Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13507
31.7.22 11:34
@veroniczka98 píše:
Díky keto dietě jsem po prvním dítěti zhubla 20 kilo na svou původní váhu před porodem. Nyní čekám druhé dítě a chci znovu vyzkoušet keto dietu, aby mi pomohla zhubnout po těhotenství.

Dělala jsem si průzkum o keto dietě a o tom, jak může pomoci při hubnutí po těhotenství, a zjistila jsem, že může být velmi účinná. Keto dieta je nízkosacharidová strava s vysokým obsahem tuků, která pomáhá tělu spalovat tuky jako zdroj energie namísto sacharidů. Bylo prokázáno, že tento typ diety pomáhá lidem zhubnout a dlouhodobě si váhu udržet.

Plánuji začít s keto dietou po porodu. Budu dbát na to, abych dodržovala pokyny stanovené mým lékařem, a budu také dbát na topečlivě sledovat své pokroky. Jsem si jistá, že mi keto dieta pomůže po těhotenství bezpečně a efektivně zhubnout.

Pro keto dietu mě přesvědčil článek na becher marketu . Psalo se v něm, že keto dieta je skvělý způsob, jak zhubnout a zlepšit si zdraví. Já jsem však nebyla schopna držet keto dietu déle než několik dní v kuse. Je několik věcí, které mi ztěžují držení diety. Za prvé, miluji sacharidy. Vím, že to zní jako hloupý důvod, ale je to tak. Miluji těstoviny, chléb a všechny ostatní chutné sacharidy, které jsou při keto dietě zakázané. Za druhé, mám problém vzdát se alkoholu. víno je můj oblíbený nápoj a často se přistihnu, že mám po dlouhém dni chuť na skleničku (nebo dvě) vína.

No tak zrovna s tím vínem máš na pár měsíců utrum vzhledem k těhotenství ne? Nebo piješ i jako těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.8.22 14:05

Ahoj všem holkám,

holky jsem na ketodietě 6 dni a mám dole 3 kg, musím říct, že se cítím už mnohem lip.
mám koktejl od značky ketodiet a pak ty tyčinky májí teď slevy, tak to nevychází nějak strašně drahé.
Chtěla bych najít nějakou parťačku, se kterou se budeme v dietě povzbuzovat - je tu někdo takový?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.22 20:51

Ahoj, moc ráda bych ketodiet zkusila. Ale nevím, jaký program zvolit… Je v tom nějaká věda nebo je to podle toho, kolik chci shodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.9.22 00:32

Ahoj

Ahoj, taky bych se připojila. Rozhodla jsem se vyzkoušet keto dietu, jsem 10. den. Mám ketofit. Nikdy jsem nejedla nějak extra sladké. Bohužel moje zkušenosti jsou velmi nepříjemné. První 3-4 dny to šlo, koktejly dobrý, trochu motání hlavy, dobrý. Poslední 3 dny je mi stále hůř. Cítím obrovkou slabost, svalovou, asi jsem se dostala do té slavné ketochřipky. Problém je v tom, že je to den ode dne horší, dneska už mě chytaly křeče do paží, když jsem se snažila uvázat si culík, kabelku sotva unesu. V práci se mi udělalo tak zle, že nejen slabo, ale mžitky před očima (žluté, růžové…být to jinde a z jiného důvodu, tak by to byla docela super jízda :potlesk: :potlesk: ), pak přišlo několikrát krátké zatmění a to mě vyděsilo. Přitom jsem neudělala jedinou chybu, dodržuju dávkování, časy, striktně to, co je psáno, piju vodu a minerálky 4-4,5l denně, kávu jen 1 tureckou ráno, zeleninu dle předpisu, hlad nemám. Přesto jsem za 10 dní shodila nejdřív 2 kila a teď jsem 0,5 kg nabrala zpět. Proč, netuším. Každopádně asi se budu muset přešupačit třeba na low carb nebo něco jiného, protože tohle nedám. Někde psali, že „za pár týdnů to odezní“. Směnuju, mám 2 domácnosti, muže, chalupu, babičku v péči a práci v kategorii rizika 3 - nemůžu jen tak na „pár týdnů“ odpadnout, už si nemůžu dovolit ani den!! Je mi líto, ale já to balím. Za ty šílené stavy mi to nestojí. Zima, závratě, třes, slabost, den ode dne horší. Ale co mě dneska totálně zvrátilo, je ten zápach. Vylezu ze sprchy, čichnnu k sobě, ale nevoním jako já, cítím něco úplně cizího. A ten pocit v ústěch nepřebije ani super truper žvýkačka. Takže jsem roztřesená, vyčerpaná, trudomyslná a ještě přestanu svému muži vonět??…to je příliš vysoká cena za pár kilo…takže přeji hodně zdaru, vracím se k vyvážené stravě se vším ve střídmé fázi a do milovaného fitka, kam dnes ani nedojdu po svých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.22 15:26

Keto diet

Dobrý den prajem. Áno ja jsem to vyzkoušela. Výsledok? Byl pro mňe zdrcující. Roztržené hrube střevo. Prej to velice oslabý po použití takových produktu..tak jsem musela na operaci a zážitek nechci tě vediet. Ta bolest to je něco. Tak snad to neublíží Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 09:28

Počkej, a to bylo jako způsobené tou dietou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 11:44
@skwor.skworecek píše:
Počkej, a to bylo jako způsobené tou dietou?

Může být. Nejsou rezistentní škroby - není jídlo pro kamarády ve střevech - střevo je náchylné k bakterialním a mykotickým infekcím - bum a je z toho díra (střevní neprůchodnost chcete-li).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 19:28

Ahoj všem, bude to znit vselijak, ale vazne nejsem uchyl, co by si tady chystal zivnou pudu pro onanii a anonymne publikuji proto, ze vazne nechci, aby si me nekdo spojil s mym problemem :wink: Jsem na keto a denodenne mi zapachaji kalhotly tak, jako nikdy. Predpokladam, ze diky sekretum a odpadnim latkam, ktere se v ramci diety vylucuji. :oops: Mela jste nektera stejny problem? Nemate tip, ci s tim? Hygienu dodržují, jak jen to lze. ;) Diky, já :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.10.22 19:35
@Anonymní píše:
Ahoj všem, bude to znit vselijak, ale vazne nejsem uchyl, co by si tady chystal zivnou pudu pro onanii a anonymne publikuji proto, ze vazne nechci, aby si me nekdo spojil s mym problemem :wink: Jsem na keto a denodenne mi zapachaji kalhotly tak, jako nikdy. Predpokladam, ze diky sekretum a odpadnim latkam, ktere se v ramci diety vylucuji. :oops: Mela jste nektera stejny problem? Nemate tip, ci s tim? Hygienu dodržují, jak jen to lze. ;) Diky, já :mrgreen:

1. nenos prádlo z umělých vláken - bavlna a nebo maximálně bamus.
2. používej intimky a měň je. bez parfemace, bez ničeho.
3. nenos upnuté kalhoty, zejména z polyesteru či jiných umělých vláken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
17.10.22 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj všem, bude to znit vselijak, ale vazne nejsem uchyl, co by si tady chystal zivnou pudu pro onanii a anonymne publikuji proto, ze vazne nechci, aby si me nekdo spojil s mym problemem :wink: Jsem na keto a denodenne mi zapachaji kalhotly tak, jako nikdy. Predpokladam, ze diky sekretum a odpadnim latkam, ktere se v ramci diety vylucuji. :oops: Mela jste nektera stejny problem? Nemate tip, ci s tim? Hygienu dodržují, jak jen to lze. ;) Diky, já :mrgreen:

Jestli umíš anglicky, říká se tomu „keto crotch.“
Není to tím, že by tělo vylučovalo odpadní látky. To vůbec ne. Jenom jsi zásadně změnila své stravování a to může tělo kompletně rozhodit. V drtivé většině je to změna PH v intimních partiích, rozmnoží se tam něco co nemá a to způsobí ten zápach. Pro někoho jenom přechodně, ale jiní musí vyhledat odbornou pomoc (gynekologa.)
A už jsem i četla v diskuzích, že jsou ženy, kterým to tak prostě zůstalo, dokud stravu opět neupravily.
Pokud už to nějakou dobu trvá (alespoň tak týden/dva) a neustupuje to, zašla bych k doktorovi, a nebo si alespoň zavolala o radu co na to. Třeba to pomůže jednorázově „přeléčit“ a bude zase dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karbja
26.10.22 13:28

@bětuška.v Ahoj, zkoušela jsi dietu od Victusu? Mají tam velký výběr jídel a nejenom ty sáčky!!

• Citovat
  • Upravit
30.1.23 18:28

Já jsem ji měla a byla jsem s ní velmi spokojená :-) pořád tam nakupuju dál, mají velmi rozmanitý sortiment všeho možného.. a vše co jsem zatím měla tam bylo i chuťově výborný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.6.23 14:54

@ellikopecka Ahoj.. mohla bych se tě zeptat na tu dietu, která to přesně je?? A to jsi měla nějaký balíček nebo tak něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.23 21:07

@laura.kap Měla jsem přímo dietní plán od ketodiet.cz.. teď tam na to koukám a mají na ně i slevu :-)) Opravdu jsem ráda že jsem to vydržela do konce, je nutné opravdu dodržet ty tři kroky.. nakoplo mě to v tom pokračovat :-) ted sice jít už normální stravu ale s mírou všeho a samozřejmě pohyb, pohyb a zase pohyb bez toho to nejde :-) Ale i tak si tam nakupuju,, miluju ty instantní kaše na snídani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.6.23 23:14

@ellikopecka Docela mě to zaujalo.. musím to prozkoumat víc..ale myslím že tam něco určo na zkoušku vezmu.. zajímalo by mě jestli mi to opravdu bude chutnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze