Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak jsem teď našla na německých stránkách kolekci 2012 a mají i bílou…to je přesně to, co jsem chtěla. Proč nemůžou tu novou kolekci uvést na začátku roku
![]()
Jenye: Dobry den,
Strisky jsou dostupne v barvach:
Team New Red
Team Purple
Active Coffee
Team Navy Cord
Team Cream
Ostatni barvy na objednani, dodaci lhuta cca 8 tydnu
Budete-li mít zájem o další informace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám
pomůžeme.
S přáním hezkého dne
BabyStyle, s.r.o.
Tak mně paní psala to samé, akorát bez toho, že ostatní barvy jsou na objednání ![]()
Jenye píše:
Tak jsem teď našla na německých stránkách kolekci 2012 a mají i bílou…to je přesně to, co jsem chtěla. Proč nemůžou tu novou kolekci uvést na začátku roku![]()
![]()
nedala bys sem odkaz na ty německé stránky s novými barvami? na stránkách mutsy ještě nová kolekce není
a já jsem zvědavá.
jinak kdyby jste měl ještě někdo zálusk na tu khaki stříšku od Wikči, tak jsem vám jí vyčoudila
doufám, že se bude k mojemu zlaťáku hodit a že ji využijem.
Ahoj, už několik dní pročítám diskuze a recenze na kočárky Mutsy. Miminko čekám až na srpen, ale naskytla se mi už teď možnost koupit Mutsy Urban Rider od kamarádky po jednom dítěti za výbornou cenu. Bohužel má jen sporťák, pořád trochu váhám a mám pochyby o hluboké korbičce
a tak jsem se rozhodla přidat k vám do diskuze a prostě se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti:
1. Je pravdou, že hl. korbička Mutsy Joey Silver je ještě menší než ostatní verze hluboké korbičky Mutsy?
2. Najde se někdo, kdo měl mimčo v létě/září jako já? Pokud ano, jak dlouho vám vydrželo v hluboké korbičce Mutsy?
3. Jaké máte zkušenosti s Musty Traveller?
Předem díky za odpovědi
Petro, mela jsem rijnove, byla tam do dubna, ale vydrzela by dele.
Ano, Joey Silver je mensi. Taky jsem podlehla a doted lituju, ze jsem ji nekoupila. ![]()
Jak autosedacka neni poradne otestovana (a nemas vysledky testu), tak ja bych do ni nesla. ![]()
já mám joey silver a ano, je užší než ostatní korbičky, ale ne nějak zásadně od ostatních Mutsy hlubokých korbiček
.
Taky máme letňáka, narodil se v červenci a vydržel do 5m. Možná by jiné děti vydržely dýl, ale on je náročný na prostor, takže šel do klasika hlubokýho houpacího kočáru.
Peti já jsem teda už naprosto nemocná z kočárkové mánie .. poslední skoro 4 měsíce jsem nedělala nic jiného než že jsem vybírala kočárky až jsem došla ke kočárku Mutsy. Kdy si zajedeš do různých obchodů tak zjistíš sama že ty korbičky jsou velikostně skoro na jedno brdo .. teď jde jen o kvalitu kterou hledáš. Já čekám miminko na konci července a nakonec jsem si předevčírem taky objednala Mutsíka a už se nemůžu dočkat .. mno a říkám si že když mi mrňousek náhodou už vyroste na zimu tak koupím pořádný thermo fusak a bude vše v pořádku .. je to asi u každého jinak .. každý má miminko jinak velké a jinak roste .. ![]()
Anielkho, díky moc za odpověď, super, že jsi reagovala, tak rychle! Jsem nadšená z podvozku a konstrukce Mutsyho, potřebuji hlavně kočárek do terénu, ale trochu mě straší ta malá korbička, aby mi tam mimčo aspoň těch 6 měsíců vydrželo, ale když bude nejhůř budeme mít na doježdění zimy v záloze kočárek Dorjan po švagrové
Pokud je Joey Silver ještě menší než ostatní, tak do něj nepůjdu. Škoda, je krásný a mám možnost koupit jej přes mimibazar od holky, která bydlí poblíž, takže by to bylo osobní předání - lepší, fakt škoda, holandská miminka jsou asi menší než ta česká, jinak si to neumím vysvětlit, že je dělají tak malé ![]()
K autosedačce jsem četla právě různé, dokonce snad, že má atest v celé EU, ale je fakt, že ta polohovatelnost vypadá prakticky, ale z hlediska bezpečnosti, těžko říct ![]()
Petro, u autosedacek se divej na adac testy, jsou to nezavisle nemecke testy… podle nich bych vybirala autosedacku. On je atest a atest, polske no name autosedacky maji taky atesty, atesty maji i ty ze supermarketu, ale ta bezpecnost je spatna.
Co jsem cetla, zadna z tehle polohovatelnych autosedacek nebo „vanicek“ neni uplne nejbezpecnejsi, ale je jasne, ze nekdy neni jina moznost.
Ja bych si Joey Silver koupila, tech par (asi dva, Martino?) to nezachrani. ![]()
Anielkha píše:
Petro, u autosedacek se divej na adac testy, jsou to nezavisle nemecke testy… podle nich bych vybirala autosedacku. On je atest a atest, polske no name autosedacky maji taky atesty, atesty maji i ty ze supermarketu, ale ta bezpecnost je spatna.Co jsem cetla, zadna z tehle polohovatelnych autosedacek nebo „vanicek“ neni uplne nejbezpecnejsi, ale je jasne, ze nekdy neni jina moznost.
Ja bych si Joey Silver koupila, tech par (asi dva, Martino?) to nezachrani.
tak tak 2-3 cm, to je nic.
Já se náhodou těším, že pokud bude druhé, že budu jezdit zase s hlubokou Joey, je prostě dost dobrá, jiná a dost lidí nás obdivovalo kvůli té hluboké korbě, což já ráda
![]()
Berusatko, já už jsem strávila na netu kvůli kočárkům snad týden v kuse, když nepočítám čas strávený v práci, mně už se o nich normal i zdá, to je šílený
Ale už to musím rozseknout, protože kamarádka má na Mutsyho ještě jedny zájemce. U nás v rodině se rodí samá nejméně 4 kilová miminka, můj brácha měl dokonce 5kg (máma ho chuděra rodila přirozenou cestou, tehdy se císař kvůli velikosti neřešil), proto mám z té korbičky takové obavy. Třeba Jedo bartatina a jiné polské mají rozměr 80-82 cm, tj. 7-9 cm víc než Mutsy, což už může být u miminka i nějaký měsíc
, ale stejně asi Mutsy vyhraje ![]()
MMartina1 píše:Anielkha píše:tak tak 2-3 cm, to je nic.
Petro, u autosedacek se divej na adac testy, jsou to nezavisle nemecke testy… podle nich bych vybirala autosedacku. On je atest a atest, polske no name autosedacky maji taky atesty, atesty maji i ty ze supermarketu, ale ta bezpecnost je spatna.Co jsem cetla, zadna z tehle polohovatelnych autosedacek nebo „vanicek“ neni uplne nejbezpecnejsi, ale je jasne, ze nekdy neni jina moznost.
Ja bych si Joey Silver koupila, tech par (asi dva, Martino?) to nezachrani.
Já se náhodou těším, že pokud bude druhé, že budu jezdit zase s hlubokou Joey, je prostě dost dobrá, jiná a dost lidí nás obdivovalo kvůli té hluboké korbě, což já ráda![]()
![]()
![]()
Ja uvazuju, ze ji taky pak vymenim ![]()
Petro, Viky mela 3900g.. o tom to fakt neni, i male deti pak treba hodne naberou.
(Mne prijde, ze nabiraji snad pak i rychleji.)
Peti tak to mi se taky o nich už zdálo
vím přesně o čem mluvíš
ale já i přítel jsme měli přes 4kg tak si myslím že to drobeček nebude .. čerpám hodně z rad sestry a ta má dvě děti a taky to řešila pořádným fusakem .. stejně .. kdyby byly venku šílené mrazy tak tam nebudete půl dne a když bude taková normální zima tak ty thermo fusaky zabírají tak jak mají .. miminkům jdou vidět pak jen nosánky
a dokonce u mutsíka ty boudičky na sporťáčku jsou pak prý hodně dobré tak tam ani nefouká ..