Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, já měla zpočátku hlad, trvalo to možná týden, ale špatně mi nebylo, jen mi vadily pořád ty kokteily a polévky, změnila jsem to a nemám hlad. zhubla jsem za necelý měsíc skoro 5kg, myslela jsem, že to půjde rychleji, ale prý je to normální. nevím kolik se hubne za měsíc. zpočátku to šlo ale rychleji. Já zhubnu, pak nic, a pak zase zhubnu. Důležité je vydržet. Jednou týdně vše konzultuji s lékařkou s mahon diet.
@JaneCase To prejde, je to normalni. Nezapomen doplnovat mineraly.
Holky, mám druhý den MS a hrozně chutě a hlad.. znáte to. Myslíte, že vadí, když si přidám o 1 keto jídlo? Čili 6 jídel denně? Nemůžu to vydržet.
@JaneCase
Myslím, že je to naprosto normální. Osobně mi bylo divné jinak, byla jsem pořád hrozně plná a jako by mi to netrávilo. Byla jsem taková zpomalená. Pak už dobrý.
Možná zkus vážně víc pít a vydrž. Věřím, že se to každým dnes zlepší a budeš plná energie.
Jinak mám 6. den 1. fáze a dole 2,1 kg. A to mám teď začátek MS.
Takže asi ano ![]()
Ty máš ketodiet nebo ketofit či něco jiného? Promiň, jestli jsi to už psala…
Holky, chtěla jsem se zeptat, neměla jste žádná při užívání diety gynekologické problémy? ![]()
Tak ja tu odpovim hned na obe, kdyz je to propojene
…ja bych osobne pridala jedno jidlo, nez abych kvuli chutim do sebe nakonec nacpala neco uplne spatnyho.
Gynekologicke potize jako zanety a tak, to asi ne, ani jsem o tom neslysela. Jinak rozhozeni cyklu (ale jen prechodne) je naprosto bezne. Dokonce to, ze u mne okamzite cyklus naopak idealni, presly me bolesti a tak…to je spis neobvykla reakce.
@Thea21 píše:
Holky, mám druhý den MS a hrozně chutě a hlad.. znáte to. Myslíte, že vadí, když si přidám o 1 keto jídlo? Čili 6 jídel denně? Nemůžu to vydržet.
A co se dojíst jídlama, co smíš? Já si k omeletě dneska dala horu osmahlých žampionů a porku a nemohla jsem to dojíst…lžíce oříšků, okurka, zelí, květák… ![]()
@Kulišanda
Dala.jsem.si víc zeleniny, ale ty povolené druhý zrovna moc nezasyti:(
Nezkoušela jsem ale ještě např. zelí nebo teplou brokolicí apod.
Napsala jsem do Ketofit a mám si prý přidat jídlo. Když ne celé, tak alespoň poloviční dávku.
Dnes už je to lepší. To asi vážně jen cyklus ![]()
@dljl Na jiných stránkách jsem zachytila informaci, že některé ženy v ketóze měly problémy s kvasinkami.
Nema nekdo zajem o dve nerozbalene baleni 10 + 10 porci kase? Jsem z Brna, ale jsem ochotna i zaslat postou.
@Thea21 mam ketofit koktejl max. 1×denne a k tomu si pripravuji vlastni jidla, vazit se budu az v pondeli, tak jsem na to zvedava ![]()
@Eulie píše:
@dljl Na jiných stránkách jsem zachytila informaci, že některé ženy v ketóze měly problémy s kvasinkami.
Tak to se mi moc nechce verit
Vzdyt kvasinky si samy zivime cukrem, proti kvasinkova dieta je v podstate nizkosacharidova…
@Lenka_Hal No právě tam rozebíraly, že je to takhle všeobecně známo, ale zjistilo se, že kvasinkám vyhovuje i stav, kdy je tělo v ketóze, bohužel.
@Eulie Obvykle se necham rada presvedcit, ale tady proste nevim nevim, vzdyt v ketoze mas i trochu nizsi glykemku, proste „mene sladke“ telo celkove a kvasinky neumi jet na ketony, pokud je mi znamo…hm, ted mam nasazenyho brouka v hlave. Budu muset zapatrat.
Holky, dnes 8. den a vážím 69kg. Na začátku jsem se vážila večer a měla 70,1kg.
Proč mi to nefunguje?:(((