Kia cee´d - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
7.10.10 21:18
Minch píše:
Koukám, že už se ohlardili i jiní, než jsem sepsala ten svůj sloh… :lol: :lol: :lol:

perfektníííííííííí :potlesk: :pankac: mimochodem mi ji chceme taky ale jště se nam libi novy renault megan grantur ale to je zase trochu jinde cena smula kia je bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.10.10 21:25

No, holky, co se týče garanček, tak právě Kia je docela v pohodě. Já jsem teď v létě platila za 1. garančku u Chevroletu Spark 5.600!!!! Myslela jsem, že je apríl, když mi to řekli. Příští rok by sice měla být kolem 4tis, ale ten další se to vyšplhá tak na 8. Chci se ho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
7.10.10 21:44

U peugeota platíme garančky 3800,– základ po 20 tis. km nebo po 2 letech.Což mě přijde jako super cena-a u dalšího auta bych si to představovala obdobně.
Ptala jsem se u Hyundai i35-po 30 tis. nebo 2 letech,měla by vyjít na cca 6500,–…u KIA sportage říkali 30 tis. nebo 2 roky za 6-8 tisíc.Bráno jako diesel.Ještě jsme uvažovali nad mitsubischi,ale tam je to po 15 tis. nebo po roce za cenu cca 8 tisíc-takže toto auto jsem odsunula ze žebříčku vyhlídnutých.Obdobně na tom je Nisan.

A když zvažujete nad seadem-tak bych možná / jak se říká pro ztížení výběru :lol: / koukla i na peugeot 308 SW-zdařilý model a dá se sehnat za zajímavou cenu.Ani opel zafira nevyjde na nijak moc-pokud beru tu samou třídu jako vyhlídnuté auto.Jen neznám cenu a interval garančky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
7.10.10 22:18

Lemaz, já jsem měla možnost se Kiou seed projet a nemohla jsem si stěžovat. Na to, že je to obrovské auto tak se mi s tím jelo skvěle. Nemusela jsem couvat tak to bylo lehké. Jinak co mě překvapilo byl velký výkon při malém obsahu motoru, jsem zvyklá jezdit s Renaultem Clio 1.2 44 kw to se s 1.4 a 88kw nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.10.10 22:22

tak koukám že jsem se šeredně spletla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
7.10.10 22:25

Aspero-větší auto je jen o zvyku.Pokud by si s ním jezdila častěji,tak zjistíš,že je mnohem pohodlnější jak malé.I couvání se dá zvládnout,chce to jen si auto „omakat“.Jen je nebezpečí,že u dalšího auta už nebudeš chtít jít do menšího modelu,ale zase do trošku většího :lol: právě můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.10.10 22:32

Díky, holky. Pomohli jste se nám rozhodnout. Řešíme to už celkem dlouho. Dneska chlap řekl: Zeptej se holek (rozuměj emimino). Tak zítra se jdeme pozeptat, jak by to vše vypadalo. Mají tam poslední kousek za tuhle cenu. Tak možná už padne rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.10.10 07:50

Taky jsme meli ve vyberu Kiu Ceed, nakonec jsme ale vybrali jine auto, Seata Alteu XL.

Nas trochu odradilo to, ze Kia vysla v testech jako auto, ktere nejrychleji ztraci na hodnote - laicky receno - tri nebo peti letou Kiu prodate za daleko mene nez Octavku. Kdo ale nemeni casto auta, tak tomu to muze byt celkem jedno.

Jinak Kiu maji tchani a po 10 letech je na odpis a uz po 5 letech z ni byla plecharina s vrzajicima plastama. Ale maji jeste tu korejskou Shumu, kdyby si v te dobe za ty same penize koupili Octavku, tak ji maji v dobrem stavu jeste ted.

Jinak ja na Oktavii nedam dopustit - manzel je mel jako sluzebni asi tri nove - v te posledni do nas napalila zenska v 70km rychlosti a nic se nam nestalo - krom krcnich limcu. Ona svoje auto odepsala, na Oktavce byl jen promackly zadni naraznik a az po diagnostice se zjistilo, ze je hnuto s celou karoserii.

Nicmene jako rodinne auto bych Octavii nebrala z duvodu, ze jine znacky jsou ve stejne cenove kategorii daleko lepe vybavene. Ceeda ma kamaradka a je spokojena, i auto je to pekne a ted jich uz jezdi i hodne.

• Citovat
  • Upravit
25324
9.10.10 00:33
zuzka.mamka píše:
lemaz, nejsem odborník ale jestli vám tohle poradil automechanik jak je to vůl :zed: :zed:logickým uvažováním musí každýmu dojít že kia je nějakej blbej čínan a všechny náhradní díly se vozí bůhví odkud a budou určitě mnohem dražší než české náhradní díly do českého auta

Takhle to vypadá, když se začnou ženské bavit o autech :lol: Já tomu taky nerozumím, ale manžel se tu může potrhat smíchy :lol: Prý jsi měla rovnou napsal, že Octávka je lepší, protože má hezčí barvu, že by to bylo odborně srovnatelné. Ale nemyslím to ve zlém (ani on) a oba gratulujeme k pokrokům Klárky, čert vem auta :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DR_d
24.2.11 22:16

VELKÉ?

MYSLEL JSEM, ŽE PÍŠETE VELKÉ AUTO…CEED JE V KATEGORII MALÝCH VOZŮ, MAX NIŽŠÍ STŘEDNÍ TŘÍDY!
OCTAVIE JE ROZHODNĚ LEPŠÍ, ALE TŘEBA TAKOVÁ NOVÁ SPORTAGE TO JE PARÁDA! UTRATIT ALE STEJNĚ MUSÍTE CCA PŮL MILIONU. MÁM SHODOU OKOLNOSTÍ DOMA OBA TYTO VOZY A NEMÁ TO CHYBU!
CENY DÍLŮ MĚ VŮBEC NEZAJÍMAJ, 7 LEZ ZÁRUKY NIKDO NEMÁ A PAK UŽ AUTO PRODÁVÁM, TAKŽE MĚ JE TO JEDNO!

• Citovat
  • Upravit
Janca125
28.2.11 21:47

Ceed :)

My si koupili Ceed Sw a nemůžu si stěžovat (i když ho nemáme zas tak dlouho)… do Octavie bych nešla ani za zlaté prase ..:)Už jen interiér a plasty v něm použité jsou u Ceedu na mnohem vyšší úrovni, já se v něm cítila hned výborně, není to žádná přehnaně dlouhá loď a co úplně miluju - jako ženská, že jo - tak to jsou úložné prostory v kufru skryté pod podlahou a spousta jiných věcí …:)Taky nutno podotknout, že nejsem žádný drobeček což v ceedu není oproti Octavii žádný problém .. :) Prostě nemůžu říct nic špatného - design interiéru i exteriéru mě dostal …:)))Líbám ruce člověku, který to auto vymyslel ..:))) :potlesk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
vile
7.5.11 08:36

číňan?koukám, že od hranic se Slovenskem dál na východ máš trochu honičku kde co je a odkud to je,noo,lituji…

• Citovat
  • Upravit
estra
25.8.12 20:45

číňan

Kolik ti je

• Citovat
  • Upravit
12127
16.9.12 20:46

Akorát jsme s manželem minulý měsíc řešili koupi auta, rozhodovali se mezi kia ceed, hyundai i30 a octavié tour, nakonec jsme zvolili oktávku ale kia byla velkej favorit. Cenově vycházeli všechny zhruba stejně. Jednoznačná rada určo není, každej nám radil něco jiného, tak jsme nakonec vybrali podle velikosti kufru a sympatií ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
16.9.12 20:59

My máme Sportiwagon a super i kočárek se do zadu krásně vejde. Máme benzin a u tohodle kombika určo silnější mitor než 1.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová