Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
18.8.11 21:33
Mafina5 píše:
MMarti, takže v těch Cybexech ta opěrka nejde do úplného sedu? To jsem si totiž v obchodě asi nevšimla. Tak já fakt nevím :nevim:

Mafi nejde, pravý úhel neudělají. Vůbec mě nenapadlo, že to tak některé kočáry mají, pak jsem se po tom začala pídit a naopak jsem zjistila, že možná Mutsy je světlá výjimka. Zrovna v jiné diskusi řešila jedna mamka, že tak špatně jí sedí dítě v Teutonii, pak ještě Casual a další kočáry. Jsou dvě věci, který mě na Cybexech vadí, ten sed a pak to, že v boudičce není slída, abys viděla na dítě. U nás se nějak přemnožili sršáni a vždycky když něco takovýho míjíme tak koukám do golfáče, jestli mu to tam nezaletělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.8.11 23:08

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, jestli někdo nevíte, jakou barvu má vnitřek letošního kočárku Team dark grey?! Dočetla jsem se, že kočárek v barvě Team grey cord měl prý vnitřek skořicový… Myslíte, že bude stejný??
Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
19.8.11 08:46

Holky, řeším teď fusak na zimu.. budu mít jeden kožíškový ještě po mě (vyčištěný), ale obávám se, že se mi do korbičky nevleze :think: , tak chci koupit od Aestheticu 3v1, co si o něm myslíte? A řeším barvy.. Když ho budeme mít i na příští zimu, tak malá třeba už bude chtít chodit, tak mi ten vnitřek, když bude světlý určo zamaže, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
19.8.11 08:47
TerezaJ píše:
Já mám tenhle potah :wink: V Penny jsem kupovala podložku pod kočárek :wink:

Páni, taky zírám, co ten Emitex nevymyslí, ale jen tak dál! Vypadá moc dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.8.11 08:48
Martooni píše:
Holky, řeším teď fusak na zimu.. budu mít jeden kožíškový ještě po mě (vyčištěný), ale obávám se, že se mi do korbičky nevleze :think: , tak chci koupit od Aestheticu 3v1, co si o něm myslíte? A řeším barvy.. Když ho budeme mít i na příští zimu, tak malá třeba už bude chtít chodit, tak mi ten vnitřek, když bude světlý určo zamaže, že jo?

myslim, ze ho ma Mafina :)

• Citovat
  • Upravit
4583
19.8.11 09:06

Anielkho, tak tedy počkám, co mi napíše :mrgreen: ..

Ale tak obecně, lezou vám děti ze sporťáku, když jdete v zimě na procházku? Spíš bych měla asi koukat po tmavých barvách vniřku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.11 10:01

Martoni, Aesthetic je úplně úžasný fusak. Já vlastně fusaky ani nevybírala, a když jsem kupovala v akci nákupy s Maminkou sporťák a stála s ním v Babyparku frontu k pokladně, tak jsem dost dlouho stála vedle fusaků Aesthetic a když jsem na něj sáhla, tak bylo vybráno. Je fakt krásný, měkoučký. Malý měl v hluboké jen ten horní díl. Ten spodní se tam sice taky vejde, ale už je to tam dost namačkané. A pro mimčo to není potřeba. Je hodně teplý. Malého jsem ven vůbec neoblékala. Měl jen to, v čem byl doma - bodyčko a tenké tepláčky a ponožky a jen nahoru (co koukallo z fusaku) jsem dávala teplý svetřík, čepičku a rukavičky. Bundu jdme vůbec neměli. Vždy jsme přijeli teploučcí i když byl venku mráz. Kombinézku jsme využila jen jedou, když jsem věděla, že budu malého vyndávat z fusaku na návštěvě ještě v nevytopené místnosti a pak jednou, když bylo mínus 13 stupňů a chtěla jsem ven za každou cenu. Ale opět (kombinézku mám silnější fleecovou (žádné superteplé péřové bundy…) a pod ní měl opět jen bodyčko.
Mám černý fusak Sport s banánově žlutým vnitřkem. Zašmipění jsem neřešila. Vypere se normálně v pračce, takže není problém. Malý mi loni zatím nevystupoval :-) Bylo mu šest měsíců, když jsme fusak zazimovali. Uvidíme letos. Jsem zvědavá. Do sporťáku jsem fusak taky dala. Padne jako ulitý, ale tam je samozřejmě již potřeba ten dolní díl přidat. Ten dolní díl má uvnitř ten samý omyvatelný materiál jako nahoře, takže botičky ho nezašpiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.11 10:02

Jo Team Grey Cord má odjakživa uvnitř hořčicovou barvu. Skořicovou si tedy představuji jinak. Nevím o tom, že by to letos měnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
19.8.11 10:06
Mafina5 píše:
Martoni, Aesthetic je úplně úžasný fusak. Já vlastně fusaky ani nevybírala, a když jsem kupovala v akci nákupy s Maminkou sporťák a stála s ním v Babyparku frontu k pokladně, tak jsem dost dlouho stála vedle fusaků Aesthetic a když jsem na něj sáhla, tak bylo vybráno. Je fakt krásný, měkoučký. Malý měl v hluboké jen ten horní díl. Ten spodní se tam sice taky vejde, ale už je to tam dost namačkané. A pro mimčo to není potřeba. Je hodně teplý. Malého jsem ven vůbec neoblékala. Měl jen to, v čem byl doma - bodyčko a tenké tepláčky a ponožky a jen nahoru (co koukallo z fusaku) jsem dávala teplý svetřík, čepičku a rukavičky. Bundu jdme vůbec neměli. Vždy jsme přijeli teploučcí i když byl venku mráz. Kombinézku jsme využila jen jedou, když jsem věděla, že budu malého vyndávat z fusaku na návštěvě ještě v nevytopené místnosti a pak jednou, když bylo mínus 13 stupňů a chtěla jsem ven za každou cenu. Ale opět (kombinézku mám silnější fleecovou (žádné superteplé péřové bundy…) a pod ní měl opět jen bodyčko.
Mám černý fusak Sport s banánově žlutým vnitřkem. Zašmipění jsem neřešila. Vypere se normálně v pračce, takže není problém. Malý mi loni zatím nevystupoval :-) Bylo mu šest měsíců, když jsme fusak zazimovali. Uvidíme letos. Jsem zvědavá. Do sporťáku jsem fusak taky dala. Padne jako ulitý, ale tam je samozřejmě již potřeba ten dolní díl přidat. Ten dolní díl má uvnitř ten samý omyvatelný materiál jako nahoře, takže botičky ho nezašpiní.

Mafi, děkuju! Ještě, že tě tu mám! :mrgreen:
To jsem ráda, že ten spodní díl se nezašpiní, právě, líbí se mi kombinace hnědé a banánově žluté (vnitřek). Páni, to je takhle teploučký! To je úžasný!
Ještě mi poraď, jaký typ mám vybrat? KLASIK, KLASIK MIKRO, SOFT, MIKROPLYŠ?
A co máš pak na jaro, léto a pozdim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.11 10:14

Jo pokud jde tedy o úhel u těch golfek, to mě tedy dost děsí :-( Já mám na těch 25 let starých, co mám po sestřiných dětech jen o malinko tupější úhel než 90 stupňů, řekla bych tak 110. A to bych taky chtěla. Vlastě mi ty golfky dost vyhovují, jen bohužel nemají boudičku a košík a to je dost potřeba :-( Tak je chci nechat u našich a domů si koupit nějaké, co boudu a koš mají.
Z těch mých favoritů vypadá, že ten sed mají nejkolmější ty Inglesiny Trip (nemají ale madlo) a pak ty Espira (mají boudičku na nic - je třeba ještě mít sluneční clonu nebo slunečník). Teda fakt by mě nenapadlo, že tak jednoduchou věc, kterou navíc skoro všichni výrobci mají konstrukčně téměř shodnou, nemudu moct vybrat proto, že žádné nebudou splňovat to, co chci.
U těch Cybexů mě vadí to, že tedy nemají ten kolmější sed, nemají madlo (líbí se mi ty Onyxy). Okýnko ve stříšce naopak ty Onyxy mají a mají taky tu super velkou boudičku, co je na zip a polohovací jako Callisto. Callisto je na mě moc velký kočárek. Je to spíš městský kočár, než golfky. Já chci co nejjednodušší a taky co nejlehčí. Přece jen mezi Callistem a těmi Onyxy je rozdíl víc než dvě kila. A taky se mi za to nechce dávat moc peněz - chci to používat jen občas do města do MHD. Já moc po nákupech nejezdím, tak fakt tak jednou za 14 dní…
Holky, fanynky Nuny, už jsem tak zoufalá, že přemýšlím, „Co že na té Nuně je?“ že ji všechny máte :-) Musím se na ni zajít někam podívat. Zdá se, že má vše, co potřebuji. Jen nevím, má polohovací nožičky? To by mi asi dost vadilo, kdyby nebyly. Přece jen malému je teprve deset měsíců, tak chci, aby spal pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.11 10:25

Martooni, já jak říkám, ty fusaky nestudovala. Vzala jsem první, co tam visel a barevně se mi líbil. Doma jsem z visačky zjistila, že je to sport. V čem se liší, fakt nevím. Ten sport má tu horní vrstvu takovou jako hrubší matný šusťák - není to takový ten sprostá lesklý šusťák, tak proto jsem ho vzala. Jinak o tom fakt moc nevím. Jen jsem si všimla, že měli vnitřek buď hladký, nebo s reliefem medvídků. Bylo to roztomilé, ale asi se to okouká, tak jsem vzala ten hladký.
A mě se tedy teplý zdá dost, ale možná je to taky tím, že jsem dítě od začátku moc nenavlíkala. Nesmáším když jsou ty miminka natěsnaný v bundičce s tisíci kapsičkami pro parádu a nemůžou přitom ani pohnout rukama, jak je ta budna naducaná. Malej se mohl pohodlně ve fusaku hýbat a přitom mu bylo dost teplo. Je taky pravda, že na třítýdenní kontrole na kyčlích (bylo do v říjnu - ale ten den bylo 18 stupňů) jsem měla malého oblečeného jako na dom (biody, tenké tepláčky a ponožky) a opět jen svetřík navíc, dokonce neměl ani čepičku. Bez fusaku, přes sebe jen teplopu dečku. Mladá paní, co byla se mnou zároveň v porodnici, měla dítě v bavlněném overálku, svetříku, bundě a teplých tepláčkách a v kombinézce, to celé ve fusaku, přes to velkou navíckrát složenou deku a ještě nánožnník. Bylo mi toho mimčka upřímně líto. Bylo úplně rudé a mamince to zřejmě pořád nedocvaklo. Asi si myslela, že je rudé díky omrzlinám z těch +18 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.8.11 10:26

Mafi, nema polohovaci nozicky…

Co je na ni skveleho, je lehka, skvele ovladatelna a vyborne se sklada… jinak si nemyslim, ze je to nejak prevratny kocarek, ale bohuzel takovych na trhu moc neni.

Na Trip se mysli da dokoupit nejake univerzalni madlo.

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.8.11 10:28

Jeste se mi hodne libi Icoo http://www.icoo.de/…luto-11.html ale rekla bych, ze je uz dost velky, asi jako Callisto…

• Citovat
  • Upravit
3513
19.8.11 10:28

Mafi nejsou ty Onyxy rozměrově stejný jako Callisto. Mě to přišlo, že jo. Sed je u Cybexu na prd, ale to vyřeším polštářkem za zádama, ale taky mi to vadí. Jinak mě se na nich i líbí, což bych možná od jiných golfek taky vyžadovala, že se dají dobře větrat. Přece jenom s golfáčem budu jezdit hlavně v létě. Jinak co na Nuně všichni vidí? Je krásná a hlavně výjimečná. Taky jsem do ní chtěla jít, ale problémy při koupi mě tak znechutily, že jsme šli a koupili na doproučení Callista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.8.11 10:33

Hm, tak ten je taky docela pěkný, ale ta cena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie