Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
31.8.10 10:57

sme prijely z venku tak je spinavej jak prase…ale abys videla ze to funguje a kde mam ten kos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 11:00

Tak to tu studuju a tobě opravdu ty háky jdou mimo :think: mě naráželi na konstrukci. :nevim: jdu to ještě jednou zkusit a vyfotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 11:10

Ahoj, protože mám kočárek z druhé ruky, tak jsem se rozhodla kolečka přestříkat.Vypadá to dobře a barva drží.Koupila jsem stříbrnou barvu na umělou hmotu ve spreji, která mi přišla nejpodobnější.Praktické zkušenosti z ježdění zatím nemám, protože termín porodu mám za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 11:13

Mikitaa - tak jsem to ted zkusila se sundaným sportákem a krásně to šlo.Když sem ho nandala,tak to prostě nedocvakne :zed:
Tobě to jde i se sportákem?Nebo ještě jezdíte v korbičce?

A nebo mám něco se skládáním :think: ale bez háků to zacvakává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.8.10 11:15

Jé Andyy vyfoť nám to a kdybys měla foto původního stavu tak dej sem, ať se poučíme. Já mám sice kočárek nový a ještě jsme nevyjeli, ale nedělám si iluze, že ty plasty ježdění přežijí bez úhony, zvlášť každodenní zajíždění do úzkého výtahu.

Mikitaa tos mě vyděsila s tím, jak vypadá kočárek po příjezdu z venku :-) Já si pořád maluju, že s ním budu rovnou z lesa zajíždět do předsíně, kde teď nový čeká na zahájení provozu a stojí na bílém koberci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 11:17

jo ja to skladam se sdelanym sportakem…ale myslim ze uz sem to nekolikrat slozila aji s tim vrskem, ale to ted nevim…jdu to vyzkouset :mrgreen: . my korbu nemeli tak nevim jak to jde s korbou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 11:18
Mafina5 píše:
Mikitaa tos mě vyděsila s tím, jak vypadá kočárek po příjezdu z venku :-) Já si pořád maluju, že s ním budu rovnou z lesa zajíždět do předsíně, kde teď nový čeká na zahájení provozu a stojí na bílém koberci :-)

to vypada jeste hooooodne dobre tak jak ted vypada…byva to mnoooohem horsi kdyz se projedes v lese nebo po rozblaceny polnacce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 11:21

pate: aji se sportakem to zaklapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 11:26

Mikitaa - tak už nevím,jdu to rozlámat :lol:

Andyy - taky prosím o foto,naše disky by to potřebovaly jak sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.8.10 11:28

Budu asi tedy muset na chodbu instalovat nějaký mycí koutek :-)
Původně jsem koupila ojetou Mutsynu výhodně na polském aukru a říkala si, že bych se asi nebála ji nechávat na chodbě připoutanou zámkem na kolo ke stoupačce. Ale pak jsem ji prodala a koupila si novou a to bych asi nezvládla, kdyby mi ji nějaký snědší spoluobčan odvezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 11:45

no to uz me mockrat napadlo..jestli se kradou kocarky…u nas se treba nesmi s kocarama do obchodu a maminy to nechavaji volne pred obchodem..to teda ja mam strach..navic mivam v kocaru furu veci ktery se mi vydelavat a tahat s sebou nechce..ale asi jeste nikomu kocar neukradli ze se neboji.

mafino: kamoska co bydli v byte ma v predsini igelit takovej silnejsi…neco jak ubrus igelitovej a na to to dycky da uschnout.

pate: covece tak to uz ti neporadim…a mas je dany uplne co nejvis ty haky? na ty strane kde je jakoby ten plast na zajizdeni rukojeti tak tam kdyz to o fous posunu dolu tak uz to taky nende…ale vic nevim jak ti pomoct :-) mas to asi rozbity :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
31.8.10 11:50

Mikitaa - :mrgreen:

Je divný,že když sporták sundám,tak se to zacvakne,asi použiju větší sílu-bud to půjde nebo to rozbiju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
31.8.10 12:25

Mafino - já pořídila takové to zelené, co se dává v nemocnicích do postele, aby se neznečistila matrace. Přilepila jsem to na koberec tam, kde parkuju kočár a je to supr. Igelit klouzal, krčil se a držel se v něm bordel. Tohle je supr furt naplé, setřu to vlhkým hadrem, neklouže to - moc se mi to osvědčilo…
Pate - ne že bych tě podceňovala, ale měla jsem podobný problém a nakonec to nebylo v hácích na košík, ale v hácích ze sedačky, kterou jsem tam měla blbě danou - máš háky ze sedačky správně zaháklé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 12:27

Tak jsem skočila do sklepa a nafotila telefonem.Foto před nástřikem bohužel nemám. Barva je od colorlaku.Nazvaná jako hobby sprej univerzální stříbrná.Stála do stovečky.Nastříkala jsem dvě vrstvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.8.10 12:32

Ještě jedna.Telefon mi sice moc dobře nefotí,ale snad tam něco uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí