Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@me píše:
Ahoj,
holky můžu se zeptat jestli při keto dietě nemáte problémy s menstruací/zpoždění/,nebo jestli nemáte problémy s náladou? Myslím to tak, jako jestli jste třeba plačtivé,podrážděné a unavené?
Nezapomen, ze se ti prehazuje metabolismus, najednou tlacis telo do toho, aby vyuzivalo jiny zdroj energie…obdobi adaptace je proste zatez, je treba vydrzet. Behem te doby hodne pit a doplnovat elektrolyty. To je extremne dulezite. Nekomu zablbne cyklus, nekoho boli hlava, nekdo je unaveny, podrazdeny, kazdy mame tu reakci ruznou…vydrzet. ![]()
Ahoj, ti co zkouší keto stravování, mohu doporučit produkt, co dodá energii, vrátí do ketozy po porušení a to do hodiny, žádný stres, únava, keto chřipka, vše vyzkoušeno!
@arowana prosím poradit s dietou nizkosacharidovou. Děkuji mockrát ![]()
Tak já musel letos v lednu kvuli operaci s očima keto ukončit a před týdnem jsem držel 30ti denní hladovku pouze o vodě a zhubl jsem 16 kg. Teď už týden jím pouze zeleninu. vepřové maso, jogurty, ryby, kuřecí. hodnè kvalitni vyvary.vejce.za den i 4l vody s citronem, nejim cukr ani sladidla, nepiju kafe, nejím nic včem je lepek a přibral jsem za týden 5kg…to je normální?
@bobo69 promiňte ale co jste čekal? 😂
Ta hladovka vás připravila pouze o svaly a nic jiného. Tělu jste tím hodně uškodil. Přešlo do nouzového režimu. Tedy uloží si vše co bude moct aby se chránilo kdyby přišlo další takové období. Zpomalil se vám metabolismus a bude sakra práce znovu ho nastartovat a hubnout. K vašemu jídelníčku, vepřové maso není vůbec dietní, je hodně tučné, pijete příliš vody, pijte jen tolik, kolik si tělo řekne, mnoho vody jen škodí, zavodnite se a bude to jen komplikace. Také záleží co jíte za sýry a jogurty, jak jsou kvalitní a tučné. Sýry jsou vhodné s menším množství tuků, ale u ostatních mléčných výrobků je to přesně naopak. Tím je dána kvalita i výživové hodnoty.
Taktéž nevidím jediný důvod, proč se vyhýbat lepku? Máte snad na něj alergii nebo nesnášenlivost? Pokud ne, opět tím tělu škodíte. Pokud chcete pomoct nastartovat metabolismus a hubnout, napište mi zprávu. ![]()
1 tohle je diskuze o Keto takže tučné je u keto duležité.
2.Nejim sýry žádné.
3.Voda v keto je duležitá a min 3l denně.
4.Ano..lepek nesmím..potvrzeno lékařem.
5.Nevím komu jste co psala ale mně na 100% ne.
@bobo69 Myslim, ze hladovkou o neco malo proteinu opravdu prijdes, ja pise Arowana. A ja osobne si myslim, ze neni dobre na ni skocit tak najednou. Je lepsi zacinat postupne. 30 dnu je strasne moc
Jak si se citil???
S jidlem je pak treba zacit velmi opatrne, to ze jsi pribral je jasne, otazka je jak moc to dal bude pokracovat. Nezapomne, ze nejaka kila zaberou jen plna streva a samozrejme, ze naskoci i tuk. Co se tyce jidla, zkus dal zustat u toho, co jis, jen si hlidej mnozstvi, at to nepresahne vydej. Zajimave, 30 dnu bych fakt nedala ![]()
@bobo69 zdá se mi to, nebo ještě nějaký podrážděný
, Ano tučnost je důležitá, ale vy fakt nedrzite keto dietu, ne s tím co píšete že jíte
takhle to opravdu nefunguje.
Ano voda je důležitá, ale když zapojíte mozek tak vám dojde, že nemůže do těla ladovat tolika vody jen proto, že to někdo napsal?
, měl by jste poslouchat především své tělo a selský rozum.
A fakt jsem nepsala, že jsem vám psala
![]()
Dělám to každej rok a nic to není…je o tom hodně článků. Cítil jsem se velice dobře.
@Rosta6 Od normalniho jidla az po hladovku 30 dnu je velky skok a opravdu si myslim, ze prilis velky. Ja hladovky moc nedavam. Myslim, ze to souvisi s mnozstvim telesneho tuku. ![]()
@Lenka_Hal to myslíte správně. Kdo nechápe jak funguje lidské tělo a především jeho složení, bude se klidně s úsměvem takto týrat a pak na to jednoho krásného dne dojede
![]()
Kdo chce at si přečte.. http://apache2.pum.edu.pl/…avi_1998.pdf
Jinak Leni, byl jsem na měření tuku, cukru atd u odborníka na Fitness kterej na to má jakejsi přístroj napojenej na pc a cosik ještě a dle výsledků té hladovky kterou praktikuje i jeho rodina jsem z váhy zhodil hlavně tuk!! a nejsem sám, vidím to i na známých co drží hladovky i 2× ročně a nepřibral nikdo pokud se drží pár dobrých zásad ve stravování. Bohužel každá dieta i hladovka jednou ukáže STOP.Ani u keto nehubnete celej rok do nekonečna. Proto jsem po hladovce chtěl pomalinku přecházet na keto a té vody co vypiju za den je ještě potřeba přidat, správně bych po hladovce měl cucat jen štávu ze zeleniny a pít čistej vývar..
@Rosta6 Ja psala zamerne „neco malo“, ja vim, ze ma telo mechanismy, ktere prepnou pri hladoveni na spalovani predevsim tuku, ale par dni to trva, do te doby si telo zere svalovinu. Jinak ja s hladovkama zkusenosti nemam, jak jsem psala, nedelaji mi dobre (tlak jde do haje, toci se mi hlava, nespim, rozhodne o hlad neprijdu). A ani nemam nejake velke nutkani se trapit hladem. Ale cetla jsem uz, ze po preruseni, se ma zacit jist pomalu, velmi optarne. A take si myslim, ze hladoveni je snazsi, kdyz ji clovek zacne po nejake dobe na keto.