Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Sabuliin ahoj ještě jsem sporták nezkoušela. S hlubokou jsem maximálně spokojená a to už jezdím tři měsíce denně a kolikrát šílený terén…jednou jsem dofoukávala, ale jinak nic.
Holky je potřeba se o kočárek starat…dofoukávat duše (ale nepřefoukávat, pak se snáze píchají)v zimě promazávat a klidně i něco utáhnout.
Jinak košík uveze celkem slušnou nálož…už jsem vezla 3kofole, mléko, chleba,4jogurty a já nevím co…celkem asi 8kilo a dal to bez problému
zdál se mě malý, ale když se to dobře naskládá, tak to není tak hrozné.
@macina25 kosik dole je superni, ja jsem tam vezla balik mineralek a meloun ![]()
@Sabuliin Holky chci se zeptat jak jste spokojené s tím sporťákem, je dost velký? A hluboká korba je snad taky dostatečně široká
Moc se mi líbí. A košík mi přijde fajný, že neuvidí každý co v něm vezu
A při delším ježdění je pořád v pořádku i třeba v trošku horším terénu? Děkuji za vaše odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
@Sabuliin Holky chci se zeptat jak jste spokojené s tím sporťákem, je dost velký? A hluboká korba je snad taky dostatečně širokáMoc se mi líbí. A košík mi přijde fajný, že neuvidí každý co v něm vezu
A při delším ježdění je pořád v pořádku i třeba v trošku horším terénu? Děkuji za vaše odpovědi
Moje nazory a zkusenosti tady uz jsou. Už bych do bexy nesla ![]()
Ahojte, přikládám další zkušenost. Byli jsme s kočárkem na horách a vyšli jsme až na vrchol, kdy terén nebyl vůbec ideální, rozbitý beton, velké kamení, všude samá díra.. no říkala, jsem si, že jestli se ten kočár nerozpadne tak přežije všechno
kupodivu cestu zvládl skvěle, malá se pořád hihňala a dokonce i na čas usla přes neustále drnkotání, ani kola jsme nepíchli. Takže za mě zatím s kočárkem spokojenost
Je pravda, že semtam trochu vrzne, ale to dělal už i před naším výletem do hor.
@Sabuliin Jen jsem se chtěla zeptat, jak jste s kočárkem Bexa spokojená? Děkuju ![]()
@hundrtka píše:
@Sabuliin Jen jsem se chtěla zeptat, jak jste s kočárkem Bexa spokojená? Děkuju
To je snad poznat z mych poslednich prispevku ne? ![]()
@Sabuliin píše:
To je snad poznat z mych poslednich prispevku ne?
No jooo
Jsem úplně slepá ![]()
@macina25 ahoj, mohla by si sem prosim napsat tve zkusenosti se sportakem?
@vkucerova ahoj, mohla by si sem prosim napsat tve zkusenosti se sportrakem?
@Katulajda2 Ahoj
Jsem pořád maximálně spokojená!
Jezdím už asi měsíc na střídačku v hluboké i ve sportáku. proč?
to je jednoduché. Malá má přes 8měsíců a 74cm a v hluboké má ještě asi 10cm místa, takže když vím, že bude spát, tak ji tam dám, protože se mě zdá lépe krytý a hlavně se mě ta verze i víc líbí ![]()
Pokud vím, že bude vzhůru nacvaknu sporták-jízdní vlastnosti se nijak nezměnili a jezdí se mě sním pořád úplně stejně dobře(zatím ji mám čelem k sobě) a malé lépe, protože je už zvědavá a chce vidět…chodím se psem a pořád řídím jen jednou rukou ![]()
Ahojte, já jsem také i se sporťákem spokojená. Malá už má přes 9 měsíců a sporťák jsme nasadila asi před měsícem, protože jak začala být větší zima a víc navlečená tak už byla v hlubokém jak sardinka. Ve sporťáku je spokojená a může koukat kolem sebe. Trochu horší mi přišel nánožník. Zdál se mi, že odstával tak jsem to vyřešila našitím gumy a ta ho zespod stáhla, takže nikde neprofukuje. Taky jsou na prd ty cvoky, kterým se nánožník zapíná, ale to si myslím, že se dá taky vyměnit. Ohledně boudičky tak ta by mohla být delší, když je v poloze uplného lehu tak mi příjde krátká, že tam může nafoukat, ale existují myslím i nějaké nástavby na korbičky. Zatím jsem ale nepotřebovala. Náš kočár projel už tolik těžkých nerovných terénů a foukali jsme jen jednou, ani jednou jsme nepíchli. Myslím, že už si zažil dost
občas vrzne, ale to jen někdy. Takže za mě stále spokojenost ![]()
@Katulajda2 @vkucerova ano souhlasím s vkucerová ![]()
Nánožník používám v pohodě, nikak jsem ho neupravovala, ale vím o čem mluvíš
druky jsou a budou na prd, ale zatím drží a neodepínají se, jak jsem čekala.
Pokud jde o boudičku tak ano pokud mimčo úplně leží není tak dlouhá, ale jakmile ho dáš do sedu, zas je té boudy dost
takže výrobce to vyřešil raději tak. ![]()
Jo projede všechno-je to kočár nezmar
,taky mi jedno kolečko vrzalo, po namazání vše v pořádku a drandíme dál. ![]()