Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulinaaa píše:Já spíš vždycky čumím, jak někdo dneska ještě může kluka nechat ostříhat na Jágra![]()
![]()
(jakože na ježka s ofinkou a vzadu s ocáskama)
přesně ![]()
Já malýho beru taky strojkem, dole kratší směrem nahoru do „ztracena“ a nahoře delšim nástavcem..Ale teď sem se rozhodla, že mu vlasy nechám delší tak uvidíme jak bude vypadat ![]()
@hanzbl00 ono jich ale takhle ostříhaných běhá poslední dobou nějak hodně, tak snad se to nevrací do módy
vždycky vidím tu jeho reklamu:
http://www.youtube.com/watch?…
![]()
@joker.l To znám, u nás na maškarní byl šmoula a já celou dobu myslela, že je šmoulinka (nedošlo mi, že nemá šaty, jen je celý modrý) a on to byl kluk - blond vlasy do půl zad, ofinka, no zírala jsem…
@lulinaaa 1976 kdybych nepsala na tabletu, tak bych poslala foto, k tomu měl kalhoty se sámkama a polokošili
@Etcetera78 píše:
Já syna beru strojkem, ale hodně dlouhým nástavcem, takže má na hlavě takové roztomilé roští. Při bližším pohledu místy křivé, podle toho, jak zrovna spolupracoval
Mame to stejne
@Dagmar83 píše:
@lulinaaa 1976 kdybych nepsala na tabletu, tak bych poslala foto, k tomu měl kalhoty se sámkama a polokošili
To je stejný ročník jako můj strýc, ten měl tenhle účes na vojně
ale foto nemám, měl i ukázkově nadýchanou tu čupřinku
(nevím co jsou kalhoty se sámkama
)
@lulinaaa teda doufám že sem to napsala dobře to jsou takový ty jak u pasu byli překládaný, takže to vypadalo jako že pas je utlej a pak větší boky, nevim jak bych to více popsala
@lulinaaa účes měl když byl mladší, když šel na vojnu, to už byl metlák a dlouhý vlasy ![]()
@lulinaaa píše:
Jooo, to je pecka účes![]()
Brachovi, to vždycky moc slušelo. Blondacek s hribkem ![]()
@Weru No jo, ale zkus to udělat na hlavě dítěti, které nevydrží ani u normálního stříhání nůžkami, natož mu to každý den gelovat
. Náš má navíc šíleně hustých vlasů, stříhání je vždy utrpení pro nás oba.
Jinak mu to beru na délku šířky prstů nůžkami(vlasy vezmu do 2 prstů a to co přečuhuje, ustřihnu, pak ještě zarovnám vlasy nad krkem a ušima, občas tam má nějaký zub, jenže on je hrozná citlivka a vadí spadlý byť i jeden vlas za krkem, hned se ošívá, je mu 5, s přibývajícím věkem je to horší a horší
.
Rada se necham ispirovat! Kluci meli do letosniho leta dlouhe vlasky - fotka je z minuleho podzimu, pak to meli jeste delsi - a ted jim to manzel sjel strojkem. Nemuzu si na ne zvyknout. Chtela bych jim to zas nechat dorust, ale ne tak dlouhe. Ale pres usi urcite.
http://img1.rajce.idnes.cz/…DSC01296.jpg?…
Tak budu rada, kdyz hodite insoiraci i na delsi vlasy. Ne Jagra ![]()
@lemanka píše:
@Weru No jo, ale zkus to udělat na hlavě dítěti, které nevydrží ani u normálního stříhání nůžkami, natož mu to každý den gelovat. Náš má navíc šíleně hustých vlasů, stříhání je vždy utrpení pro nás oba.Jinak mu to beru na délku šířky prstů nůžkami(vlasy vezmu do 2 prstů a to co přečuhuje, ustřihnu, pak ještě zarovnám vlasy nad krkem a ušima, občas tam má nějaký zub, jenže on je hrozná citlivka a vadí spadlý byť i jeden vlas za krkem, hned se ošívá, je mu 5, s přibývajícím věkem je to horší a horší
.
Aha, ty mu to chces strihat sama? Tak bych mu sjela kraje vic a vrsek nechala delsi.