Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
16.11.11 08:22

No mám to připnuté až za tu opěrku. Za tu tyčku, na které je na jedné straně tlačítko pro polohování opěrky. Takže na jedné straně je to jakoby přitažené víc, neb je tam to tlačítko a musíš to uopnout až za něj. Ale srovná se to., Stačí to trochu narovnat a ono už to drží.
Zezačátku se to zdá, že to jde hodně těžko, ale člověk si na to zvykne. Jen já to tedy asi budu mít připnuté pořád a nebudu sundávat, tak nevím, jak se mi poleze do fusaku. Možná sudndám to madlo, neb to stejně malý nemůže používat, protože má blíž na opření rukou okraj toho nánožníku. Uvidím. Zatím jezdím jen s origo fusakem. Je teplý až až a nepromokavý tak jako kočárek.
Jinak vložku jsem na jaře, když jsme v 5,5 měsících do sporťáku přecházeli, nedávala. Pořídila jsem ji až na léto. Bohatě stačí fusak, který to dobře utěsní. Vložku jsem pořídila až ve chvíli, kdy jsem sundala fusak. A to bylo dost pozdě, neb já mám ještě i takový jarní fusak. Na léto je ta vložka neocenitelná. A že šisuje mě naštěstí nevadí. Koupila jsem od Pinkie světlou barvičku (super blue se žraločkem). Sice vybledla, ale je tak světlá, že to na ní není vidět. Má prostě jen jiný odstín. A ono tedy popravdě, je to věc, kterou na příští sezónu tak jak tak musíš koupit nebo ušít novou, neb je to jen centimetr silný molitan obalený plátnem a pokud ho častěji pereš, tak prostě už úplně nedrží tvar. Takže tu sezónu to vydrží a na příští rok si zase koupíš něco jiného a kočárek si zase díky tomu pozměníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.11.11 09:22

Nemusis, mne podlozka drzi a pristi rok urcite novou kupovat nebudu. ;) (zas tak moc jsem ji neprala, protoze Viky v kocare neji)

A abych menila vzhled kocaru, to mne fakt nebere. ;)

• Citovat
  • Upravit
1705
16.11.11 16:01
Mafina5 píše:
Andy délka té zadní části, co je na kočárku, je 96 cm, délka toho, čím se dítě přikrývá (když se to celé narovná včtně toho dolního zahnutého (černého) kusu je 65 cm.

Maf díky, tak to vypadá, že ten starý je skoro o 10 cm kratší :zed: :pocitac: sakriš, no jestli budu muset letos ještě kupovat nový fusak, tak mě klepne, už teď to máme tip ťop :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.11 20:12

Mutsy UR + změna kol?

Ahoj vybíráme kočárek a velmi nás zaujal Mutsy.Chtěla jsem 4rider,kvůli otočným předním kolám,ale jak tu čtu vaše příspěvky s chválou na UR, tak začínám váhat. Mám nejvíce strach, že partner a rodiče nezvládnou manipulaci otáčivého podvozku, že by pro ně bylo jednodušší mít ta přední otočná.Někde jsem se dočetla, že je možnost na UR vyměnit přední kola za otočná, je to tak a máte s tím někdo zkušennosti? Je s ním potom manipulace podobná jako s 4riderem? Děkuji moc za odpověd, jestli jste na tento dotaz již reagovali, tak se omlouvám, ale je tu tolik příspěvků k Mutsy, že už mi z toho jde hlava kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.11.11 20:57

Aretovací kolečka měla/má Bébka, ale co vím tak moc spokojená nebyla. Jinak je ten podvozek o zvyku, když přijedeme k mým rodičům tak máma je vždy vděčná že máme sebou golfky, že nemusí řídít ten „příšerný“ kočár :lol: ale myslím si že pokud budou řídit UR častěji, ne jako ti moji - 1 za dva měsíce - tak si v pohodě zvyknou a nebo mohou jezdit jako s klasickým neotočným podvozkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.11.11 21:08
Anielkha píše:
Sofika píše:
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně? :oops:
jsou tady ve fotoalbu.. treba

Díky, vypadá to dobře. A bude to dobře držet i na kožené rukojeti?Vidím, že tam je pěnová.Jsem neúnavná, já vím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.11.11 21:09
mooch píše:
nebo :mrgreen:
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

Vidím, že organizér má všestranné využití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.11.11 21:11
Sofika píše:
Anielkha píše:
Sofika píše:
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně? :oops:
jsou tady ve fotoalbu.. treba
Díky, vypadá to dobře. A bude to dobře držet i na kožené rukojeti?Vidím, že tam je pěnová.Jsem neúnavná, já vím :oops:

ja mám koženou a bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
5352
16.11.11 22:33

Holky neblázněte :-) S urbanem se musí naučit jezdit opravdu každý. Neb moje tchýně je opravdu, ale opravdu zcela neschopná a naučila se taky :-)
Abych dokumentovala tu její neschopnost, tak třeba není schopná rozepnout pásy u golfáče MAclarena. Dala tam malýho, když ho hlídala a protože jí to nešlo rozepnout, tak ne že by řekla nějakýmu technickýmu chlapovi nebo nějaké mladší mamině v herně, kde byla, ale nechala ho tam celoudobu, co jsem byla pryč :pocitac: Nebo s Urbanem jela na procházku, ukázala jsem jí, kde se to polohuje a po deseti minutách mi volala, že malej usíná, ale že to nemůže dát dolů, jestli to nedělá blbě, Tak jsem jí popsala, že to tlačítko, které je obrovské jako prase je přečsně pod tím obrovským hákem na košík na kostrukci a ať ho zmáčkne. Tak púrý to dělá a nic. Malý jí spal v kočárku v seďa a když přijela a ukazovala mi, kde to mačkala, tak zevnitř boudičky mačkala na ken kloub nad čudlem, kterým je boudička připnutá do konstrukce :zed: Nebo když jednou hlídala malýho a já se vrátila po několikahodinové schůzce do herny, tak jsem se ptala, jestli přebalovali a ona že ne, a že je malej asi pokaděnej a že ho raději nepřebalovala, protože se bála, že by jí spadl :pocitac: Naštěstí je malej flegmouš a nebere si to tak jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.11.11 10:12

tak u nas bohuzel nikdo ze starsi generace (tchyne - mam dve :mrgreen: ) ani mamka ani hlidaci sousedka kocar UR nezvladly…jedna tchyne byla vzteky uplne bez sebe…ta malem dostala pokazde infarkt kdyz s tim kocarem mela cokoliv…takze u nas tak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.11 10:36

Našim babkám kočár vždycky aretuju!!! Nedaly by to ani náhodou, nedej Bóóóže, aby musely zacouvat :mrgreen: , stejně to při zatáčkách točily zatlačením na rukojeť jako u kočárů, na který byly zvyklý ony :roll: Takže nemělo cenu jim to dále vysvětlovat :mrgreen: Pán se to jakžtakž naučil, ale dlouho taky točil tím, že jel jen po zadních :lol:

Když mi tchýně vrátila malýho s plínou nasazenou obráceně a místo bot na ven mu nechala bačkory, tak už jsem se o žádný vysvětlování ničeho ani nesnažila, je trošku pozdadu :roll: , jen doufám, že to malej v její péči přežije :mrgreen: :palec:

Nejlepší by bylo mít oba podvozky :pankac:

Malý kolečka mám já, ale jsou totálně na nic :cert: Alespoň ty moje :roll: , spíš se jen klouzaly a blbě točily, tohle nedomysleli :think: :nevim: S tou hlubokou korbou to těžiště bylo hodně vzadu, tak na ty malý kolečka nebyl takovej tlak a fakt se točily strašně blbě, na podlahách třeba v nákupáku/v obchodech se jen tak klouzaly a do zatáček zasekávaly :cert: ,se sporťákem jsem to nezkoušela, už máme stejně golfky, tak je to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.11.11 10:52

Děkuji všem moc za příspěvky…prostě vemu budoucí babičky i tatínka do obchodu a vyzkouší si to, jestli budou moc marní, tak budu muset vybrat 4rider, protože já to od nich nebudu pořád poslouchat…jedna babička bude mít prcka asi často, tak budu muset brát v úvahu i její možnosti. Ještě jednou moc děkuji :) a přeji pěkné ježdění s Mutsy… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.11.11 10:55
chartep píše:
Děkuji všem moc za příspěvky…prostě vemu budoucí babičky i tatínka do obchodu a vyzkouší si to, jestli budou moc marní, tak budu muset vybrat 4rider, protože já to od nich nebudu pořád poslouchat…jedna babička bude mít prcka asi často, tak budu muset brát v úvahu i její možnosti. Ještě jednou moc děkuji :) a přeji pěkné ježdění s Mutsy… :-D

zvaž kde budeš většinu času jezdit. Jinak já mám 4R, což teda je naprosto ovladatelný podvozek pro všechny a jedna babička ho stejně po staru pozvedává v zatáčkách a jede po zadních :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.11.11 10:59

ale chlapi ve vetsine pripadu to naopak obdivujou…a libi se jim to…aji cizi me obcas zastavovali a ocumovali co to mame za vytunenej kocar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.11.11 11:33

To bude asi tím, že jim to připomíná podvozky dětských autíček…takové ty nákladáky,kamiony atd…když někomu vysvětluji urbanrider, tak ho k tomu přirovnávám :lol: no uvidíme…ještě mi doporučovali ABC design…připadá mi, že už nedělám nic jiného, jen koukám na netu na kočárky…už aby byl nějaký doma a byl klid. Stejně z něj budu nadšená, ať už to bude jakýkoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí