Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.18 16:31

Začala jsem od Ketodiet Intense. Po 14ti dnech mám 4,5kg dole :). Zatím to jde. Mám ale hodně před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.2.18 17:43

dljl

Měním keto dietu na profidietu, balíčky mi došly dnes, určitě to bude pestřejší, ale není tam napsané přesně jak vše kombinovat. Ráno sladké/ jejich /, pak zelenina, oběd jejich plus zelenina, odpol. něco slaného jejich, večeře zase jejich se zeleninou. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jedná se mi o upřesnění, co, kdy a jak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.2.18 20:29
@dljl píše:
Měním keto dietu na profidietu, balíčky mi došly dnes, určitě to bude pestřejší, ale není tam napsané přesně jak vše kombinovat. Ráno sladké/ jejich /, pak zelenina, oběd jejich plus zelenina, odpol. něco slaného jejich, večeře zase jejich se zeleninou. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jedná se mi o upřesnění, co, kdy a jak. Díky

To vůbec neznám. Já dnes přecházím na prodietix. Pokud to nemáš nikde upřesněne tak by to mělo být jedno, případně jim napiš dotaz nebo zavolej ráno na linku jestli na to spěchás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.2.18 20:43

dljl

Já myslím, že je to to samé, jen pod jiným názvem, princip určitě stejný. Jak vypadá jídelníček, když je to prodietix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.2.18 21:05
@dljl píše:
Já myslím, že je to to samé, jen pod jiným názvem, princip určitě stejný. Jak vypadá jídelníček, když je to prodietix?

Ten princip je stejný všude ale všude mají svoje specifika. Prodietix má vše skoro stejné jako keto diet. Jen musí být sladká a slaná jídla v rovnováze. U keto diet si to kombinujes jak chceš. Na prodietixu je to pak přísnější v zelenině, nemůže se kedlubna a paprika v 1 fázi. A pak nějaké věci se nesmí víckrát za den.. Těstoviny a tyčinky většinou mají nejvíc sacharidů a můžeš jen jednou denne. U keto diet navíc kaše a u prodietix zase chleba nebo suchar. U ostatních nevím ale bude podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
16.2.18 05:51

Holky prosim vas, jak pisou dodrzivat pravidlo sladke jen 1× denne.. pocita se do toho i proteinovy napoj nebo ne? Vetsinou si ho davam k snidani a dnes mam k svacine pripravené tycinky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 13:15

Ahoj holky, koupila jsem si balíček Ketofit, dnes držím 3den..první den mě šílené bolela hlava..zachránil to brufen :roll: ale teď už je to Ok.Jsem ale mile překvapena..protože vůbec netrpim hlady.. :palec: snažím se hodne pit..ale je to hrůza…porad litam na wc..
Holky..ale z čeho mam obavy…někde jsem se docetla o zápachu z úst? mate s tím zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.2.18 13:19

Jinak kdyby jste měl někdo zájem o rajskou polévku 10porci a kasi 10porci nové nerozdelane napište mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.2.18 19:49

dljl

Dnes jsem změnila keto na prodietdietu, máte s tím zkušenosti? Jak kombinovat jídla? Sladké střídat se slaným 4×denně, ale jestli s tím někdo máte zkušenosti, napište díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.2.18 19:49

dljl

Dnes jsem změnila keto na prodietdietu, máte s tím zkušenosti? Jak kombinovat jídla? Sladké střídat se slaným 4×denně, ale jestli s tím někdo máte zkušenosti, napište díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
21.2.18 18:02

Večerní chlebík

Holky, jdu pro radu. Právě jsem zjistila, že mě 3 krajíčky tohoto chleba spolehlivě vyhodily z ketozy. Máte někdo taky tu zkušenost? Mělo by tam být 3g cukru, ale to asi pravda nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.18 19:59

dljl

Já jsem měla ten tmavý chlebík a včera suchary, já si ketózu neměřím, snažím se dodržovat jídelníček, nyní po třech týdnech mám 4kg dole, ale hlad, nebo snad pocit hladu jsem dnes neměla, jindy se už těšila na každé jídlo, ale je fakt, že jsem dnes měla hrozně moc zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.2.18 08:24

@bonika69
A nemela si pocas dna moc bilkovin? To taky vyhadzuje z ketozy.
Ja si ketozu taky nemerim - hubnu I kdyz v ketoze nejsem a to je muj cil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
22.2.18 08:38

Právě že jsem měla za celý den jen dva koktejly a ketozu ukázkovou. A po tom chlebu až do večera nic. Mě se právě zdálo, že mě něco z ketozy vyhazuje, bolela mě hlava v noci, tak jsem si koupila papírky a zkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
22.2.18 08:59

Kolik sacharidu ten chleba ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie