Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
14.7.18 18:28
@bobo69 píše:
Asi něco dělám špatně,jsem z ketozy out a už druhý den mám papírek beze změny barvy a kromě toho mě šíleně bolí dáseň a je citlivá i na kartáček..

Tak rychle to nefunguje. Jak psala Lenka, fialova barva bude postupně slábnout ve chvíli kdy bude tělo více pálit ketony. Může to trvat dny, týdny ale i měsíce. Hlavně nepolevuj! A kup si pastu na citlivé dásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.18 16:56

včera odpoledne proužek růžovej a večer v 22.30 byl uplně rudej,dnes od rána celý den testováno několikrát,mám papírek jako nepoužitý,tudiž bez barvy a navíc 2.5kg navrch tak to je pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.18 20:38

Máte nějaké tipy na snídaně? Bohužel nejím vajíčka a téměř vše je s vejci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.18 21:31

ahojky, jsem tu nová. Už se na sebe nemůžu dívat. Potřebuji zhubnout a přemýšlím o keto dietě. Dívala jsem se na ketofit, ale prý není chutná. Ostatní mně přijdou až moc drahé. Co doporučujete? jaké máte zkušenocti? Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.7.18 22:10

Ahoj lidi..chci se zeptat..zná někdo tuto kalkulačku? dá se tomu věřit?

https://ketodietapp.com/…toDiet-Buddy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
17.7.18 05:34
@nayke píše:
Máte nějaké tipy na snídaně? Bohužel nejím vajíčka a téměř vše je s vejci.

A to mas alergii nebo ti jen nechutnaji…spousta receptu vajicka potrebuje, ale chutove to nepoznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.7.18 16:30

…jen potvrzuji, co jsem tu četla - Ketofit se jíst/pít nedá (ne více než jednou :-)). Dnes mně přišel balíček z Ketodiet - úplně jiná chuť, tak snad u toho nějakou chvíli vydržím a podaří se mi zhubnout, tak jako některým z vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.7.18 19:06

@Lenka_Hal pouze je nejím. V jídle mi nevadí pokud nejsou nějak moc poznat, ale například snist omeletu apod. mi děla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.7.18 08:16
@nayke píše:
@Lenka_Hal pouze je nejím. V jídle mi nevadí pokud nejsou nějak moc poznat, ale například snist omeletu apod. mi děla problém.

Co treba tohle:
https://alldayidreamaboutfood.com/…seed-cereal/
Ja to mam moc moc rada. Jen si nahrazuju ten hrnek kokosu dalsim hrnkem konopnych seminek (loupane!). I tu baananovou prichut muzes nahradit nejakou jinou. Zaleju si to teplym mandlovym mlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.7.18 11:11

Ketodiet ma velice chutna jidla vcetne koktejlu. Ujizdim na chipsech a croissantech!je to drazsi,ale dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 07:28

Ahoj holky, dnes je to týden, co jsem začla s dietou od ketomix a potřebuju se s vámi poradit, jíte těch 500 g zeleniny denně? Já se snažím, ale nejsem mooc zvyklá jíst zeleninu a za den do sebe narvu max 200g :(. Myslíte, že to má velkej vliv na hubnutí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
24.7.18 11:22
@eicullucie píše:
Ahoj holky, dnes je to týden, co jsem začla s dietou od ketomix a potřebuju se s vámi poradit, jíte těch 500 g zeleniny denně? Já se snažím, ale nejsem mooc zvyklá jíst zeleninu a za den do sebe narvu max 200g :(. Myslíte, že to má velkej vliv na hubnutí? 8o

Ahoj,

zelenina jsou docela dobré kalorie - velké množství vlákniny, vody, vitamínů :nevim: Určitě bych zkusila postupně navyšovat :palec: To dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.7.18 22:09

fungování pravé ketodiet

Víte co? celé je to hloupost, protože pokud by jste si přečetli něco o pravé ketogenní dietě, je to úplně o něčem jiném. Funguje to tím způsobem že přijímáte podstatně méně proteinů, maximálně 20g sacharidů a jinak tuky. Je to o tom, že tělo, jakmile místo sacharidů bude dostávat tuky, si samo začne vytvářet tzv. KETONY, které tělo přepnou do módu aby bralo energii z tuku a ne sachru. Touto dietou se podstatně hodně hubne. ale aby ketony byly pořád v těle, musí se správně dodržovat. Už nikdy žádná rýže, těstoviny, brambory, chleba atd. Prostě žádné sacharidy. Člověk co tuto dietu jede by si to měl uvědomit. A ta tzv. Ketodiet, která pomůže zhubnout ty zázračná kila. Hloupost, ano, zhubnete jen tím, že z normální stravy, na kterou jste byli zvyklí třeba +- 2000 kcal najednou sníte denně jen 600 kcal. je to pro tělo šok a proto hubne, ale sami podle těch čísel musíte vědět, že to tak nebude do nekonečna a vrátí se vám to v podobě špatného metabolismu a možná i mnohem horších věcí. Samotné tělo musí příjímat hodnotu bazálního metabolismu(počet kalorii, aby tělo mohlo normálně fungovat a plnit všechny svoje vnitřní funkce), které se vypočítá podle výšky váhy, počtu roků. a pokud jedete dietu razantně pod bazální metabolismus, o kterém ta ketodiet je, zničíte se dřív nebo později.
Prominte mi ten dlouhý monolog, nechal jsem se unést, ale musel jsem to uvést na pravou míru, sám cvičím, zajímám se o fitness a různé diety, ale tohle je hnus. Peace :zed: snad mi dáte za pravdu, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.7.18 01:08

Ahoj mám takovej dotaz,udělali se někomu při keto dietě ve tváři okolo oči mílie?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.8.18 16:39

Muj nazor - ketodieta funguje. Zkousela ji moje zena, dokonce jen docasne, shodila 6 kilo za mesic, pak sice neco nabrala, ale udrzela si mene. Balicky jsme dostali jako darek, tak jsme to chteli zkusit. Nejprve jsem byl skepticky a nechtel jsem to zene ani dovolit, ale kdyz mi rikal kamarad lekar, ze funguje na KetoDiet take (a to je lekar), tak jsem rekl ok. Je jasne, ze na zacatku mate mnohem mene energie, ale to ja pri jinych dietach. A hlavne jsou daleko extremnejsi. Kdyz vidim, co lide zkouseji, az mi je spatne. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková