Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@arowana můžete mi o tom říci více. Já jsem zhubla 20kg bez keto, strava, pohyb, ale pak se to zastavilo ( prý normální, ale trvalo to uz 5 měsíců), tak jsem se rozhodla pro keto. Chci dodrzet ty faze a pak po diete se stravovat jako jsem se stravovala predtim. Ja jsem hodne na sladke a kdyz nemam tu cokoladku nebo neco, tak jsem nervni. Asi zavislak ci co. Děkuji.
Arowana/ můžete mi o tom říci více? Já jsem zhubla 20kg bez keto, strava, pohyb, ale pak se to zastavilo ( prý normální, ale trvalo to uz 5 měsíců), tak jsem se rozhodla pro keto. Chci dodrzet ty faze a pak po diete se stravovat jako jsem se stravovala predtim. Ja jsem hodne na sladke a kdyz nemam tu cokoladku nebo neco, tak jsem nervni. Asi zavislak ci co. Děkuji
Holky, a co hořkost v puse? Držím 4. den a začalo to včera ráno už ![]()
Hezký den děvčata. Mám doma Balíček Basic, ale už ho nevyužiji. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Je skoro celý (1 dóza protejnového nápoje - nerozdělaná, příchutě, pudink, smoothie, omelety, polévky, palačinky). Balíček stál 2990,–, při prodeji jsem ochotná se na ceně domluvit. Pokud by měl někdo zájem, ráda rozepíšu druhy a kolik kusů.
Děvčátka, já mám pixlu cesnekove polévky od Ketofit, chybí dvě odmerky.
Dobré ránko, kdyby někdo chtěl, mám keto dietu Exante (obdoba cambridge diety) na měsíc, tyčinky, kaše, koktejly a hlavní jídla. Chybí pouze 4 produkty, bohužel mám citlivý žaludek a cokoli proteiniveho mi nedělá dobře. ![]()
Ahoj holky, je tu někdo kdo ještě drží tuto dietu? Já začala minulý týden
![]()
Ja mám za sebou týden a mám stabilizační. Ale uvazuju, ze bych si ještě dala tu hubnouci fázi. Za týden mám dole 4kg. Z původních 64 na 60.
Zdravím vás všechny na této stránce. Ve čtvrtek jsem začala také s nízkosacharidovou dietou. Nekupuji si žádné produkty, ale vařím si sama a hlídám sacharidy, do 20 g denně. Proužek na moč mám fialový (ale test dělám jen po ránu). Za tři dny mám dole 2 kg, ale myslím si že to je odvodnění, což u této diety bývá. Nejdůležitější pro mě je, že nemám hlad, ani chuť na sladké, bez kterého jsem dříve nemohla být. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Všem vám držím pěsti.
Zdravím všechny:) Tak jsem si také zakoupila Balíček Basic Keto Diet, ale bohužel s mojí prací se tato dieta nedá správně dodržet.. tak pokud by měl někdo zájem, nevyužila jsem ani jeden celý den, takže je balíček téměř plný - protejnové nápoje + příchutě, pudinky, smoothie, omelety, polévky, palačinky. Při zájmu napíšu více info a cena by byla dohodou, lepší než aby to leželo nevyužité doma:) Všem přeji hezký den. Martina
@NIkoleta 88 Dobrý večer, ano mám. Pokud byste měla zájem, můžete mě kontaktovat na můj email: martina853@seznam.cz ![]()
Dobrý den, tak jsem si také zakoupila Balíček Medium Keto Diet, ale bohužel s mojí prací se tato dieta nedá správně využít. Tak pokud by měl někdo zájem, nevyužila jsem ani jeden celý den, takže je balíček téměř plný. V případě zájmu napíšu více info a cena by byla dohodou, lepší než aby to leželo nevyužité doma. Pro info pište na lu152@seznam.cz