Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
6.5.11 12:01
dadhad píše:
caute kocky, objavila som vasu diskusiu a je super…momentalne mam teutoniu spirit a idem ju predat a kupit mutsy ur…podla mna teutonia vobec nie je do terenu a na polnu ci lesnu cestu, to odpruzenie nic moc…takze som rada, ze som si mohla aspon narychlo precitat vase prispevky…akurat by som potrebovala poradit, idem uz kupovat len sportak a je tam nejaky rozdiel medzi tymi team a cargo ci len vo vanicke?

je to jinej matros na potahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.11 21:43

super dakujem…tak to musim pokukat..inak mate niektora skusenosti aj so spiritom? ako by ste porovnali ur a spirit na polnej ceste napriklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
6.5.11 22:26

Já si myslím ,že ty dva kočárky moc srovnávat nejdou. Spirit je buď trojkolka nebo taká ta „rádoby“ čtyřkolka a nemá pokud vím nafukovací kolečka. To je co se jízdních vlastností nedá moc srovnat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.5.11 23:21

holky, procházím fotky a přidávám jednu zimní úpravu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
6.5.11 23:55
MMartina1 píše:
holky, procházím fotky a přidávám jednu zimní úpravu :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.5.11 07:52
MMartina1 píše:
holky, procházím fotky a přidávám jednu zimní úpravu :lol:

super tip! Beztak jsou za chvili vanoce a zima
:mrgreen:
a se sportakem nejakej model nemas? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
7.5.11 08:29
mooch píše:
já jsem chtěla - psala jsem do Kočárkova, ale paní se pak už neozvala, i když jsem se připomínala. Ale budu to muset nějak vyřešit, něčím jsme to zase prořízli, už tam máme 2 díry.

Tak já zkusím do Kočárkova napsat taky nebo zavolat. Dřív si tady holky ty návleky hodně chválily, tak třeba budeme mít štěstí… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7.5.11 09:27

dneska mi konecne prisel kocarek mutsy. nakupni kos jsem zatim nainstalovat nezvladla :-) na to budu asi potrebovat vic casu. navic ta prebalovaci taska, kterou jsem k tomu rovnou objednala mi prjde, ze mi na tom kocarku spis prekazi. to upevneni je jaksi neprakticky. tak nevim… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.5.11 11:49
millu a Sara píše:
dneska mi konecne prisel kocarek mutsy. nakupni kos jsem zatim nainstalovat nezvladla :-) na to budu asi potrebovat vic casu. navic ta prebalovaci taska, kterou jsem k tomu rovnou objednala mi prjde, ze mi na tom kocarku spis prekazi. to upevneni je jaksi neprakticky. tak nevim… :?:

s košem jsem také děsně bojovala, připadala jsem si že ze mě břicho vysálo i tu poslední dávku rozumu :lol: koukni do fotek, někdo tam má luxusní upevnění tašky na podvozku pod korbičkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.11 18:05

Pračka

Ahojky všem - nevím jestli se v této diskuzi dá hledat ( popř. poprosim o radu ). Dítě už mi jezdí ve sportovním kočárku - v botách ( zatim má kraťounké nožičky ). Takže ten potah už tedy vypadá šíleně a chtělo by to vyprat. Myslím, že v návodě je pračka zakázaná ( no asi bych to tam ani nenarvala )- dá se to tedy celé namočit do vany a vydrhnout???
Např. na stříšce mě vyděsilo, že je vyztužená nějakým papírovým kartonem :o(
a jak to řešit dál - nedal si tam někdo nějaký igelit či tak něco pod ty botičky?

Předem moc a moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.5.11 20:55

POTAH jde sundat a vyprat. Boudička ne (tu musíš vydrhnout v ruce). Prodává se na spodek sporťáku takovej návlek z igelitu, kdyžtak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.11 21:05

tak kos uz jsem zvladla, jestli s tim takhle budu bojovat pokazdy, tak to nazdar. jinak tu tasku nasadit nejak na podvozek je dobrej napad. Musim tu fotku nekde najit. Diky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.5.11 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
8.5.11 00:26

Hoblinko, karton tam přímo není, neboj, nerozmočí se ti to :-D je to plast.

Jinak ten potah opravdu dej do pračky na 30°C, pro mě teda bylo složení do původního stavu o nervy :mrgreen: všude samé patenty a měla jsem z toho hlavu jak balón :mrgreen: Hlavně jsem to dělala s půlročním odkladem :roll: takže pak jsem nechápala jak jsem si mohla vybrat tak „blbej“ kočárek ( samozřejmně že s nadsázkou :hug: )

Millu, po prvním vyndání z krabice a nasazení je to už pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.5.11 00:33
Hoblinka01 píše:
Ahojky všem - nevím jestli se v této diskuzi dá hledat ( popř. poprosim o radu ). Dítě už mi jezdí ve sportovním kočárku - v botách ( zatim má kraťounké nožičky ). Takže ten potah už tedy vypadá šíleně a chtělo by to vyprat. Myslím, že v návodě je pračka zakázaná ( no asi bych to tam ani nenarvala )- dá se to tedy celé namočit do vany a vydrhnout???
Např. na stříšce mě vyděsilo, že je vyztužená nějakým papírovým kartonem :o(
a jak to řešit dál - nedal si tam někdo nějaký igelit či tak něco pod ty botičky?Předem moc a moc díky

ja to prala co 14 dni kdyz sme kocar pouzivaly hodne…na 40 v pracce. boudu jak pisou holky kartackem ve vane nebo na dvore s hadici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí