Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dljl
Skvělé výsledky!
A nelezou ti už ty jídla krkem? Já si asi přiobjednám taky jinou značku, ať je to časem pestřejší. Mají je chutná?
Takže budeš 6 týdnů v první fází? To je docela dlouho… cítíš se fajn?
Já budu v první fázi max 4 týdny.. aby se to celé moc netáhlo. Stačí mi dát dolů tak 5-8 kg, no…uvidíme.
Ahoj, zjistila jsem jeden problém, v tom kufříku ketofit - slanější, nemám návody na přípravu jídel…jen 2 kartičkz…neposlal bzste mi to někdo prosím? Moc děkuji
@Kulišanda
Na každém sáčku je napsaný způsob přípravy.
Polévku jen zaliješ horkou vodou (pokud máš velké balení, dávají se 2 odměrky)
Palačinky 120ml studené vody a malý sáček nebo 2 odměrky z velkého balení– vysmažit cca 5 min na mírném plameni na pánvi (1 lžička oleje). Nakonec 1 min zesílíš plamen. Neotáčíš. Povrch omelety je pak vláčný.
Koktejl: Do shakeru cca 100 ml vody, vhodíš jakoukoliv ochucovací tabletu, trošku protřepeš (hned se rozpustí), dolít dalších asi 100 ml vody (já osobně dávám víc) a 2 odměrky prášku (koktejlu). Zatřepat shakerem a hotovo ![]()
@Kulišanda
Jinak je to vše napsané přímo na obalech. Ale jak říkám, píšou všude mléko, ale v brožuře a stránkách říkají, že se má vše míchat s vodou.
(mléko je možná pro lidi s velkou nadváhou?…)
5 libovolných jídel jednou za 3 hodiny
Všechny jídla mají stejné účinky, kromě chuťovek.
Píšou, že případné dotazy zodpovídají na chatu přímo na stránkách.
Podle toho jak mi půjdou kila dolů, začíná to být vidět, zmenšilo se mi břicho, cítím se mnohem lépe. Já si ketózu nezjišťuji, snažím se dodržovat vše dle návodu. Včera jsem zhřešila, byli jsme na návštěvě/ dva chlebíčky a sýr /
, tak uvidím… ![]()
Moc dík za radz. Mám takový ten kufřík ze slevomatu, tam koktejly nejsou. Tak ještě jednou dík. Jo a dotaz - nápoje dr. Staněk jsou tako vhodné na doplnění pro tuto dietu? Děkuji
@Kulišanda
Tyto nápoje bohužel neznám
Třeba ti tu někdo poradí…
Zatím mě to hrozně baví. Těším se na každé další jídlo a užívám si, že nemám chutě.
Dnes 5. den a 2 kg dole. Ale může to být jen voda, že jo…
@dljl
Za pár dní máš ketozu zpět. Třeba ani nezpozorujes rozdíl na váze.
A kolik cca hubnes týdně?
Taky si ketozu nezjišťuji. Vše dodržují a poznám to. Mám v puse jinak.
Holky, tak co?
Nikdo žádné novinky, úbytky?
Já mám 2,5 kg dole ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem zhřešila, byla jsem na školení, sice jsem měla jídlo s sebou, ale dala si kuřecí maso v pita chlebu a grepovo - ananasový- džus.
Zhubla jsem za necelé tři týdny skoro 6kg, doufám, že mě to hubnutí nepřeruší,
zítra zase poctivě začínám. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
![]()
Ahoj holky, premyslim taky nad Ketodiet, je mi 46 a potrebuji ze 66 kg shodit tak cca 6 - 10 kg. Nechci však otrocky jist jen jejich jidla, ale rada bych mela aspoň jedno normalni (masovozeleninove bez prilohy) jidlo denen a taky se odmitam vzdat svého suchého bílého vina párkrát tydne. Mate někdo zkusenosti s takovymto režimem? Bude to fungovat, byt by to trvalo dele?
Ahoj Jančo, mě je 49 let a držím taky ketogenní dietu. Nechci komentovat tvoje kila, ale co by za to jiní dali. určitě pár kilo zhubneš, pokud teda na tobě nějaký tuk je. Já si dělám taky svoje jídlo, vypomáhám si proteinovým nápojem a jediné jídlo, které kupuju z ketodiet je hovězí polévka s nudlemi - do práce ideální. co se týká toho vína, tak neporadím.
Bonika - vis, ono je to relativni, když jses zvykla mit dlouhodobe 55 kg a pak mas najednou o 10 vic, tak je to spatne - obleceni, to, jak se cítíš a vse najednou. Uznavam, ze oproti nekterym holkam nemam co resit, ale jak rikam, je to relativni.
@JanČa1972
Ketoza je o pomerech makrozivin, jestli jsou z pytliku nebo sis to uvarila sama, je uplne jedno. Akorat musis vedet co jist a kolik. Maso se zeleninou plus nejaky ten tuk (to maso tucne nebo alespon olivovy olej do salatu atd.), je myslim jidlo, kterym nic nepokazis. A vinko…musi byt suche a nevypit ho moc. Pak je to ok. Ja si taky obcas dam sklenicku.
Holky já držím dietu teprve třetí den a není mi nějak dobře, jsem jako praštěná palicí, špatně se soustředím, hlavně při řízení, je pravda že nemám žádné chutě, ale taky když je mi pořád blbě není se čemu divit
měly jste to taky tak a přešlo to? možná málo piju, nějak nestíhám…
a ještě jsem se chtěla zeptat dá se schodit něco už za jeden týden? abych třeba nebyla zklamaná kdyby ne ![]()