Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, zrovna jsem objednala, tak jsem zvědavá, potřebuju zhubnout fakt dost, je tu taky někdo takový? Nevíte o nějaké skupině/chatu, kde se dá vzájemně podporovat? Super je, že manžel do toho jde se mnou, takže mi nebude dělat chutě ![]()
Hlavně mi jde o to prvotní nakopnutí, potřebuju vidět výsledek, jinak ztrácím motivaci.
Tak dnes mi přijde balíček Keto diety na 14 dní a zítra začínám. Vzala jsem zatím jenom dva týdny, abych nejdřív vůbec zjistila, jestli to jsem schopna dát. Potřebovala bych dát tak 10 kg dolů. Pokud je někde nějaká skupina, kde se lidé podporují, sdílejí své zkušenosti a víte o ní, dejte prosím tip.
@Zulu123 Tak jak to jde? Já teď taky s KetoDiet začínám, protože kamarádka s ní krásně zhubla a vyloženě to chválila. Zatím pár dní a užívám si, že nemusím nic chystat a jídla jsou dobrá.
Ahoj, já držím téměř měsíc a zatím 5,5 kg dole. Trochu jsem se bála, protože jsem závislák na sladkém, ale jsem překvapená, že nemám chutě, neporušila jsem ani jednou - jen kafíčko si dopřávám s mlékem podle chuti.
Je tu ještě někdo, kdo se drží?
@Růžička44 Hezký večer, taky jsem nad touto dietou přemýšlela a našla tu diskuzi. Kávičku mám docela závislost.
Koukala jsem na ketodiet ale že mají proteinový nápoj capuccino, tak třeba mi to kávu nahradí, holky zkoušela jste některá? ![]()
Zdravím, je tady někdo, kdo jel klasickou keto dietu bez těch reklamních produktů? Ze si jídla chystal sám a kontroloval si ketolatky v moci. Zajímá me, kolik se vám podařilo shodit za první měsíc a kolik kg pak udělal jojo efekt.. dekuji za odpovědi.
Cau holky, nezacal nekdo s ketodietou od ledna? Muzem se kdyztak podporovat. Chci dat dolu 20 kilo ![]()
@Dabidubidam Já s ní začala dříve ale mám 8 kilčo dole, chci ještě tak 3-4, dost jsem po porodu přibrala. Jsem ráda že mi i chutná a zasytí mě, jejich proteinové nápoje jsou výborné a granola - nebe v puse.
![]()
@Dabidubidam píše: Více
Ahoj, ja zacinam od zitra, mam program na 3 tydny, potrebuju nakopnout hubnuti, protoze zdrava strava a pohyb mi po detech nejak nefunguji na hubnuti, tak treba to pomuze a snad to pak zas nepriberu. Mam 85 kg, 174 cm, dost kilo je i ve svalech, takze nevypadam nejak tlusta, spis mohutná, no ale tech 10 bych rada dala dolu.
Ahoj holky! Gratuluji k ubytku a at se nam vsem dari.
Ja mam po tydnu o ⁴ kg mene ![]()
@Dabidubidam píše: Více
Gratuluju, to je paráda! Ja po dvou dnech 6 cm po obvodech (radsi se nevazim, nemam to rada
) a jsem nadsena! No mozna jsem se jen odvodnila po MS, ale to neva, hlavni je, ze motivace roste.
A to mam 1800 kcal, takze opravdu zadna hladovka, hlad nemam, chute taky ne, ale co je pro me nejdůležitější, uz ted zacinam vymyslet strategie, jak předejít jojo efektu, musim si pak naplanovat nejaky low carb a sacharidy postupne navysovat. A samozřejmě zdrave jidlo a pohyb uz naveky. ![]()
Příspěvek upraven 15.01.25 v 08:12
Jo a čekala jsem tu keto chripku, porad jsem mela strach, jak mi bude hrozne blbe, no a je to treti den a naopak je mi hrozne dobre, nemam takove ty vykyvy energie a celkove jsem teda opravdu moc mile prekvapena, jak dobre se citim.
Tak Držím týden a 5 kg dole, z toho šel z 90% tuk, ale cvičím už par let, tak mám rychlejší metabolismus. Jedu klasickou keto ze základních potravin z obchodu: vejce, sýry, maso, salámy, zelenina, oříšky…
@Havran007 píše: Více
Ty hele, malinko OT, ale - tvůj nick už jsem kdysi viděla. Nehrál jsi ty dříve nějaké online hry, co?
@Modesta píše: Více
Ahoj, hrál jsem Lineage a Travian (ten od včerejška zase hraju)