Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Nikdy jsem si s ženami nerozuměla. Od mala se vlastně bavím hlavně s opačným pohlavím. Jenže staří dobří kamarádi už mají rodiny, staví bydlení několik kilometrů daleko, zkrátka už má každý svůj život. Já bych opět ocenila někoho blízko, s kým se dá o čemkoliv pobavit, zajít na kávu a vyměnit si třeba názory co by v té situaci dělal ten druhý. Nevím, zda je to dnešní dobou. Ať se bavím s jakýmkoliv mužem, po chvíli si uvědomuji, že se o mě nějak snaží a to celkem nápadně. Nehledám nikoho na jednu noc. Opravdu za poslední 3 roky jsem nepotkala jediného chlapa, který by si od toho nesliboval něco víc. Nemyslím si, že bych působila nějak lehce dosažitelně. Nikdy jsem s žádným z nich nic neměla a hned vysvětlila, že s ním nic mít nechci. Přivádí mě to na myšlenku, můžou být muž a žena pouze dobří přátelé? Dodávám, že nepůsobím nijak vyzývavě a na nikoho nic nezkouším…
Neexistuje, nebo naprosté výjimky, ano mám pár kamarádů s kterými chodím někdy na drink, ale něco s nimi dřívě proběhlo at vztah nebo jednorázovka. Nyní už x let nic, píšeme si i jdeme pokecat do nálevny, ale až nyní bez vedlejšího úmyslu. Jinak ne, když mě chlap zval na cokoliv, tak vždy s cílem techtle mechtle. Chlapi bez úmyslu tlachají jen s kámoši. Někteří borci, když pozvali na véču a zjistili, že žádné natuiralie nebudou, tak ji chtěli zacvakat
![]()
@lilith1 píše:
Neexistuje, nebo naprosté výjimky, ano mám pár kamarádů s kterými chodím někdy na drink, ale něco s nimi dřívě proběhlo at vztah nebo jednorázovka. Nyní už x let nic, píšeme si i jdeme pokecat do nálevny, ale až nyní bez vedlejšího úmyslu. Jinak ne, když mě chlap zval na cokoliv, tak vždy s cílem techtle mechtle. Chlapi bez úmyslu tlachají jen s kámoši. Někteří borci, když pozvali na véču a zjistili, že žádné natuiralie nebudou, tak ji chtěli zacvakat![]()
To znám, jen to bylo regulérní rande (žádné maskované kamarádské setkání).
Druhé rande a on mě pozval do celkem drahé restaurace, a pak když zjistil, že nic nebude se tak vytočil, že omylem rozbil skleničku a odešel. Musela jsem tehdy za něj (i sebe) zacvaknout nejen jídlo a pití, ale i tu skleničku.
![]()