Kluk pouze jako kamarád?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
29.7.20 21:54
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Nikdy jsem si s ženami nerozuměla. Od mala se vlastně bavím hlavně s opačným pohlavím. Jenže staří dobří kamarádi už mají rodiny, staví bydlení několik kilometrů daleko, zkrátka už má každý svůj život. Já bych opět ocenila někoho blízko, s kým se dá o čemkoliv pobavit, zajít na kávu a vyměnit si třeba názory co by v té situaci dělal ten druhý. Nevím, zda je to dnešní dobou. Ať se bavím s jakýmkoliv mužem, po chvíli si uvědomuji, že se o mě nějak snaží a to celkem nápadně. Nehledám nikoho na jednu noc. Opravdu za poslední 3 roky jsem nepotkala jediného chlapa, který by si od toho nesliboval něco víc. Nemyslím si, že bych působila nějak lehce dosažitelně. Nikdy jsem s žádným z nich nic neměla a hned vysvětlila, že s ním nic mít nechci. Přivádí mě to na myšlenku, můžou být muž a žena pouze dobří přátelé? Dodávám, že nepůsobím nijak vyzývavě a na nikoho nic nezkouším…

Kolik ti je? Já mám hodně dobrých kamarádů, ale to už jsou dlouholetá přátelství navazana ještě v době, kdy jsme byli mladí :mrgreen: Dovedu si představit, že teď už by to bylo složitější v mém věku - všichni jsou už tak nějak rozebrani a když se chce někdo přátelit, tak má nějaký motiv :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5261
29.7.20 21:56

Mam mezi opacnym pohlavim tolik kamaradu, ze bych musela byt Pamela, abych si myslela, ze ve mne vidi potencialni sexualni objekt. Ale delam sport, kde je vic kluku, a tak mi prijde normalni se pohybovat v panske spolecnosti a oboustranne si od toho nic neslibovat. Jo a pritel je s tim v pohode, bezne se s kamarady sama vyskytuju a dokonce muzu s Lojzou na kafe, spis teda na pivo, a nikdo to neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.20 21:57
@Silverine247 píše:
Tak třeba já to doma říct můžu a není problém. Samozřejmě to musí být v unosnych mezích, ale to je zas na mě, nakolik si vážím svého chlapa, abych nedělala zbytečné vlny :nevim:

Jistě a taky na toleranci partnerek těch kamarádů. Pár takových holek znám, ženský svět pro ně není, s holkama si nerozumí a pak tlačí kočár samy, protože žádný kámoš se s ní po náměstí procházet nepůjde a tomu jejímu se to brzy začne zajídat. Pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.7.20 21:59
@terien píše:
Jistě a taky na toleranci partnerek těch kamarádů. Pár takových holek znám, ženský svět pro ně není, s holkama si nerozumí a pak tlačí kočár samy, protože žádný kámoš se s ní po náměstí procházet nepůjde a tomu jejímu se to brzy začne zajídat. Pochopitelně.

My tlačíme kočár teda spolu s chlapem. Ale je fakt, že kamarádek moc nemám.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 22:01
@Mango_Lassi píše:
My tlačíme kočár teda spolu s chlapem. Ale je fakt, že kamarádek moc nemám.

Můj byl taky občas v práci, tak se kámoška hodila. A taky aby člověk vypadl a nehráblo mu z toho, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.7.20 22:02
@terien píše:

Tak samozřejmě je třeba respektovat partnerky kamarádů natolik, abych jako ženská kamarádka byla tolerována. Každá kamarádka by měla vědět, kde je její místo a nedělat vlny ani v jejich vztahu. Fakt to ale může fungovat ;)

• Citovat
  • Upravit
14
29.7.20 22:02

Jde to, mám kamarádku od školky a vždy jsme byli pouze kamarádi, když nepočítám, že jsme si v šesti hráli na doktory a v 15,kdy jsem měl první rande mě učila líbat. Měl jsem trému, bál jsem se, že budu slintat :lol:, tak jsem to potřeboval natrénovat, no dobře mě to naučila :lol:. Povedlo se na rande jsem zabodoval. Stýkáme se do dnes, teď je skoro rok v cizině, voláme si několikrát týdně a už se těším, až v srpnu přijede i s novým borcem, co tam klofla a půjdeme zapařit t, všichni společně, oba jsme šťastně zadaní a nikdo na nikoho, není absolutně důvod, když je to v rozumné míře, určitě spolu zajdeme i někam sami, pokecat, nemusí naše polovičky všechno slyšet :lol:. Ale je to asi tím, že se známe od tří let a tohle máme dávno ujasněné, jako teď přijít, že mám novou nejlepší kámošku, tak to by doma asi nebylo úplně přijato s nadšením, to už mi přijde takové divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.7.20 22:03
@terien píše:
Můj byl taky občas v práci, tak se kámoška hodila. A taky aby člověk vypadl a nehráblo mu z toho, že.

Aha. Já se právě bojím, že mi kámoška začne vyprávět o svých dětech apod. Tak radši nic

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 22:05
@Mango_Lassi píše:
Aha. Já se právě bojím, že mi kámoška začne vyprávět o svých dětech apod. Tak radši nic

To si musíš najít nějakou normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.7.20 22:07
@terien píše:
To si musíš najít nějakou normální :lol:

Taky si říkám. A pak občas na lavičce zaslechnu řeči vedle sedících matek. Holt jsem sociálně pomalejší

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 22:12
@Mango_Lassi píše:
Taky si říkám. A pak občas na lavičce zaslechnu řeči vedle sedících matek. Holt jsem sociálně pomalejší

Hele mě kecy některých holek úplně rvou uši, ale kvůli tomu nebudu kamarádit jen s klukama, zas tolik ten mužský svět nežeru. Prostě si najdu kámošku podobného ražení. Mě tyhle řeči, jak se holka nemůže kamarádit s holkou přijdou ujetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.7.20 22:14
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Nikdy jsem si s ženami nerozuměla. Od mala se vlastně bavím hlavně s opačným pohlavím. Jenže staří dobří kamarádi už mají rodiny, staví bydlení několik kilometrů daleko, zkrátka už má každý svůj život. Já bych opět ocenila někoho blízko, s kým se dá o čemkoliv pobavit, zajít na kávu a vyměnit si třeba názory co by v té situaci dělal ten druhý. Nevím, zda je to dnešní dobou. Ať se bavím s jakýmkoliv mužem, po chvíli si uvědomuji, že se o mě nějak snaží a to celkem nápadně. Nehledám nikoho na jednu noc. Opravdu za poslední 3 roky jsem nepotkala jediného chlapa, který by si od toho nesliboval něco víc. Nemyslím si, že bych působila nějak lehce dosažitelně. Nikdy jsem s žádným z nich nic neměla a hned vysvětlila, že s ním nic mít nechci. Přivádí mě to na myšlenku, můžou být muž a žena pouze dobří přátelé? Dodávám, že nepůsobím nijak vyzývavě a na nikoho nic nezkouším…

Na kamarádství muže a ženy věřím pouze v případě, že on je gay. Jinak ne. Sama mám ráda pokec s kamarádkou, opravdu si nedovedu představit říct doma, čau, jdu na kafe s Tondou a nečekej na mě. Jiní chlapi mě nezajímají. Scházíme se samozřejmě ve skupině, kdy dovedu konverzovat s opačným pohlavím zcela normálně, ale sami dva se prostě nescházíme. Všichni mají rodiny, ve volnu se snaží být spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.7.20 22:16
@terien píše:
Hele mě kecy některých holek úplně rvou uši, ale kvůli tomu nebudu kamarádit jen s klukama, zas tolik ten mužský svět nežeru. Prostě si najdu kámošku podobného ražení. Mě tyhle řeči, jak se holka nemůže kamarádit s holkou přijdou ujetý.

Ono je celkově ujetý mít rozdělené kamarády podle pohlaví. Hlavně, že jsou to lidi, s nimiž se rozumíš, že. Ty světy nejsou zase tak rozdílné

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 22:23
@Mango_Lassi píše:
Ono je celkově ujetý mít rozdělené kamarády podle pohlaví. Hlavně, že jsou to lidi, s nimiž se rozumíš, že. Ty světy nejsou zase tak rozdílné

Ale jsou. Mě stačí kolegové v práci, ještě to poslouchat na kafi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.7.20 22:29
@terien píše:
Ale jsou. Mě stačí kolegové v práci, ještě to poslouchat na kafi :roll:

Asi tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit