Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
12.9.11 22:23
rybkabezvody píše:
kolozubka píše:
Holky začlo cvakat v podvozku, ale nejsme schopní zjistit, v kterém místě. Nemáte nějaký tip, čím by to mohlo být a jak to odstranit? Manžel kočár pořádně umyl, promazal a dotáhl, ale cvaká to trochu stále. Není to nic hrozného, ale jako by tam bylo něco uvolněného. Projevuje se to při jízdě. Osobně mám pocit, že jak malá dovršila 14 kg, tak to kočár špatně zvládá. Před skončením záruky jsem dala kočár do servisu, protože se špatně skládal, to mi vyměnili madlo, olupovaly se kola, takže ty mám taky nové a nechala jsem vyměnit prasklou slídu, takže kočár způlky nový. Kočár chci prodat a ráda bych tohle vyřešila.
a dělá ti to i s jízdou na prázdno? Já vozím kočár hodně naloženej, malá má přes 11 kilo, k tomu tu velkou pláštěnku, nákup - který má určitě přes pět kilo ( v košíku - já vím, nosnost :oops: ) a další „drobnosti“ a zatím mám podvozek v pohodě( skoro rok a čtvrt užívání ), ale ty máš vlastně 4 ridera, že jo? Tak to asi nepůjde srovnat :think:

Mám 4rider a používám ho už skoro 2,5 roku. Dělá to i při jízdě naprázdno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
12.9.11 22:42

Já mám pocit,že právě kvůli tomuhle cvakání většina holek co měla 4R měnila za UR :nevim:

Bohužel co s tím neporadím,škoda,že už je po záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.9.11 22:44
pate81 píše:
Já mám pocit,že právě kvůli tomuhle cvakání většina holek co měla 4R měnila za UR :nevim:Bohužel co s tím neporadím,škoda,že už je po záruce.

No to si myslím, že je něco jiného. Co jsem tu četla, tak se jednalo o cvakající kolečka, ale mě to cvaká jen na jedné straně ale ne v rytmu otáčejícího se kolečka. Je to takové nepravidelné. Spíš mi to přijde jako někde v uchycení kola, zadního nebo předního, nebo v kontrukci. Jako něco rozvolněného. Asi to budeme muset víc prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.9.11 13:55

Mně tam cvakala kovová patentka na koši (mám ten černej, ne ten plastovej průhlednej) o konstrukci kočárku. Cvakalo to, když jsem měla koš prázdnej a on si vesele nadskakoval, když se jelo po hrbolech a furt to o sebe cvakalo :roll: Trvalo to dlouho, než jsem na to přišla :-? Ale mám UR :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.9.11 15:03
Bébka píše:
Mně tam cvakala kovová patentka na koši (mám ten černej, ne ten plastovej průhlednej) o konstrukci kočárku. Cvakalo to, když jsem měla koš prázdnej a on si vesele nadskakoval, když se jelo po hrbolech a furt to o sebe cvakalo :roll: Trvalo to dlouho, než jsem na to přišla :-? Ale mám UR :think:

Pravda! mně cvaká, když je nějaká patentka rozepnutá (UR)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.9.11 15:15

Holky díky za tip :palec: Zkontroluju patentky. Dnes jsem to pozorovala a může to být i jako vrzání, je to takový zvláštní zvuk. Nebo to já neumím pořádně popsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.9.11 09:36
kolozubka píše:
Holky díky za tip :palec: Zkontroluju patentky. Dnes jsem to pozorovala a může to být i jako vrzání, je to takový zvláštní zvuk. Nebo to já neumím pořádně popsat :nevim:

nam tiez nieco vrze a nemozem prist na to co to je, teda skor kde to je… mysleli sme si ze je to predne prave koleso.. ale si ani nie, ze je to skor v tych sroboch co drzia ten spodny priesvitny kos o konsturkciu, akoby to bolo bud moc alebo malo dotiahnute..mame 4R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.9.11 22:36

tak další vychytávka na Mutsy: některý přebalovací tašky mají vzadu skrytej tenhle úchyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.9.11 22:41

a dají se zahákout za ty čudlíky, co jsou zezadu na sportovní sedačce :pankac:

(pardon za otočenou fotku, ale na vejšku mi jí to nesežralo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.9.11 09:34

jo, jo, jen je to využitelné hlavně v létě, když jezdíš bez boudičky, protože jinat ti tam ta boudička překáží. I když já viděla v babyparku, že měli tu boudičku nějak přichycenou tak, že byla jako zavřená a ten díl, co normálně visí dozadu byl nahoře místo horní části boudičky. Nechápu tedy, jak to měli přichycené ke konstrukci, ale díky tomu mohli mít tu tašku přidělanou a zároveň relativně normálně přidělanou boudičku. Možná by ti poradili, jak to měli udělané. Ale bylo to, když jsem vybírala kočár, takže před víc než rokem na Zličíně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.9.11 15:14

Maf, já to fotila včera a ta boudička tam normálně byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.9.11 17:38

Já byla dnes v Babyparku a měli to tam zase. Asi jsem se špatně dívala, měli tu boudičku klasicky, jen nadzvednutou. Nevypadalo to až tak zle, ale lepší je to asi bez ní. Možná se stříškou…

Jinak v Babyparku mě tedy dojali. Ptala jsem se jestli mají madlo na Macleren a koukali do systému a říkají: nemáme bohužel a koukám že tady na mě bliká dost objednávek… Tak jsem si říkala, že by snad skoro stálo za to, pro to zajet do skladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.9.11 20:29

Holky, mám dotaz.
Když dám sportovní sedačku jakoby na ležení, do té nejkrajnější polohy, tak mám fuky mezi sportovní sedačkou a boudičkou. Docela mi to vadí. Nechápu, proč výrobce šetří na materiálu. Kdyby tam bylo o pár cm látky víc, tak je to v pohodě a až o tolik by to určitě dražší nebylo. U předchozího sporťáku to bylo řešeno krapet jinak. Jednak ten potah je jinak ušitý, nebylo tam tolik fuků a mezírek a navíc na boudičce byly přišité plastové hačky na gumě, které tam za běžného provozu jen tak vysely, ale když jsem chtěla, aby třeba boučicka neplandala, nebo když jsem dítko položila, tak jsem to tam někam zahákla a bylo po starostech. Když jsem si to prohlížela, tak mi připadalo, že to tam je našité originál, že to tam není dodělávané, tak nevím. A ještě bych měla jeden dotaz. Jde boudička zatlačit trochu dozadu. Zatím jsem to na sílu nezkoušela. Nerada bych tam něco ulomila. Pokud by to šlo, tak bych měla po problému a pěkně by boudička zakryla celou sedačku a nikde by fuk nebyl. Je mi jasné, že v zimě to vyřeší fusak, ale co teď? Jak to řešíte vy?
Pokud se to tu již řešilo, tak se omlouvám, ale nepamatuji si to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.9.11 21:41

Ivi, já žádné fuky mezi boudičkou a sporťákem nemám. Nemáš to bbě nasazené? Zkus kdyžtak vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.9.11 21:47

já mám taky fuky, na jedné straně to stáhnu pod sporťák (opěradlo) a na druhé straně mi to vyleze. A tak furt dokola. Dám si tam sucháče, až bude po záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí