Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKdyby tak raději vymysleli něco lehčího na podvozku ve stylu urbana! MOžná bych ho už na jaře vyměnila. Mám golfky peg perego pliko a urbana, tak jsem měla předatvu, že bych to spojila a měla bych jen jedno. !EVO se mi moc líbí, na první pohled a jsem na něj zvědavá, ale podvozek nebude nic moc.
ještě jsem našla na webu nějako Mutsy novinku Exo, ale fotky nikde nic moc. To bude takový golfkosporťák.
jééé já jsem nervózní…ať už ho mají v prodejně a můžu ho omrknout…takhle musím počkat s koupí jiného kočárku na podobném principu…ten veletrh bývá jen v Brně nebo i v Praze??
Libfin letos v Brně vystavovat nebude. Tudíž v Brně nebude ani nová kolekce Mutsy.
Freezz píše:
Libfin letos v Brně vystavovat nebude. Tudíž v Brně nebude ani nová kolekce Mutsy.
ty brďo, fakt?
je krásnej, přijde mi hodně golfkovej, něco takového univerzálního jako je Calisto, prostě sporťák převlečený za golfky a ta černá konstrukce je boží
Polohování nožiček mi na první pohled přijde OK a ty kolečka…
No, asi si nechám zajít chuť, asi by toho bylo už moc
Jinak souhlas s bara2, kdyby tomu dali podvozek UR ![]()
No konečně nějaká novinka. Po těch letech. Ale pro mě by tedy nebyla. Prostě obyčejný kočárek, jakých jsou stovky. Transporter nebo dokonce i Slider mi příjdou více povedený. Ale je pravda, jestli bude vážit do devíti kil, tak to by byla jiná…
MMartina1 píše:
ty brďo, fakt?
Ano, stačí si napsat nebo zavolat do Libfinu.
Freezz píše:MMartina1 píše:Ano, stačí si napsat nebo zavolat do Libfinu.
ty brďo, fakt?
no tak mě to překvapilo, ale jelikož já už jsem komplet, tak mě to až tak netlačí. Ale škoda, byla jsem zvědavá třeba na tu novinku nebo na Exo, pokud vůbec je určené pro trh ČR.
Exo se samozřejmě bude prodávat i v ČR, ale bude k dispozici až později. Akorát je otázka, jestli je to kočárek pro náš trh. Odpovídá totiž typům jako Quinny Senzz nebo Bébé Confort Loola. Tedy městský, kompaktní kočárek, ale plnohodnotný kočárek, kombinace s autosedačkou či korbičkou.
Bohužel v našich končinách na tento typ kočárku nejsme zvyklí (další důvod je samozřejmě hornatá krajina, špatný stav chodníku ve městech apod.), takže 99,9% lidí to považuje za golfové hole s přemrštěnou cenou. Což ovšem právě není pravda.
Dalsi info:
Váha
Podvozek: 7.8 kg
Podvozek + sedačka: 11,9 kg
Lůžko: 4,6 kg
Rozměry (d x š x v)
Složené: 68×61×39 cm (včetně kol)
Složené: 61×47×31 cm (bez kol)
Rozložené: 89×61×105 cm (včetně kol)
Mutsy Evo lze skládat v celku a nohy lze polohovat.
Ahoj holky, v tomhle videu http://www.youtube.com/watch?… kolem druhý minuty, když sundá střechu, má kolem hlavy polštářek… máte to některá? Je to video z roku 2007, ale stejně, celkem by to vyřešilo ty fuky ![]()
ahojky holky poradte v cervnu se mi narodi prcek mam urban rider jakou hl. korbu mam koupit. nejvic se mi libi joey silver ale nekde jsem cetla ze nejlepsi je active ze ma nejakou schranku na ty popruhy na nosi co pry jiny nemaji neda se najit nekde nejake porovnani i co se tyce velikosti a tak. dekuju moc
Co do velikosti jsou rozdíly fakt zanedbatelné - Cargo je trošilinku užší v nožičkách, Joey je vůbec nejmenší, ale rozdíl je fakt malinký. Active proti Team má tu kapsičku (tedy doufám že i na letošní kolekci). Je to pěkný nápad, ale pokud to tam není, tak hodíš popruhy pod matraci a vůbec s tím není problém. Vyber si spíš podle toho, co se ti líbí…