Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
19.1.19 15:36
@petra.pel píše:
A je udržitelná bez keto doplňků?

Jake doplnky? Ja doplnuju mineraly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.1.19 17:48

Ptám se protože mám ve svém okolí spoustu lidí, co to dodržuje, tak jednou na všemožných keto-balíčcích. Jde to držet i z normálně dostupných potravin (tzn. ne těch, které jsou vytvořené za účelem keto diety?)
A jak v tom příípadě vypadá třeba jídelníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6106
20.1.19 18:38

@petra.pel

Určitě to jde držet bez balíčků, ale musíš si dost přečíst o složení potravin a popřemýšlet o optimálním složení. Maso se zeleninou (a to ne ledajakou) a vypustit vše, co obsahuje sacharidy. Proto dost lidí raději zvolí balíčky a pak je třeba nějak dochucuje, když to není k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.1.19 18:41

@petra.pel No jejej. Staci vyhledat po netu. Informaci je dost. Ji se maso, zelenina, vejce, nektere mlecne produkty - tucne syry, zakyska, tvaroh atd (pro keto v omezene mire). Neji se zadne bezne prilohy (brambory, testoviny, pecivo, ryze, quinoa, hrach, cocka atd atd). Najdete si tabulku se seznamem potravin z netu…Udrzitelne je to opravdu dobre… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.1.19 18:45

@petra.pel Zkuste treba deliketo . cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.19 19:28

Tak, prave jsem si objednala ketonovou dietu z Ketomixu…začíná taky nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.19 00:15

Mohly byste mi prosím poradit, kde je možné objednat dietu EXANTE v Anglii ? Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.1.19 07:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.19 10:48

@Evelinka Hermelinka ja sice zacala uz pred tydnem,ale muzem drzet spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
21.1.19 18:19

Ahoj,muzu se pridat?ja zacala vcera s Ketodiet,uz kdysi jsem s ni krasne zhubla. Kila se mi vratili az s tehotenstvim a jedla jsem do te doby normalne.
Za tri mesice se vdavam,tak potrebuji dat neco dolu. Koktejly mi nechutnaji,ale preziju to,ale omelety,vyvary,tycinky a pomerancove smoothie jsou vyborne. Tak snad se mi zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 20:06

Holky našla jsem na FB velkou skupinu KetoMix poradna CZ&Sk, jsou tam stali členové i nováčci jako já a hlavně - moc hezky se podporuji a motivují, kouknete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 13:42

Ahoj, zkušenost mám pouze zprostředkovanou, ale není příliš pozitivní. Kamarádka během třech týdnů zhubla cca 6,5 Kg, ale začaly ji bolet ledviny. Dietu naštěstí ihned vysadila a bohužel se dostavil jojo efekt :-( Za mě tedy rozhodně nedoporučuji. Už jen proto, že si ani nedokážu představit ten stres z toho, že bych nemohla jíst nic jiného. Mně se naopak osvědčily procházky se psem a náhrada dvou denních jídel/svačin dietním proteinovým koktejlem ****. Plus dodržování pitného režimu.

Edit admin: reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.1.19 13:55

@Doktorka35 Nahradu dvou jidel denne proteinovym napojem tedy nedoporucuji… Nase tela nepotrebuji nadbytek proteinu. Vrcholový kulturista predpokladam nejste…
Strava ma byt co nejopravsovejsi. Tzn. jist nejake zprocesovane pytlicky neni ono. Vase kamaradka zhlubla hlavne vodu. Jakmile zacla jist sacharidy, zase jeji telo navazalo vice vody. Pobolivani ledvin je normalni jev v zacatcich ketozy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 14:16

Je to dietní proteinový nápoj s nízkým obsahem sacharidů a cukrů, který mimo jiné obsahuje probiotika, vitamíny a vlákninu. Zařadit ho do jídelníčků mi doporučila lékařka, která se specializuje na zdravou výživu. Nejdříve se koukněte na stránky www.goodly.cz Nejedná se o drink primárně cílený na sportovce. Cílem je hubnout pomalu, zdravě, dlouhodobě a bez jojo efektu. Proteiny by měly být důležitou součástí jídelníčku nás všech. To, že kamarádku začaly bolet ledviny z důvodu odvodnění a že je to normální jev v začátku ketózy vím¨, ale to neznamená, že je to ze zdravotního hlediska v pořádku. Spousta lékařů a výživových poradců dává lidi po této dietě opět zdravotně do pořádku.

Příspěvek upraven 24.01.19 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.1.19 14:35

@Doktorka35 Ja Vam to neberu, jezte si jak chcete.
Prosim Vas, nevim, kolik lidi jste zazila, ze by lekari „po teto diete davali dohromady“, ale ja nemluvim o keto diete, kde nejaky cas papkate pytlicky. Ja podporuji (a mam na sobe vyzkouseno) keto/low carb stravu = konzumace potravin jako je zelenina, maso, vejce atp. Nejde o stravovani na tyden/mesic, ale spise celozivotni. To je jasny, ze kdyz drasticky menite stravu na nizkosacharidovou a po par tydnech do tela zase ty sacharidy nacpete, ze Vam to rozhodi organizmus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze