Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
5.9.19 17:36

@arowana můžete mi o tom říci více. Já jsem zhubla 20kg bez keto, strava, pohyb, ale pak se to zastavilo ( prý normální, ale trvalo to uz 5 měsíců), tak jsem se rozhodla pro keto. Chci dodrzet ty faze a pak po diete se stravovat jako jsem se stravovala predtim. Ja jsem hodne na sladke a kdyz nemam tu cokoladku nebo neco, tak jsem nervni. Asi zavislak ci co. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.9.19 17:37

Arowana/ můžete mi o tom říci více? Já jsem zhubla 20kg bez keto, strava, pohyb, ale pak se to zastavilo ( prý normální, ale trvalo to uz 5 měsíců), tak jsem se rozhodla pro keto. Chci dodrzet ty faze a pak po diete se stravovat jako jsem se stravovala predtim. Ja jsem hodne na sladke a kdyz nemam tu cokoladku nebo neco, tak jsem nervni. Asi zavislak ci co. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.9.19 09:21

Holky, a co hořkost v puse? Držím 4. den a začalo to včera ráno už :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.19 09:12

Brixi.B

Hezký den děvčata. Mám doma Balíček Basic, ale už ho nevyužiji. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Je skoro celý (1 dóza protejnového nápoje - nerozdělaná, příchutě, pudink, smoothie, omelety, polévky, palačinky). Balíček stál 2990,–, při prodeji jsem ochotná se na ceně domluvit. Pokud by měl někdo zájem, ráda rozepíšu druhy a kolik kusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.9.19 15:08

@Brixi.B - psala jsem vám soukromou zprávu, Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.9.19 22:11

Děvčátka, já mám pixlu cesnekove polévky od Ketofit, chybí dvě odmerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.10.19 08:10

Dobré ránko, kdyby někdo chtěl, mám keto dietu Exante (obdoba cambridge diety) na měsíc, tyčinky, kaše, koktejly a hlavní jídla. Chybí pouze 4 produkty, bohužel mám citlivý žaludek a cokoli proteiniveho mi nedělá dobře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
25.10.19 15:07

Ahoj holky, je tu někdo kdo ještě drží tuto dietu? Já začala minulý týden :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.10.19 15:35

Já začala včera. Sama jsem zvědavá. Jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.10.19 23:11

Ja mám za sebou týden a mám stabilizační. Ale uvazuju, ze bych si ještě dala tu hubnouci fázi. Za týden mám dole 4kg. Z původních 64 na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 09:46

Zkušenosti s Keto Diet

Zdravím vás všechny na této stránce. Ve čtvrtek jsem začala také s nízkosacharidovou dietou. Nekupuji si žádné produkty, ale vařím si sama a hlídám sacharidy, do 20 g denně. Proužek na moč mám fialový (ale test dělám jen po ránu). Za tři dny mám dole 2 kg, ale myslím si že to je odvodnění, což u této diety bývá. Nejdůležitější pro mě je, že nemám hlad, ani chuť na sladké, bez kterého jsem dříve nemohla být. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Všem vám držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
22.11.19 09:28

Zdravím všechny:) Tak jsem si také zakoupila Balíček Basic Keto Diet, ale bohužel s mojí prací se tato dieta nedá správně dodržet.. tak pokud by měl někdo zájem, nevyužila jsem ani jeden celý den, takže je balíček téměř plný - protejnové nápoje + příchutě, pudinky, smoothie, omelety, polévky, palačinky. Při zájmu napíšu více info a cena by byla dohodou, lepší než aby to leželo nevyužité doma:) Všem přeji hezký den. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.19 22:40

@Martina853 mate balicek jeste k dispozici :think: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.20 21:44

@NIkoleta 88 Dobrý večer, ano mám. Pokud byste měla zájem, můžete mě kontaktovat na můj email: martina853@seznam.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.20 16:48

Dobrý den, tak jsem si také zakoupila Balíček Medium Keto Diet, ale bohužel s mojí prací se tato dieta nedá správně využít. Tak pokud by měl někdo zájem, nevyužila jsem ani jeden celý den, takže je balíček téměř plný. V případě zájmu napíšu více info a cena by byla dohodou, lepší než aby to leželo nevyužité doma. Pro info pište na lu152@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková