Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
1.5.19 12:30

Tak tak Leni jak píšeš…

Ps… co ta váha, už sis ji koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
1.5.19 13:00
@bobo69 píše:
Tak já musel letos v lednu kvuli operaci s očima keto ukončit a před týdnem jsem držel 30ti denní hladovku pouze o vodě a zhubl jsem 16 kg. Teď už týden jím pouze zeleninu. vepřové maso, jogurty, ryby, kuřecí. hodnè kvalitni vyvary.vejce.za den i 4l vody s citronem, nejim cukr ani sladidla, nepiju kafe, nejím nic včem je lepek a přibral jsem za týden 5kg…to je normální?

Pokud se drží hladovka, tak se vyprázdní střeva, tělo pouští vodu, soly a ano je pak normální, že se znovu naplní střeva a bunky se nalijí vodou = tělo přibere. Hladovka se proto NEDOPORUČUJE jako dieta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
1.5.19 14:07

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Chtěla bych upravit jídelníček a místo večeře ketomix koktejly. Myslíte, že účinky taky budou nebo to nemá cenu? Je mi jasný, že ne takový, jako při ketóze, ale je to proteiňák, tak by to k něčemu být mohlo. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.5.19 16:45

@Ewista účinek by byl pouze za předpokladu, že si vyberete nějaký kvalitní protein. Ketomix je koncentrát, laicky řečeno nejlevnější sajrajt se všemi odpady z výroby. Zde platíte především za reklamy a hezké obaly. Stojí vám to za to? A to nemluvím o chuti takových koktejlů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.5.19 16:56

@Ewista Ja teda prinos treba i kvalitniho proteinu vidim tam, kdyz nekdo ma problem do sebe ty proteiny dostat nejakou normalni stravou. Pokud nemas problem dat si vecer treba platek kvalitniho hoveziho nebo ryby, k tomu mensi zelelninovy salat, tak se na to vykasli. Kvalitni stravu nenahradi nikdy nic a o pozitku z jidla ani nemluvim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.5.19 16:56
@Rosta6 píše:
Tak tak Leni jak píšeš…Ps… co ta váha, už sis ji koupila?

nee :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 17:39

Já koupil toto https://www.chciprotein.cz/…hey-protein/?… Leni je to OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.5.19 18:35
@Rosta6 píše:
Já koupil toto https://www.chciprotein.cz/…hey-protein/?… Leni je to OK?

Ja myslim, ze je dobry. Nemam sice zkusenost s tohle znackou, ale dle ingredinci cisty syrovatkovy protein. :) Ja mam treba isolate, ale zrovna jsem si rikala, ze budu kupovat normalni, ze pro me to neni az tak dulezite, aby byl skoro 100%, ja ho stejne pouzivam minimalne, pri vareni, tak je to zbytecne drazsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.5.19 19:43

@Rosta6 tohle rozhodně není ok. Je to koncentrát. Chuť hnusná, umělá. Zaměřte se na ultrafiltrat, tam už není odpad jako laktóza apod. Chuťově budete mít úplně jinou ligu a to nemluvím o nesrovnatelné kvalitě a vstřebatelnosti. A protein se určitě nepije po zátěži. Pije se ráno, večer a před tréninkem. Po něm je sacharidové okno. Správný čas na ovoce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 19:50

Musím zitra říct fitnes trenerovi o vašich moudrech paní Arowano..ten člověk studoval FTVS a jiné asi k hovnu, vy jste chytřejší..Pokud znáte výherní čísla sazky tak sem s nima. Vrcholový sportovci užívají pouze tuto značku,,po tomhle co jste napsala vás určitě bude kontaktovat a asi přejde na mateřské mlého nebo na sunar a vy sama uděláte nejlépe když už se nebude u mých otázek a odpovědí nikterak vyjadřovat, pokud s tím nemáte problém. To že třeba nemáte na tak drahej produkt neznamená že na něj nemá nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.5.19 21:41

@Rosta6 Ja si taky nemyslim, ze isolate (ten ultrafiltrat) je vzdy lepsi, ani laktozu, ani lactoferrin, immunoglobuliny, lactoglobuliny, serum albumin a ja nevim co jeste v normalnim koncentartu nepovazuju vzdy za odpad, spis naopak. Jen dostanes neco trochu jineho a to jine je lepsi nebo horsi podle toho co potrebujes. Treba ten isolat lepe pro lidi s citlivosti na laktozu… :think: Na druhou stranu je to proste vyrazne vic procesovany pripravek. Chut teda neposoudim, z isolatu delam fantasticke proteinove tycinky, ktere jsem si musela zakazat delat, protoze bych je jedla porad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.5.19 23:17

@Rosta6 tak pokud vám toto doporučil fitness trenér, tak je stejný pako jako vy :zed: :zed: :think:
Ukažte mi jediného vrcholového sportovce který se bude spát takovým sajrajtem :lol: :lol:
My protein že je drahý produkt? 2500 kg za necelých 700 no to by mě vytrhlo, ale jo, za takový odpad to drahý je, s tím musím souhlasit
😂 😂 😂 😂
Děkuji za váš komentář, už dlouho jsem se takhle nepobavila. Tímto končím tu nesmyslnou diskuzi s vaší osobou. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
28.5.19 10:37

Dobrý den,
je tu 445 stran a nechce se mi všechny pročítat :D mám lehkou nadváhu a sedavé zaměstnání a uvažovala jsem o keto dietě. Zkoušela jsem asi před měsícem Prodietix a bohužel po dni pytlíčkování a okurkování šlo všechno ven (horem :D ). Poraďte mi prosím pěkně o nějaké alternatvní značce, se kterou máte dobré zkušenosti. Na netu je jich hrozně moc a na některé, jako Ketofit, si lidi stěžují, že mají poloviční váhu pytlíčků. Je to tedy opravdu jen Prodietix a KetoDiet?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
7.6.19 17:39

Ketodieta jen stravou - LCLPHF

Ahoj místní osazenstvo. Po pečlivým prostudování ketodiety a jejích principů, jsem se rozhodla, že na ni najedu normální stravou. Zaregistrovala jsem se na kaloricketabulky.cz což mi pomohlo s počítáním maker. Mj co se mi na keto nepozdává, je hodně bílkovin. A u pylíčkových ketodiet ještě celkově hrozně nízký příjem energie za den.

Jsem extrémista, takže jako ideální variantu pro sebe jsem si zvolila priority - co nejnižší sacharidy a bílkoviny, energii dohnat přez tuky, které hodlám regulovat jen pocitem sytosti a pouze sledovat svůj energetický příjem a případné změny na váze. Rozhodně odmítám u diety trpět hladem a malátností z nedostatku energie.

Jídelníček je to šílený, pro pobavení uvedu skladbu potravin v jednom dni (ležím doma po operaci s kolenem a nechce se mi s tím stát u plotny):

smetana 40%, bio březová šťáva, psyllium, ořechy-para, makadam, pekan, kančí klobása, šumavský bok, grillovací tyčinky se sýrem, 45%tvrdý sýr, čerstvý krav. sýr, máslo, olivový olej, ostropestřcový olej, zelený salátový mix, jahody, maliny, vitamínové+minerální doplňky a kloubní výživa, nouzové sladidlo Lucuma nebo trošička medu/popř čekankového sirupu, 0,5deci suchého červeného/den.

K vytyčeným makrům - sacharidy držím mezi 20-30g, bílkoviny 55-70g (tzn.9-10% celkové enegrie a 0,65g/kg mé váhy) a tuků jsem schopná takhle sežrat 170-240g - mám dojem že se to mění dle denní aktivity… A abych vás teda neděsila - mám 193cm a moje startovací váha byla 97kilo(sem narostla po tatovi co má 2m), cílovou váhu nemám, prostě se chci dostat do stavu, kdy budu vypadat a cítit se se sebou dobře - tj. pokud se povede snížit procenta tuku a váha moc neklesne, bude to mít kýžený efekt :)

Po 14dnech plánuji zařazovat „žrací den,“ kdy sežeru vše na co budu mít chuť - tj i naprosto hovadské nedietní sladké a krémové zákusky a pod. abych se dostatečně chuťově uspokojila a vydržela zase jet dál. Ten den vůbec nebudu řešit, že jsem vypadla z ketózy a prostě si dám i pořádný záhul v aktivitách, protože předpokládám, že tělo na ty sacharidy pojede jak na fetu :D

Pokud už jste to někdo takhle zkoušeli, budu ráda za zkušenosti s tím, co mě čeká, jinak se zase ozvu po nějaké době s výsledkama, jestli nějaký budou. - A na ketopapírky na zjišťování ketózy taky peču :D prostě to něco bude dělat nebo ne. Jestli jo, tak to aspoň pak bude návod pro ostatní, jak radši nevyhodit/vyhodit prachy za keto-chemii :D

Zatím takhle jedu 5.den a řekla bych, že jsem zplaskla, ale zvážím se až za pár dní, jak se dostanu k váze. Taky mnohem víc piju tekutiny. Ještě musím říct, že první 2dny byly hodně o běhání na wc a občas lehce slabostných stavech, což jsem naštěstí vykompenzovala dostatečným přísunem psyllia a častým jezením(ovšem stále podle stanovenýc pravidel), teď se cítím normálně a jím až mám hlad - vychází to stejně každé 3-4hodiny.

Občas je chuť na sladké, ta se právě dá kompenzovat ořechy-viz jídelníček, ovocem s nízkými sach. - viz jídelníček, popř si do 20g másla sypnout zarovnanou lžičku Lucumy - zapracovat a je z toho supr krém na mlsání, nebo si udělat přímo dezertík - šlehajdu z té 40%smetany a do toho na kousky nasekané jahody..maliny a posypat trochou strouhané vysokoprocentní hořké čokolády se špetkou chilli…

Ve fyzických aktivitách jako jízda na manuálním vozíku, chůze o berlích, plavání mě to, řekla bych, neomezuje, energie mám sice o trochu míň, ale ne tak, že bych nemohla.

Tak jsem zvědavá, co vy na to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
7.6.19 17:50

Dle meho super. Ten praseci den bych teda zvazila. Alespon bych prasila zdraveji. :) :think: Ja nemam potrebu uz vubec, tak treba tebe to brzy komplet opusti, ale muze ti taky byt slusne blbe po tech dnech. Sacharidove vlny muzes davat v lepsi forme. :D
Jeste jedna vec, kolik ti to vychazi kalorii na den, zhruba? Nechce se mi to pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková