Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
4.3.20 20:06

@katintheBOx63 díky za zprávu, no ono jde o to, že už nechci kupovat ty drahé keto kaše a chtěla jsem najít levnější alternativu při zachování bezsacharidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.3.20 20:44

@mischelinka Zkus nějakou kaši ze semínek, kokosu, oříšků atd. Já si to občas dělám a je to dobré. Jen ta struktura je taková trošku jak kyt…Ale chuťově ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
5.3.20 17:02

@mischelinka no když něco takového na trhu najdeš, tak určite mi napiš. Já jsem taky kašová, tak ráda se inspiruji :mavam: ZAaím to dělám jak jsem psala, nic lepšího mně zatím nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.20 20:31

@Kullíšek s katodietem zkušenosti mám a je to bomba za měsíc 8 kilo dole. Je to sice dražší ale stojí to za to a užívám to jen ráno místo snídaně a večer místo večeře přes den jim normálně. A piju jen koktejly. Jedna ta krabice mi vydrží na celý měsíc. Moc jsem tomu taky nevěřila, ale známá mě na toto přivedla a po měsíci jsem nemohla uvěřit že jsem shodila 8 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.3.20 22:25

re

Já raději zajdu do fitka či se proběhnout a snažím se jíst kvalitní stravu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.4.20 18:32

Já mám čerstvou zkušenost.
Jsem moc spokojená. Hlad žádný, jídla dobré.
Před dietou jsem měla problém s kolísání cukru a s hladem. Honila mě mlsná. Teď se cítím skvěle… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
18.4.20 20:58

Hezký večer všem! Je tu prosím někdo aktuálně na keto? Držela jsem ji asi před rokem, bez jojo, ale teď za poslední asi dva měsíce jsem nabrala tři kila, která nejdou dolů :-( hlídám si kalorické tabulky, hýbu se dost a nic… tak jsem si řekla, že dám keto… jde do toho někdo se mnou? :-) máte někdo zkušenost jen s třeba „týdenní kůrou“? Díky a hubnutí zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.4.20 21:34

@azaleila
Ano já :)
Držela jsem pár týdnů a teď jsem porušila. Snažím se teda znovu dostat do ketozy.
Takže vlastně zase začínám 😁..
Mám koktejly od Ketofit, nějaká jídla od Prodietix, záchranné Jerky a jím vajíčka.
Koktejly si dělám s vodou.

Hodně jím zeleninu a piju vodu. :pankac
Hlavně jsem na těch koktejlech plus jedno keto jídlo denně. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.4.20 22:21
@Kikča1224 píše:
@Kullíšek s katodietem zkušenosti mám a je to bomba za měsíc 8 kilo dole. Je to sice dražší ale stojí to za to a užívám to jen ráno místo snídaně a večer místo večeře přes den jim normálně. A piju jen koktejly. Jedna ta krabice mi vydrží na celý měsíc. Moc jsem tomu taky nevěřila, ale známá mě na toto přivedla a po měsíci jsem nemohla uvěřit že jsem shodila 8 kilo.

ty jo, super, na kolik tě to stálo na ten měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
19.4.20 05:40
@MamculeVerca píše:
@azaleila
Ano já :)
Držela jsem pár týdnů a teď jsem porušila. Snažím se teda znovu dostat do ketozy.
Takže vlastně zase začínám 😁..
Mám koktejly od Ketofit, nějaká jídla od Prodietix, záchranné Jerky a jím vajíčka.
Koktejly si dělám s vodou.Hodně jím zeleninu a piju vodu. :pankac
Hlavně jsem na těch koktejlech plus jedno keto jídlo denně. :potlesk:

super! tak budeme začínat spolu :-) čemu říkáš jedno keto jídlo? Jako pytlík, nebo si vaříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
19.4.20 05:44

@Lisianne Ty brďo, já už si to nepamatuju, kupovala jsem před rokem, ale co vím tak třeba kolem 5 tis.
@Kikča1224 hele to jde, prokládat keto koktejly normální stravou (jako vím, že zelenina a oříšky jo)? Já myslela, že se prostě musíš dostat do ketozy, ne jen omezit přijem… a jakou stravu jíš tedy přes den, když snídáš a večeřiš koktejl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.4.20 09:08

@azaleila

Měla jsem palačinky od Ketofit, ale přejedly se mi :lol: takže si dám buď polévku od Kefotit nebo Prodietix a když jsem někde venku, dám si třeba Jerky sušené maso. To je 100% keto Když mě doma honí mlsná, dám si vejce na tvrdo, to je taky 100% KETO (ale oficiálně ho dieta nezmiňuje). Nevařím. Jsem velmi pohodlný člověk 😊 a raději důvěřuji hotovým jídlům v keto dietě. Úplně na začátku jsem se zásobila keto mlskama. Prodietix má úplně luxusní dobrotky. Rozhodně se podívej.
Bála jsem se, že mi bude chybět pečivo. Pořídila jsem si ketocroisant a ještě jsem ho neměla. Když máš plno povolených DOBROTEK A jídel, drží se to snáz, protože MŮŽEŠ… Že začátku jsem si dala povolené oříšky, jenže když jsem se koukla na sacharidy u oříšků, tak se raději obejdou, nebo přidám místo toho okurku 😊…

Rozhodně jsem ráda, že jsem do Ketodiety investovala. První balík mě stál 5.500,– měsíční kůra od Ketofit a druhý 1.500,– ty mlsky od Prodietix. Zdá se to hodně, ale já už si pro sebe vlastně jiné jídlo nekupuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.4.20 09:15
@azaleila píše:
@Lisianne Ty brďo, já už si to nepamatuju, kupovala jsem před rokem, ale co vím tak třeba kolem 5 tis.
@Kikča1224 hele to jde, prokládat keto koktejly normální stravou (jako vím, že zelenina a oříšky jo)? Já myslela, že se prostě musíš dostat do ketozy, ne jen omezit přijem… a jakou stravu jíš tedy přes den, když snídáš a večeřiš koktejl?

Jestli se vám do toho můžu vložit, tak jestli můžeš nebo ne… Záleží na tom, co od toho čekáš… Keto dieta je určitě o KETÓZE. Do ketozy se můžeš dostat i vyhladověním :nevim:. Keto jídla od všech těch firem ti pomáhají držet ketozu a zároveň mít všechny vitamíny a minerály a nemít hlad. Pokud si dokážeš vařit tak, abys držela tuky nízko, bílkoviny hodně vysoko a sacharidy k nule, pak si můžeš dát,,normální jídlo,,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
19.4.20 10:10

@MamculeVerca jasne ze se muzes vložit… dekuji za vsuvku! Mas nejakou osobni zkusenost? Recepty treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.4.20 10:23

@azaleila
Já právě spíše nevařím, ale jim hotové jídlo od KETOFIT a Prodietix.
Mám pak jistotu, že se neochuzuji o vitamíny a minerály 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze