Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
25.1.18 19:09

Já mám tak hlad, jsem ve 2 dnu a musím hodně pít a snažím se sníst pouze 500g zeleniny. Není to žádná prča, myslela jsem si, že nebudu mít hlad vůbec. Nevíte jestli to tak bude pořád???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.18 21:08

Je ještě nabídka? Měla bych zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.18 21:14
@chcizhubnout píše:
@f.mamina záleží koho se ptáte :-)
Jinak já mám taky pořád hlad, všude píši jak je to zasytí ale opak je pravdou.No snad to brzy přejde..

no Vás, jsem to zblbla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.1.18 21:19

Asi jsi to už prodala co? Já bych si to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.1.18 21:46

Že by to byla nějaká dobrota, tak to teda není, ale už se na sebe fakt nemůžu dívat. Mám pocit, že už jsem vyzkoušela všechno a bez velkých úspěchů. Když se mi to po 14 dnech pořád vracelo zpět na ty samá kila, tak jsem to vzdala. Držím to 2 den, mám hlad ale zatím mám odhodlání to vydržet a tak doufám, že se mi to povede. Za kolik by jsi prodávala ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.1.18 07:18

Holky pomoooc, jsem ve 4 týdnu 1.fáze, dostala jsem angínu a mám ATB. Poradkyně mi psala, že mám přerušit dietu a jíst jen bílkovinná jídla. Nic do sebe nedostanu, krk bolí, koktejl bych dala. Nemáte někdo zkušenost? Tím koktejlem bych měla alespon něco v sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.1.18 13:07

Psala mi adminka, že tady nemohu prodávat, jedině na bazaru :) Tak pokud máte zájem o více info co mám a za kolik prodám, tak prosím do zpráv :) nejraději bych prodala jako celek, ale jsem ochotná se domluvit a prodat jednotlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.1.18 15:02

@Andy784 Proc bys mela neco prerusovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.1.18 16:57

No nevěděla jsem jak je to s ketodiet kdyz beru ATB, napsala jsem poradkyni na ketodiet a ta mi odepsala, že mam přerušit a místo jejich jídel jíst jen normální bílkovinné potraviny tak nevím. Každopádně od zítra zase najedu, dneska jsem měla jen hodně čaje s medem a citronem, trošku kuřecího masa ale raději vypiju koktejl. Krk pořád bolí. To jsem ještě dneska volala na výsledky výtěru a v krku nic nemam, tak to prý bude virová angína a ATB beru zbytečně. Mám je brát 5 dní a pak vysadit. By mě z toho kleplo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
26.1.18 17:06

@Andy784
Tak ono je vcelku fuk podle me jestli se v ketoze budes udrzobat koktejlem nebo bilkovimym jidlem. Ale pokud ksi pila caj s medem stejne uz v ketoze nejsi takze zacmes znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.1.18 17:18

Já vím, mě to tak štve. Jen doufám, že to nebude zase takový bolehlav jako před třemi týdny, když jsem začínala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.1.18 17:37
@zumzum píše:
@Andy784
Tak ono je vcelku fuk podle me jestli se v ketoze budes udrzobat koktejlem nebo bilkovimym jidlem. Ale pokud ksi pila caj s medem stejne uz v ketoze nejsi takze zacmes znovu…

tak nejak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.1.18 22:13

Tak z dnešního dne musím napsat, že 3 den jsem přežila vcelku dobře. Ráno kaši jsem dala do mléka a celou tabletu a bylo to moc dobré, k obědu jsem si polévku houbovou trošku vylepšila a bylo to mooooc dobré. Na malinko oleje jsem nastrouhala na jemno petržel, žampiony a jarní cibulku, orestovala a přidala do polévky. To byla dobrota. :* ještě petrželku, doporučuji. Jinak k večeři jsem si zase skoro nasucho orestovala lilek, cuketu papriku (žlutou) a cibuli na malý kostičky a s omeletou to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.18 14:46
@chcizhubnout píše:
Ahojky, sice mi to možná smažou ale nabízím
5porcí čabajkové omelety a 9porcí houbové od Ketofitu+2proce kaše a plato tablet(kokos).
Mě to nezachutnalo.Nebo vyměním za polévky(porková nebo houbovou)
Cena 1100 vč. pošty

Ahojky a kolik by jsi chtěla za ty omalety? Zbytek taky nejim :lol: ale ta omaleta je celkem fajn..zrovna jsem je šla objednat na stránky..ale budu si ještě objednávat coko kaši ta mi moc chutná..ty jsi to kupovala po jednom nebo. V doze po 10?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.18 15:06
@chcizhubnout píše:
Ahojky, sice mi to možná smažou ale nabízím
5porcí čabajkové omelety a 9porcí houbové od Ketofitu+2proce kaše a plato tablet(kokos).
Mě to nezachutnalo.Nebo vyměním za polévky(porková nebo houbovou)
Cena 1100 vč. pošty

Ahojky a kolik by jsi chtěla za ty omalety? Zbytek taky nejim :lol: ale ta omaleta je celkem fajn..zrovna jsem je šla objednat na stránky..ale budu si ještě objednávat coko kaši ta mi moc chutná..ty jsi to kupovala po jednom nebo. V doze po 10?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková