.18 13:08
@Diana2017 píše:
@Thea21 jj, tak nejak se na to ted divam i ja..tedy hlavne potom, jak mi moje segra, ktera je dobra kardiolozka pekne vynadala kdyz jsem ji o mojem planu zustat v ketoze rekla. Na druhou stranu vim, ze mnoho lidi takhle zije a je v pohode. No nic, rozhodne v prvni faze po ukonceni diety chci navysit kalorie pres zdrave tuky, skocit rovnou do sacharidu by me taky mohlo vratit o 4 mesice zpatky a to uz nechci :mrgreen:..a pak zrejme kdyz se stabilizuje kaloricky prijem, postupne zacnu prerozdelovat nutricni hodnoty v prospech komplexnich sacharidu. No je to cela veda :lol: :lol:

V CR zatim od doktoru necekej pozitivni nahled na vec, tady v USA uz je to jine, nekteri to uz i doporuci, pokud mas problem typu cholesterol, nadvahu atd. Mam tchyni, ktera je primarem klinicke biochemie, taky se ji to nelibilo, pak jak videla jakym zpusobem se meni me vysledky krve, co to dela se mnou celkove, uz nerekla ani n, kdyz jsem si jela dal jako tehotna…obcas se zepta na recept :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.3.18 13:21
@Diana2017 píše:
@Eulie jop, aktivita tam nemeni hodnotu sacharidu, jenom celkovou kalorickou hodnotu navysenou tuky.

Sacharidy jsou hodne individualni, zavisi to na konkretnim metabolismu i aktivite, tech 20g byva uvadeno proste na jistotu. Jsou lidi, co maji holt dano, ze jim staci tech gramu malo a uz v ketoze nejsou. Vetsinou jsou to ty typy, co i snadno naberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.3.18 14:04

Holky já mám za sebou první týden a dole -2kg :-) takže něco se začíná dít, hlavně mi přestalo být špatně, hlava se nemotá, zase mám dost energie :mrgreen: tak pokračuju dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.3.18 14:11

@Lenka_Hal diky za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.3.18 15:20

Ketofit syrova omeleta s. porkem

Nema nahodou nekdo zajem o 9 porci syrove omelety s porkem od ketofit? Nejak mi to nejede…necham za 350 vc. posty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.3.18 11:56

Holky, tak Gouté má naprosto luxusní výrobky! Oproti Ketofit je to pohádka:)
Budu pokračovat asi hlavně s Gouté a občas koktejly Ketofit.
Jsou to vážně dobroty… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.3.18 21:24

@Eulie ten co má víc možností příchutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.3.18 21:27

@Thea21 taky si zas budu obj od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.3.18 21:50

@rené79bil A nepleteš si to s nějakou jinou firmou? U Prodietixu jsem žádný koktejl s více příchutěmi nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.18 09:26

Tak mi jede 21denni Gouté, jsem moc zvedava. Tri dny v tydnu v praci budu obedvat maso a zeleninu (nechci, aby okoli vedelo a komentovalo dietu) a zbytek budou Goute věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.3.18 10:02
@JanČa1972 píše:
Tak mi jede 21denni Gouté, jsem moc zvedava. Tri dny v tydnu v praci budu obedvat maso a zeleninu (nechci, aby okoli vedelo a komentovalo dietu) a zbytek budou Goute věci.

Kdyz jsem hubla, tak som v praci oznamila, ze ted s nimi na obed nejaky cas chodim nebudem a nekomentovali to :lol: :mrgreen:. Pak videli, ze fakt hubnem a zacali ma vsetci chvalit a pytat se jak to delam :mrgreen: :lol:
Kluci komentovali, ze hubnem na spravnych mistech :lol: :mrgreen:…tak to bylo take prijemne a motivujici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 10:18

Ketofit

Ahoj všem :) chtěla jsem se zeptat, držíte tu nyní někdo dietu s Ketofit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.3.18 11:27

Holky, poraďte. Dostala jsem novou váhu. Oproti staré váží o 0,5kg míň, což potěší, ale to je tak všechno. Změří to úplně všechno a mám velmi vysoké procento tělesného tuku (naštěstí viscerální v normě) a velmi nízké kosterní svalstvo. Takže musím začít něco dělat. Pořád po té embolce nevyjdu ani schody bez zadýchání, nevíte o nějakém cvičení (třeba na youtube)? Napadá mě tak cvičení pro důchodce, ale to asi na netu nebude. Nebo vůbec co dělat, abych to trošku změnila. Dík za všechny nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.18 11:40

@Monika123 a co když to nepujde? :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie