Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Monika123 píše:
Dlho…tam to akoze schvaluje nejaky poradca a tym sa to cele natahuje. Ja jsem cekala ak si dobre pamatuji skoro tyden.
No ale mě to hned schválili. Ja jsem to s nima řešila před tím po mejlu jak bych chtěla pokračovat a pak už nic nepsali jen mi schválili objednávku, protože jsem mezitím objednala rovnou. A tam je psané že to je už schválené někým.
Teď jsem si dělala test a mám to slabe růžové, neměla bych to mít tmavší? ![]()
@Monika123 píše:
@Lumpiik
Aj slabo ruzova znamena ze si v ketoze.
To je dobře. Ale nehubne se víc když je víc těch keto látek? Nemáš to nastudovane? A ten test na glukozu mi k něčemu je? (ten můj test dělá automaticky oba testy)
Jak je to s tím příběhem, když pošlu foto před a po tak mi vrátí peníze nebo jsou tam další podmínky? Na netu to vypadá děsně snadne, tak jestli už to někdo tady neziskal?
Problem je, ze moc ukaze mnozstvi ketonu podle koncentrace, ktera je hodne ovlivnena mnoztsvim tekutin. Kdyz nekdo hodne pije, ma klidne slabou ruzovou i s hodne ketony v krvi. Glykemku musis nit nizkou, to je nutnost…ale to je zase o krvi.
@Lenka_Hal píše:
Problem je, ze moc ukaze mnozstvi ketonu podle koncentrace, ktera je hodne ovlivnena mnoztsvim tekutin. Kdyz nekdo hodne pije, ma klidne slabou ruzovou i s hodne ketony v krvi. Glykemku musis nit nizkou, to je nutnost…ale to je zase o krvi.
Supr díky. No já piju asi tak ty 2 až 3 l úplně přesně to neřeším ale prostě mám od nich tu láhev na vodu a ta je teda asi nejlepší věc z nabídky
shaker je hrůza, teplou vodou se mi rozmazal nápis… No ale nic. Prostě piju hodně ale tak to se má že jo… A curam taky hodně
zkusím to spíš ráno. Jinak ten cukr by měl být ok. To je žlutý. Teda negativní. Tak snad to tak má být ![]()
@Lenka_Hal prosím tě myslíš že si nějak hodně zpomalim hubnutí když budu jist normální jídlo několik dní, tím normální myslim maso se zeleninou… Čekám na tu zásilku a nevím jak mi to vyjde kdy to pošlou ty pytliky… Doporučis mi co jíst abych nevypadla a hubla dal normálně? ![]()
Pokud ti vyhovuje pocitani a chces vedet presne kolik co jist, muzes kouknout sem:
http://mariamindbodyhealth.com/…-calculator/
Zadej si tam svoje udaje, ten body fat odhadnes podle googlu, treba tady: https://www.builtlean.com/…e-men-women/
A pak koukni na makroziviny, jak ti vyjdou. Ty krabicky jsou podle mne blizko tomu „protein sparing modified fasting“ modelu, tak toho bych se drzela. Muzes se ridit podle kalorickych tabulek, aby sis nasla, co ktere jidlo ma. Spousta nizkosacharidovych web stranek miva u receptu vypocitane makroziviny.
Anebo, uplne jednoduse, jez maso s nejakou zeleninou, kterou si zalejes necim s tukem, bez cukru. Treba jen olivovym olejem, kus syru, orechy (ne moc), zapect zeleninu s vajickem a syrem, vajicka na jakykoliv zpusob,…ale ty uz prece neco varis ![]()
@Lumpiik píše:
@Lenka_Hal prosím tě myslíš že si nějak hodně zpomalim hubnutí když budu jist normální jídlo několik dní, tím normální myslim maso se zeleninou… Čekám na tu zásilku a nevím jak mi to vyjde kdy to pošlou ty pytliky… Doporučis mi co jíst abych nevypadla a hubla dal normálně?
Ona ketodieta, nebo jiná pytlíková strava je zaměřena na minimum tuků a sacharidů. Jíš převážně jen bílkoviny. Ketodení domácí strava je zaměřena na tuku. Sacharidů minimum a bílkoviny se taky nesmí přehánět. Takže, pokud si začneš vařit, tak když chceš pak najet zase na pytlíky,.tak bych asi zmírnila i ten tuk, dokud nenajedeš na domácí stravu keto úplně. Tělo bude zblblé, najednou víc tuku, pak zas pytlíky. Já za začátku i asi 2kg nabrala, než se to srovnalo. Bolela mě hlava. Takže než ti to přijde, tak si vař, ale s tukem bych byla asi opatrnější. Abys pak hubnula krásně dál.
@vejilka To jsem si taky rikala, proto ten protein sparing modified fasting na tech strankach, je tam strasne malo tuku a asi 3× vic proteinu…ale celkove treba na me malo kalorii, ale tech v tech pytlikach stejne moc neni…
@Lenka_Hal píše:
@vejilka To jsem si taky rikala, proto ten protein sparing modified fasting na tech strankach, je tam strasne malo tuku a asi 3× vic proteinu…ale celkove treba na me malo kalorii, ale tech v tech pytlikach stejne moc neni…
Já to tenkrát zadávala do tabulek a 5× jídlo a z toho jeden koktejl měl asi 20g sacharidů. Jako denní množství mi to přišlo fakt ranec. A dlouhodobě bych to asi nedržela
@Lenka_Hal ahoj a dekuju zabrady
mam jeate dalsi otazku. Dnes prvni den se mi daril drzet celkem bez problemu a k obedu k polevce jsem si v praci dala okurkovy salat..a a z ted doma mi doslo te tam vlastnr byl. urcite mimo octa a vody i cukr.
myslis ze jsem si tim cely den uplne zkazila?? ![]()
@Denis11 Hm, to zalezi kolik toho cukru bylo
Ja si zrovna pred 2 dny koupila mandle a az jsem snedla skoro vsechno, vidim maltodextrin…no, ale evidentne ho nebylo moc, blbe jsem se necitila…
@Lenka_Hal no byla to mala polevkova miska co byva v jidelnach…
no snad toho cukru v tom malym mnozstvi nebylo moc.. ![]()
@Lenka_Hal tak pytlíky už mi vezou takže to stihnu navázat plynule. Já si vařím z těch jejich jídel případně když mám jen nápoj tak vařím zeleninu. Jinak jídla klasicka zatím žádné. Krom sem tam jednoho bílku ale už ani ten se snažím nedávat abych jela úplně na minimu, už tři dny nemám žádný ubytek v cm ani kg ![]()