Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já mám tak hlad, jsem ve 2 dnu a musím hodně pít a snažím se sníst pouze 500g zeleniny. Není to žádná prča, myslela jsem si, že nebudu mít hlad vůbec. Nevíte jestli to tak bude pořád???
@chcizhubnout píše:
@f.mamina záleží koho se ptáte
Jinak já mám taky pořád hlad, všude píši jak je to zasytí ale opak je pravdou.No snad to brzy přejde..
no Vás, jsem to zblbla ![]()
Že by to byla nějaká dobrota, tak to teda není, ale už se na sebe fakt nemůžu dívat. Mám pocit, že už jsem vyzkoušela všechno a bez velkých úspěchů. Když se mi to po 14 dnech pořád vracelo zpět na ty samá kila, tak jsem to vzdala. Držím to 2 den, mám hlad ale zatím mám odhodlání to vydržet a tak doufám, že se mi to povede. Za kolik by jsi prodávala ks
Holky pomoooc, jsem ve 4 týdnu 1.fáze, dostala jsem angínu a mám ATB. Poradkyně mi psala, že mám přerušit dietu a jíst jen bílkovinná jídla. Nic do sebe nedostanu, krk bolí, koktejl bych dala. Nemáte někdo zkušenost? Tím koktejlem bych měla alespon něco v sobě ![]()
Psala mi adminka, že tady nemohu prodávat, jedině na bazaru
Tak pokud máte zájem o více info co mám a za kolik prodám, tak prosím do zpráv
nejraději bych prodala jako celek, ale jsem ochotná se domluvit a prodat jednotlivě.
No nevěděla jsem jak je to s ketodiet kdyz beru ATB, napsala jsem poradkyni na ketodiet a ta mi odepsala, že mam přerušit a místo jejich jídel jíst jen normální bílkovinné potraviny tak nevím. Každopádně od zítra zase najedu, dneska jsem měla jen hodně čaje s medem a citronem, trošku kuřecího masa ale raději vypiju koktejl. Krk pořád bolí. To jsem ještě dneska volala na výsledky výtěru a v krku nic nemam, tak to prý bude virová angína a ATB beru zbytečně. Mám je brát 5 dní a pak vysadit. By mě z toho kleplo ![]()
@Andy784
Tak ono je vcelku fuk podle me jestli se v ketoze budes udrzobat koktejlem nebo bilkovimym jidlem. Ale pokud ksi pila caj s medem stejne uz v ketoze nejsi takze zacmes znovu…
Já vím, mě to tak štve. Jen doufám, že to nebude zase takový bolehlav jako před třemi týdny, když jsem začínala ![]()
@zumzum píše:
@Andy784
Tak ono je vcelku fuk podle me jestli se v ketoze budes udrzobat koktejlem nebo bilkovimym jidlem. Ale pokud ksi pila caj s medem stejne uz v ketoze nejsi takze zacmes znovu…
tak nejak..
Tak z dnešního dne musím napsat, že 3 den jsem přežila vcelku dobře. Ráno kaši jsem dala do mléka a celou tabletu a bylo to moc dobré, k obědu jsem si polévku houbovou trošku vylepšila a bylo to mooooc dobré. Na malinko oleje jsem nastrouhala na jemno petržel, žampiony a jarní cibulku, orestovala a přidala do polévky. To byla dobrota.
ještě petrželku, doporučuji. Jinak k večeři jsem si zase skoro nasucho orestovala lilek, cuketu papriku (žlutou) a cibuli na malý kostičky a s omeletou to bylo super.
@chcizhubnout píše:
Ahojky, sice mi to možná smažou ale nabízím
5porcí čabajkové omelety a 9porcí houbové od Ketofitu+2proce kaše a plato tablet(kokos).
Mě to nezachutnalo.Nebo vyměním za polévky(porková nebo houbovou)
Cena 1100 vč. pošty
Ahojky a kolik by jsi chtěla za ty omalety? Zbytek taky nejim
ale ta omaleta je celkem fajn..zrovna jsem je šla objednat na stránky..ale budu si ještě objednávat coko kaši ta mi moc chutná..ty jsi to kupovala po jednom nebo. V doze po 10?:)
@chcizhubnout píše:
Ahojky, sice mi to možná smažou ale nabízím
5porcí čabajkové omelety a 9porcí houbové od Ketofitu+2proce kaše a plato tablet(kokos).
Mě to nezachutnalo.Nebo vyměním za polévky(porková nebo houbovou)
Cena 1100 vč. pošty
Ahojky a kolik by jsi chtěla za ty omalety? Zbytek taky nejim
ale ta omaleta je celkem fajn..zrovna jsem je šla objednat na stránky..ale budu si ještě objednávat coko kaši ta mi moc chutná..ty jsi to kupovala po jednom nebo. V doze po 10?:)