Kočárek Emmaljunga

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
12.5.13 20:43

Mám dvojcatovej bazarovej a s látkou protex, vypadá jako nový - teda až na kolečka. Zvládáme jízdu lesem :) a polními cestami. Látka je super neprofoukne, nevlhne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.5.13 21:09

Také mám Emmaljungu s protex látkou. Kočárek používám už na druhé dítě a s materiálem jsem velmi spokojená. Látka vypadá pořád jako nová, odpuzuje vodu, nemá žádné známky vyšisování od sluníčka. :palec: S koženkou zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.3.16 12:49

oživené

Ahoj holky pochlubte se kdo máte kočárek Emmaljunga, jste spokojené ty co si jej koupili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.9.17 13:44

Ahoj, je tu někdo, kdo má kočárek Emmaljunga NXT90 f? Přemýšlím, zda ho pořídit, nebo ne. Udělal na mě dobrý dojem, ale ta cena je šílená.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.9.17 14:07

@Zuzyanna Jezdili jsme s ním zatím jen v obchodě, ale mohu říct, že pocitově nejlepší ze všech..celkové zpracování včetně koleček. Takže asi ho vezmeme, je na ně tedy delší čekací doba. Přemýšlíte o něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
15.10.17 22:13

@Zuzyanna trochu drazsi, no… :lol: Doplnky stoji teda hrozny prachy, takze tasku koupim neorigo a plastenku taky.. Protoze za tasku 2500,– fakt nedam a je nic moc. Jinak kocarek za me 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
15.10.17 22:14

@Ilona.Mak to rada slysim, teda vidim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.11.17 19:39

@Sussannka V Trendybaby, ale myslím, že patří k sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.18 10:21

Ahoj holky :) tak také poprvé vybírám ten nej kočárek pro nás a Emmaljunga NXT90 případně ten pod model NXT60 se mi strašně moc líbí :srdce: po všech stránkách…vypadá to na super terénní, skladný, lehký kočárek a pěkný i do města…design podle mě moc povedený. Máte ho už někdo vyzkoušený? Terén, město - kostky, případně sníh? Jsme z Liberce, takže sněhové podmínky nás též zajímají :D. Je tedy opravdu drahý, tak potřebuji argumenty pro koupi nejen pro mě, ale i pro přítele : ))). Moc děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
18.1.18 22:33

Prosim o info, jestli nekdo ma emmaljunga nxt60 nebo nxt90 (f) a jaky je v nich vlastne rozdil? Sedacka ma byt udajne stejne velka…
A jeste jaka je nosnost nakupniho kosiku?
Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.18 11:30

@jankot Ahojky, my ho máme doma. Kvalita zpracování je opravdu znát. Minusy bych uvedla, že je poměrně těžkej, dále se na něho opravdu dlouho čeká a navíc nám přišel poškozenej rám a čekáme na novej. Jinak téměř nepruží, ale má v podvozku takovou vůli, tak myslím, že s terénem nebude problém. Máme NXT90f a sporťák je jeden z největších, jaký jsem viděla. Korbička je úzká a menší. Jinak snad za tu cenu bude spokojenost. Uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.1.18 12:13

@nika.veroni Dekuju za reakci.
Videli jste ho nekde nazivo nebo rovnou objednali pres net? U nas v okoli je docela problem si nejake kvalitni kocarky osahat atd. Nahodou v cem je treba nxt60 lepsi/horsi nez nxt 90f asi nevite treba od znamych…? A jakou ma nosnost nakupni kosik jsem take nikde nevycetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.18 19:28

@jankot Nejdříve jsme byli v Praze kouknout a pak objednali na místě, je čekací doba, objednávají je ze Švédska a skladem neměli nic. Vůbec jsem ho neznala, až v obchodě jsme si ho všimli. A nedají se objednat přepravcem, musíte ho vyzvednout osobně, prý smlouva s výrobcem. Jinak rozdíl nevím, ani nosnost bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.18 19:32

@jankot Jinak koukám na fotky NXT60 a toho našeho F a rozdíl je v tom, že 60tka má sportovní sedačku jen naklápěcí sed, nedá se položit do lehu a to jsem nechtěla. Efko se položí do úplného lehu a je fakt velká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.1.18 20:46

s

Ahoj holky, vkládám se do Vaší diskuze a snad s pro Vás užitečnými informacemi. Kočárky Emmajunga jsou opravdu naprostá špička mezi kočárky, rozdíl NXT90 a NXT60 je takový, že 90 má nosnost až 50 kg, je to opravdu velice bytelně provedený kočárek, s ohledem na to, že později jde k němu dokoupit sourozenecký díl a tudíž musí něco „vydržet“, sportovní sedačka je „kolébková, náklápěcí“, jde do úplného lehu, ale je to ten styl vajíčko čili nožky nelze úplně natáhnout, výhoda ale je, že dítě neklouže dolů. Oproti tomu 60 je značně lehčí a skladnější, také kvalitní, ale neuveze tolik jelikož k ní nelze připojit sourozenecký díl, pro rodiče, kteří neplánují dítě hned po sobě je robustní 90 si myslím zbytečná, jelikož korbička i sporták jsou stejně velké jako na 90, čili co do prostoru a komfortu dítěte to nemá vliv. Poté jsou typy NXT 90 F a NXT 60 F (zatím se u nás zřejmě neprodává, aktuálně sháním, kde mi ho prodají, jelikož se jedná o novinku, alespon pro české distributory :D). F typ znamená, že sporták není ergonomický jako u té kolébky, ale jedná se o klasický sporták zvlást polohovatelná záda a zvlást nožky, meřili jsme osobně a je asi jen o cm delší než kolébkový sporták, čili velikost roli nehraje, pouze jak komu co vyhovuje. Snad jsem Vám pomohla při rozhodování. Já sama nevím jaký vybrat ve smyslu té kolébky sportáka nebo klasicky, vše má své plus a minus :( Kamarádky co mají klasiky sportáky si právě stěžují, že dítě klouže a drží ho v kočáru prakticky jen pás mezi nohama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí