Poraďte klučičí účes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3406
22.9.14 18:29
@lulinaaa píše:Já spíš vždycky čumím, jak někdo dneska ještě může kluka nechat ostříhat na Jágra :lol: :lol: :lol: (jakože na ježka s ofinkou a vzadu s ocáskama)

přesně :lol:

Já malýho beru taky strojkem, dole kratší směrem nahoru do „ztracena“ a nahoře delšim nástavcem..Ale teď sem se rozhodla, že mu vlasy nechám delší tak uvidíme jak bude vypadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 18:30

Jaký je ročník, smím-li se zeptat? 8) @Dagmar83

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
22.9.14 18:33

@hanzbl00 ono jich ale takhle ostříhaných běhá poslední dobou nějak hodně, tak snad se to nevrací do módy :lol: vždycky vidím tu jeho reklamu:
http://www.youtube.com/watch?…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5502
22.9.14 18:34

@joker.l To znám, u nás na maškarní byl šmoula a já celou dobu myslela, že je šmoulinka (nedošlo mi, že nemá šaty, jen je celý modrý) a on to byl kluk - blond vlasy do půl zad, ofinka, no zírala jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.9.14 18:34

@lulinaaa 1976 kdybych nepsala na tabletu, tak bych poslala foto, k tomu měl kalhoty se sámkama a polokošili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.9.14 18:35
@Etcetera78 píše:
Já syna beru strojkem, ale hodně dlouhým nástavcem, takže má na hlavě takové roztomilé roští. Při bližším pohledu místy křivé, podle toho, jak zrovna spolupracoval :-D

Mame to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 18:36
@Dagmar83 píše:
@lulinaaa 1976 kdybych nepsala na tabletu, tak bych poslala foto, k tomu měl kalhoty se sámkama a polokošili

To je stejný ročník jako můj strýc, ten měl tenhle účes na vojně :D ale foto nemám, měl i ukázkově nadýchanou tu čupřinku :lol: (nevím co jsou kalhoty se sámkama :nevim: )

• Citovat
  • Upravit
263
22.9.14 18:42

@lulinaaa teda doufám že sem to napsala dobře to jsou takový ty jak u pasu byli překládaný, takže to vypadalo jako že pas je utlej a pak větší boky, nevim jak bych to více popsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.9.14 18:45

@lulinaaa účes měl když byl mladší, když šel na vojnu, to už byl metlák a dlouhý vlasy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 18:46

@Dagmar83 jj už vím co myslíš :D zakl. se omlouvám za SPAM :oops:

• Citovat
  • Upravit
46867
22.9.14 19:21

Mne se libi na klucich tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.9.14 19:51
@lulinaaa píše:
Jooo, to je pecka účes :lol: :palec:

Brachovi, to vždycky moc slušelo. Blondacek s hribkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
22.9.14 20:00

@Weru No jo, ale zkus to udělat na hlavě dítěti, které nevydrží ani u normálního stříhání nůžkami, natož mu to každý den gelovat :mrgreen:. Náš má navíc šíleně hustých vlasů, stříhání je vždy utrpení pro nás oba.

Jinak mu to beru na délku šířky prstů nůžkami(vlasy vezmu do 2 prstů a to co přečuhuje, ustřihnu, pak ještě zarovnám vlasy nad krkem a ušima, občas tam má nějaký zub, jenže on je hrozná citlivka a vadí spadlý byť i jeden vlas za krkem, hned se ošívá, je mu 5, s přibývajícím věkem je to horší a horší :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
22.9.14 20:17

Rada se necham ispirovat! Kluci meli do letosniho leta dlouhe vlasky - fotka je z minuleho podzimu, pak to meli jeste delsi - a ted jim to manzel sjel strojkem. Nemuzu si na ne zvyknout. Chtela bych jim to zas nechat dorust, ale ne tak dlouhe. Ale pres usi urcite.

http://img1.rajce.idnes.cz/…DSC01296.jpg?…

Tak budu rada, kdyz hodite insoiraci i na delsi vlasy. Ne Jagra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.14 21:11
@lemanka píše:
@Weru No jo, ale zkus to udělat na hlavě dítěti, které nevydrží ani u normálního stříhání nůžkami, natož mu to každý den gelovat :mrgreen:. Náš má navíc šíleně hustých vlasů, stříhání je vždy utrpení pro nás oba.Jinak mu to beru na délku šířky prstů nůžkami(vlasy vezmu do 2 prstů a to co přečuhuje, ustřihnu, pak ještě zarovnám vlasy nad krkem a ušima, občas tam má nějaký zub, jenže on je hrozná citlivka a vadí spadlý byť i jeden vlas za krkem, hned se ošívá, je mu 5, s přibývajícím věkem je to horší a horší :roll:.

Aha, ty mu to chces strihat sama? Tak bych mu sjela kraje vic a vrsek nechala delsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová