Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
12.2.18 08:16

Tak holky hlásím dnešní vážení. Po 14 dnech 4 kila dole. :potlesk: doufám že udržim tempo! Syna sice miluji, ale kromě jizev mi zanechal 10 kilo navíc, a to jsem už před těhu přibrala takže aspoň těch 15 kilo kdyby padlo… První dny byly pekelný ale teď už jsem si celkem zvykla. Budu ještě víc hlídat ty jídla, zjistila jsem totiž například že dát si rajskou polívku nebo tyčky je skoro jedno, to mě překvapilo. Jinak ve většině jídel je nula nic cukru takže fakt přijímám opravdu úplne minimum. Jelikož už ani hlad moc nemám tak ani té zeleniny tolik nesním a to určitě taky pomůže, ikdyž jim jen zelenou, květák, houby.. Dávám si taky kedlubnu s úplnou troškou žerve. Nahradím tak pocit jídla jako chleba se sýrem a kedlubna i žerve mi chutnají. Taky jsem párkrát hresila několika pistaciema, které nejsou úplně top. Ale občas mi chybí slaná jídla, víc než sladká. A tohle zaručeně pomáhá a očividně mě to z fáze nijak nerozhodilo. Tu slaninu bych si dala, ale kdybych ji koupila tak ji budu zobat každej den. Pro mě je lepší doma nic nemít, stačí že musím koukat jak se manžel cpe hranolkama a steaky a říká něco o tom jak taky začne hubnout. (jenže jemu stačí upravit stravu na měsíc a je zas jak lunt!) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.2.18 08:20
@vejilka píše:
Já dávám do kalorické tabulky. Hodnoty si vypočítáš na paleosnadno.cz.Je tam kalkulačka, hodí ti to, kolik máš jíst sacharidů, tuků, bílkovin, abys hubla. V kalorických tabulkách je nastavení, kam si dáš všechny vypočítané hodnoty. Jinak, pokud teď máš ketodietu tak jí vydrž až do konce. Když bys to kombinovala, tak abys neměla pak příliš mnoho bílkovin. Po ukončení počítej. Jinak vás obdivuji. Já nedokázala být ja práškovité stravě ani celý den. Mám ráda jídlo. Věřím, že kila jedou jak po másle, ale pro mě to není. Já raději maso, sýry, vejce

Díky na to paleo mrknu. Kalorické tabulky znám, občas kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.2.18 11:57

dljl

Mám nyní dovolenou, tak sleduji reakce na ketodietu. Hlad už po týdnu nemám, spíš chutě, shodila jsem 2,5kg za týden, ale psali jste, že je možné jíst krůtí maso, boby, což bych chtěla, ale nevím kolik, jak to spočítat, :nevim: a zda pokračovat s dietou, koupit druhý balíček na dalších 14dnů? Na webu píší, že může nedostatek sacharidů i škodit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.18 11:40

Prodietix

Holky nemáte nějaký kupon na prodietix? Případně tip co nekupovat co není vůbec dobré. Sice dobré výsledky s keto diet ale nabídka jídel mi nestačí. Těžko kombinovatelna jidla, jediné pevné jídlo je tyčinka které musím sníst dvě což je 12 g sacharidů najednou. Radši si dám krekr nebo tyčku od prodietixu kde je sice obsah na 100g podobný ale tyčka je jedna a má půlku sacharidů protože mi stačí menší množství tyčky na dostatek bílkovin. Náhodou jsem se taky dívala na sůl a to je masakr co do sebe cpeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.2.18 13:11

dljl

Já po dvou týdnech u Ketodiet končím :cert: a budu držet proteinovou dietu s „lehcinezjstecekali,“ nepijí se tam jen kokteily, ale je tam hodně jídel se zeleninou, podívej se na to. Cena i typ diety je stejná. Nedovedu si představit, že bych pila jen kokteily, polévky a omelety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
13.2.18 14:34

@Lumpiik
Tezko se radi kazdemu chuti neco jineho. Mne ostalo vela jidel z ketofit a prodietuxu, tak ak chces ti to muzu prodat. Je tam vsetko mozne - palaciky, pecivo, muffin, omelety…mam toho dost tusim 40 balicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.18 16:53

@dljl tam mě lákají ty vafle. Ale ty maj tolik sacharidů že bych se na ně mohla jen dívat :mrgreen: už jsem se rozhodla pro Prodietix. Řešíme to v druhé diskuzi Prodietix. Jsou tam právě různá jídla a nakombinujes si co chceš. Holky poradi co je dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.18 16:55

@Monika123 kolik máš muffinu a co znamená pečivo, chleba? Plánuji objednat celý program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
13.2.18 19:12

Ahoj holky, pokusim se ozivit diskuzi..☺ fnes jsem si koupila keto dietu a zacinam od zitra. Koupila jsem si tu medium a jrn vaham jak to mohu kombinovat? Kolik mohu vypit toho kokteilu? Jedna davka kokteilu je jako jedno jidlo a takhle se vsim? Jestli jsem to pochopila dobre, tak dve proteinove tycinky jsou take misto jednoho jidla? A muzu u toho pit caj se sladidlem nebo jen vodu? Co kafe? ????????
Snad mi nekdo odpovi..
Moc diky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26729
13.2.18 19:14

Kafe muzes a caj taky. Pokud nevis u sladidla, podivej se jestli ma 0 kalorii, pak samozrejme muzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
13.2.18 19:55

@Lenka_Hal super dekuju moc!!☺ ale mleko asi do kafe nemohu vid? A jak s tim kokteilem? Mohu jen kdyz chci nahradit jedno jidlo nebo ho muzu i treba jako „6.jidlo“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26729
13.2.18 20:07

Ja sice nejim krabicky, Tak mozna me holky opravi, ale podle mne je to napocitane na urcite mnozstvi proteinu I sacharidu, takze by ses mohla dostat pres limit. Jestli mas hlad, Tak to dopln nejakou keto friendly zeleninou…brokolice, okurka, kvetak atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.18 20:44

@Denis11 ano jak píše Lenka, nemůžeš přidávat žádné jídlo. Vše je brane jako jedno jídlo. Pokud chceš jídlo navíc udělej si třeba cuketove placky s bilkem, já je jim s česnekem na styl bramborák. Ale lepší je to s tou směsí na omeletu, jinak to špatně drží pohromadě. Ale dá se to udělat v troubě a to drží líp ikdyž jen nastrouhás samotnou cuketu. Jinak zobej zeleninu, nejlíp asi okurek. Nebo si udělej něco z brokolice nebo hub… A ano pokud máš keto diet tak tam je jedna porce dvě tyčinky. Ale pozor, ta porce má hodně sacharidů takže pak si dávej další jídla taková co těch sacharidů mají málo. Ještě rajčatova polívka má víc sacharidů a testoviny. U vseho je tabulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.2.18 20:49

@Denis11 mléko do kafe si dej pokud musíš. Ale jen trochu. U keto diet je povolené do 200 ml ale u jiných firem mléko zakazují. A logicky má dost sacharidů. Takže když si dáš do kafe pidi trošku tak to tělo nepozná. Ale neprehanela bych to. Pokud si to nechceš urputně hlídat na gramy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26729
13.2.18 20:51

@Lumpiik Jee, to zkusim..ja do takovych veci davam mlete lnene seminko, aby to drzelo, ale ty cukety s bilkem, to musim zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze