Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bobo69 píše:
Tak já musel letos v lednu kvuli operaci s očima keto ukončit a před týdnem jsem držel 30ti denní hladovku pouze o vodě a zhubl jsem 16 kg. Teď už týden jím pouze zeleninu. vepřové maso, jogurty, ryby, kuřecí. hodnè kvalitni vyvary.vejce.za den i 4l vody s citronem, nejim cukr ani sladidla, nepiju kafe, nejím nic včem je lepek a přibral jsem za týden 5kg…to je normální?
Pokud se drží hladovka, tak se vyprázdní střeva, tělo pouští vodu, soly a ano je pak normální, že se znovu naplní střeva a bunky se nalijí vodou = tělo přibere. Hladovka se proto NEDOPORUČUJE jako dieta ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Chtěla bych upravit jídelníček a místo večeře ketomix koktejly. Myslíte, že účinky taky budou nebo to nemá cenu? Je mi jasný, že ne takový, jako při ketóze, ale je to proteiňák, tak by to k něčemu být mohlo. Děkuji ![]()
@Ewista účinek by byl pouze za předpokladu, že si vyberete nějaký kvalitní protein. Ketomix je koncentrát, laicky řečeno nejlevnější sajrajt se všemi odpady z výroby. Zde platíte především za reklamy a hezké obaly. Stojí vám to za to? A to nemluvím o chuti takových koktejlů ![]()
@Ewista Ja teda prinos treba i kvalitniho proteinu vidim tam, kdyz nekdo ma problem do sebe ty proteiny dostat nejakou normalni stravou. Pokud nemas problem dat si vecer treba platek kvalitniho hoveziho nebo ryby, k tomu mensi zelelninovy salat, tak se na to vykasli. Kvalitni stravu nenahradi nikdy nic a o pozitku z jidla ani nemluvim ![]()
@Rosta6 píše:
Tak tak Leni jak píšeš…Ps… co ta váha, už sis ji koupila?
nee ![]()
Já koupil toto https://www.chciprotein.cz/…hey-protein/?… Leni je to OK?
@Rosta6 píše:
Já koupil toto https://www.chciprotein.cz/…hey-protein/?… Leni je to OK?
Ja myslim, ze je dobry. Nemam sice zkusenost s tohle znackou, ale dle ingredinci cisty syrovatkovy protein.
Ja mam treba isolate, ale zrovna jsem si rikala, ze budu kupovat normalni, ze pro me to neni az tak dulezite, aby byl skoro 100%, ja ho stejne pouzivam minimalne, pri vareni, tak je to zbytecne drazsi…
@Rosta6 tohle rozhodně není ok. Je to koncentrát. Chuť hnusná, umělá. Zaměřte se na ultrafiltrat, tam už není odpad jako laktóza apod. Chuťově budete mít úplně jinou ligu a to nemluvím o nesrovnatelné kvalitě a vstřebatelnosti. A protein se určitě nepije po zátěži. Pije se ráno, večer a před tréninkem. Po něm je sacharidové okno. Správný čas na ovoce. ![]()
Musím zitra říct fitnes trenerovi o vašich moudrech paní Arowano..ten člověk studoval FTVS a jiné asi k hovnu, vy jste chytřejší..Pokud znáte výherní čísla sazky tak sem s nima. Vrcholový sportovci užívají pouze tuto značku,,po tomhle co jste napsala vás určitě bude kontaktovat a asi přejde na mateřské mlého nebo na sunar a vy sama uděláte nejlépe když už se nebude u mých otázek a odpovědí nikterak vyjadřovat, pokud s tím nemáte problém. To že třeba nemáte na tak drahej produkt neznamená že na něj nemá nikdo.
@Rosta6 Ja si taky nemyslim, ze isolate (ten ultrafiltrat) je vzdy lepsi, ani laktozu, ani lactoferrin, immunoglobuliny, lactoglobuliny, serum albumin a ja nevim co jeste v normalnim koncentartu nepovazuju vzdy za odpad, spis naopak. Jen dostanes neco trochu jineho a to jine je lepsi nebo horsi podle toho co potrebujes. Treba ten isolat lepe pro lidi s citlivosti na laktozu…
Na druhou stranu je to proste vyrazne vic procesovany pripravek. Chut teda neposoudim, z isolatu delam fantasticke proteinove tycinky, ktere jsem si musela zakazat delat, protoze bych je jedla porad ![]()
@Rosta6 tak pokud vám toto doporučil fitness trenér, tak je stejný pako jako vy
![]()
Ukažte mi jediného vrcholového sportovce který se bude spát takovým sajrajtem
![]()
My protein že je drahý produkt? 2500 kg za necelých 700 no to by mě vytrhlo, ale jo, za takový odpad to drahý je, s tím musím souhlasit
😂 😂 😂 😂
Děkuji za váš komentář, už dlouho jsem se takhle nepobavila. Tímto končím tu nesmyslnou diskuzi s vaší osobou.
![]()
Dobrý den,
je tu 445 stran a nechce se mi všechny pročítat
mám lehkou nadváhu a sedavé zaměstnání a uvažovala jsem o keto dietě. Zkoušela jsem asi před měsícem Prodietix a bohužel po dni pytlíčkování a okurkování šlo všechno ven (horem
). Poraďte mi prosím pěkně o nějaké alternatvní značce, se kterou máte dobré zkušenosti. Na netu je jich hrozně moc a na některé, jako Ketofit, si lidi stěžují, že mají poloviční váhu pytlíčků. Je to tedy opravdu jen Prodietix a KetoDiet?
Děkuji.
Ahoj místní osazenstvo. Po pečlivým prostudování ketodiety a jejích principů, jsem se rozhodla, že na ni najedu normální stravou. Zaregistrovala jsem se na kaloricketabulky.cz což mi pomohlo s počítáním maker. Mj co se mi na keto nepozdává, je hodně bílkovin. A u pylíčkových ketodiet ještě celkově hrozně nízký příjem energie za den.
Jsem extrémista, takže jako ideální variantu pro sebe jsem si zvolila priority - co nejnižší sacharidy a bílkoviny, energii dohnat přez tuky, které hodlám regulovat jen pocitem sytosti a pouze sledovat svůj energetický příjem a případné změny na váze. Rozhodně odmítám u diety trpět hladem a malátností z nedostatku energie.
Jídelníček je to šílený, pro pobavení uvedu skladbu potravin v jednom dni (ležím doma po operaci s kolenem a nechce se mi s tím stát u plotny):
smetana 40%, bio březová šťáva, psyllium, ořechy-para, makadam, pekan, kančí klobása, šumavský bok, grillovací tyčinky se sýrem, 45%tvrdý sýr, čerstvý krav. sýr, máslo, olivový olej, ostropestřcový olej, zelený salátový mix, jahody, maliny, vitamínové+minerální doplňky a kloubní výživa, nouzové sladidlo Lucuma nebo trošička medu/popř čekankového sirupu, 0,5deci suchého červeného/den.
K vytyčeným makrům - sacharidy držím mezi 20-30g, bílkoviny 55-70g (tzn.9-10% celkové enegrie a 0,65g/kg mé váhy) a tuků jsem schopná takhle sežrat 170-240g - mám dojem že se to mění dle denní aktivity… A abych vás teda neděsila - mám 193cm a moje startovací váha byla 97kilo(sem narostla po tatovi co má 2m), cílovou váhu nemám, prostě se chci dostat do stavu, kdy budu vypadat a cítit se se sebou dobře - tj. pokud se povede snížit procenta tuku a váha moc neklesne, bude to mít kýžený efekt ![]()
Po 14dnech plánuji zařazovat „žrací den,“ kdy sežeru vše na co budu mít chuť - tj i naprosto hovadské nedietní sladké a krémové zákusky a pod. abych se dostatečně chuťově uspokojila a vydržela zase jet dál. Ten den vůbec nebudu řešit, že jsem vypadla z ketózy a prostě si dám i pořádný záhul v aktivitách, protože předpokládám, že tělo na ty sacharidy pojede jak na fetu ![]()
Pokud už jste to někdo takhle zkoušeli, budu ráda za zkušenosti s tím, co mě čeká, jinak se zase ozvu po nějaké době s výsledkama, jestli nějaký budou. - A na ketopapírky na zjišťování ketózy taky peču
prostě to něco bude dělat nebo ne. Jestli jo, tak to aspoň pak bude návod pro ostatní, jak radši nevyhodit/vyhodit prachy za keto-chemii ![]()
Zatím takhle jedu 5.den a řekla bych, že jsem zplaskla, ale zvážím se až za pár dní, jak se dostanu k váze. Taky mnohem víc piju tekutiny. Ještě musím říct, že první 2dny byly hodně o běhání na wc a občas lehce slabostných stavech, což jsem naštěstí vykompenzovala dostatečným přísunem psyllia a častým jezením(ovšem stále podle stanovenýc pravidel), teď se cítím normálně a jím až mám hlad - vychází to stejně každé 3-4hodiny.
Občas je chuť na sladké, ta se právě dá kompenzovat ořechy-viz jídelníček, ovocem s nízkými sach. - viz jídelníček, popř si do 20g másla sypnout zarovnanou lžičku Lucumy - zapracovat a je z toho supr krém na mlsání, nebo si udělat přímo dezertík - šlehajdu z té 40%smetany a do toho na kousky nasekané jahody..maliny a posypat trochou strouhané vysokoprocentní hořké čokolády se špetkou chilli…
Ve fyzických aktivitách jako jízda na manuálním vozíku, chůze o berlích, plavání mě to, řekla bych, neomezuje, energie mám sice o trochu míň, ale ne tak, že bych nemohla.
Tak jsem zvědavá, co vy na to ![]()
Dle meho super. Ten praseci den bych teda zvazila. Alespon bych prasila zdraveji.
Ja nemam potrebu uz vubec, tak treba tebe to brzy komplet opusti, ale muze ti taky byt slusne blbe po tech dnech. Sacharidove vlny muzes davat v lepsi forme. ![]()
Jeste jedna vec, kolik ti to vychazi kalorii na den, zhruba? Nechce se mi to pocitat.