Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laura.kap Veřím že ano
mě jen tak něco nejede, ale tohle mi zachutnalo napoprvé, tak prozkoumej, ale jestli chceš fakt zhubnout tak neváhej dlouho ![]()
Já jsem zkoušela tři proteinové diety. Vždy jsem si jednu koupila v záchvěvu, že budu hubnout. Bohužel - první mi nechutnala, protože mi vadil neochucený koktejl, do kterého se dávaly příchuťové tablety. To mi prostě nejelo. Druhá byla lepší, nebyly to jen koktejly, ale i těstoviny, rýže… bylo to docela ok, ale na snídani jsem zvyklá na sladké a jejich koktejly byly až moc sladké :/ No a pak jsem si koupila ketodiet. Vlastně napřed jsem od kamarádka ochutnala ostružinový koktejl, a te byl dokonalý. Tak jsem si koupila jejich produkty a prostě paráda. Vyhovuje mi to, že si tam mohu koupit i další věci, jako je croasant, proteinové tyčinky a podobně. A ty jsou moc dobrý. Takže tahle dieta mi opravdu vyhovuje.
Mně Ketodiet vyhovuje hlavně proto, že mi chutná a hlavně opravdu účinkuje, aniž bych trpěla hlady, únavou apod. Navíc teď už přecházím na normální stravu a díky nim se učím chystat si zdravá a vyvážená jídla sama. Baví mě to a cítím se super ![]()
Holky když jste začaly s keto bylo vam blbě první dny? Nebo má nějaké negativní účinky? Díky. Já nedám všechny tři fáze dostala jsem 11krabiček tak až doberu končim na mě je to moc drahý ale zkusim a pokud něco zhubnu pokusím se udržovat
@Kikča1224 takhle si zhubla 8kg že si pila koktejly jen ráno a večer a přes den normál jídlo? To zkusim to nezní tak hrozně jako pít jen koktejly a nic víc ![]()
Tak a dost. Zas mam metrak. Od zítra ketomix. Prida se nekdo? D.
@Anonymní píše:
Tak a dost. Zas mam metrak. Od zítra ketomix. Prida se nekdo? D.
Tak nějak ale já ty koktejly nedám, dělám ve školce a potřebuju bejt aktivní ale po tomhle mi to moc nejde je mi šoufl
Agnes,.a kase? Ketopecivo? Omrlety nebo palačinky? Dříve jsem ucila v MS specialni. Tam bych to taky nezvladla. D.
@Anonymní píše:
Agnes,.a kase? Ketopecivo? Omrlety nebo palačinky? Dříve jsem ucila v MS specialni. Tam bych to taky nezvladla. D.
Vůbec nevim no nezkoušela jsem to ale přemýšlim potrebuju do května 20kg dolu
Je, Agnes, to by se mi taky libilo. Ja jedu ketomix, dnes jsem dala na panev seminka a az se oprazila, zalila jsem to omeletou a michala, aby z toho vznikla „michana vajicka“. Přidala jsem jarni cibulku a byla to mnamka.
D.
@Anonymní píše:
Je, Agnes, to by se mi taky libilo. Ja jedu ketomix, dnes jsem dala na panev seminka a az se oprazila, zalila jsem to omeletou a michala, aby z toho vznikla „michana vajicka“. Přidala jsem jarni cibulku a byla to mnamka.D.
Super to zní dobře
Pres den koktejly a.odpo ve vývaru rozmichana ketopolevka a zelenina. Diky praci se mi nedari jist zcela pravidelne, ale i tak mam z 106 kg 103.5
D.
@Anonymní píše:
Pres den koktejly a.odpo ve vývaru rozmichana ketopolevka a zelenina. Diky praci se mi nedari jist zcela pravidelne, ale i tak mam z 106 kg 103.5D.
Tak to je paráda ja musim taky…začala jsem chodit aspoň pěšky z práce každej den ať mam aspoň pohyb a to jídlo nějak musim utnout ja jsem s tim jidlem marná no, až mě to samotnou štve. Jak mě to jídlo ovládá
Dieta na mně funguje. Nekoupila jsem celý balíček, ale vyberu si produkty na e-shopu, jednotlivě, nestojí to potom tolik peněz a mně třeba moc nechutnají různé placky a palačinky, tak si je nekupuji.
První část diety dodržuji koktejly, polévky, předepsanou zeleninu a asi po týdnu, když už jsem v ketóze, přidám něco k zakousnutí, např. grilovanou zeleninu a maso, ale vynechám proteinový produkt.
Kombinace mi vyhovuje lépe, než pít pouze koktejly. Za první dva týdny jsem shodila 4,5kg. Sladké mi nechybí (pokud jste na sladké, mají spoustu zajímavých věcí k mlsání od 1.fáze diety) a přizpůsobuji stravu svým chutím, nemám hlad.
Nesmíte zapomínat na příjem sacharidů, které ničí ketózu. Neznamená to, že se budete cpát „sladkostmi“ i když jsou to produkty keto-diet, obsahují také cukry. Je potřeba příjem sacharidů hlídat. Hlavně je důležité si vše nastavit v hlavě, protože první týden je krutý.