Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@aajulinka rozměry by měly být tyto: Šírka sedačky: 32cm
Hloubka sedačky: 20 cm Délka opěrky zad: 48 cm, ale nepřeměřovala jsem, když najdu metr tak odpo změřím
MC sedačky jdou s adaptérama, ty byly součástí balení
Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v baráku
velký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy
@markyša 78 píše:
Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v barákuvelký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy
no prodavam cely urban za hubicku, kdybyste mela zajem
https://www.emimino.cz/…plnky-63623/
Děkuji za nabídku, už jsem oslovila jiného prodávajícího, potřebuji jen sporťák
@markyša 78 píše:
Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v barákuvelký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy
a nemáš fotku? Třeba by ho někdo zahlídl v bazaru nebo na netu. Jeden už se tady takhle našel.
@Blešík a jak jsi spokojen se sportakem? Neklouze ti z nej ditko, ja mela totiz quinny speedi a z toho ni malej jakoby padal, kdyz mel nohy svesene. A taky se bojim, aby se treba nezlomila konstrukce kdyz budu vytahovat kocarek po schodech
Super nápad, fotku určitě najdu a vyvěsím. Ale určitě skončí v nějakém dětském bazaru daleko od našeho města
. Já jsem s ním byla fakt spokojena, otočná sedačka, snadná ovladatelnost(chodím hodně po městě a neřídím auto, tak jsem s ním i nakupovala), ale dá se i dobře skládat, když někam jedem.Aby dítě neklouzalo, stačí bavlněná podložka a konstrukce je pevná, určitě ji nezlomíš, já jsem běžně hopsala se chodů nahoru a dolů a dobrý. Přítel mi už veze z Prahy nový, teda z druhé ruky, ale ten samý jen jiná barva
. Líbí se mi postě ta konstrukce, taková jednoduchá, bez zbytečných tyček a plastů.
@aajulinka tak se omluvuju, ale nenašla jsem metr, minulý týden nám měnili vchodový dveře a od tý doby je metr nezvěstnej
Ale ke kočáru. jsem spokojená moc, ale nejsem si jistá, že jsem extra náročný řidič ![]()
Se sporťákem jezdím 2měsíce, dítko (8měsíců) nesjíždí, ale je fakt, že kluka pokaždé poutám a mám v kočáru vložku (přihodim foto) a nožky má zatím vodorovně. Je lehkej, skladnej, dobře se rozkládá. Mám dokoupený nafukovací kola a nemůžu si vynachválit, prodávat i přední tak koupím i ty. Sice nejde otáčet sedačka, ale nechybí mi to a díky tomu jí má pěkně širokou, což pro mě bylo důležitější, než přehazovací sedačka a kluk o pohled na mě stejně moc nestojí
. Má vcelku velkej košík, ale dost nízko položenej, takže už teď po 8měsících používání mám zespod trochu prošoupáno
, ale jen zespodu a to neni vidět
Má dlouhou rukojeť, což chtěl hlavně muj chlap, jsme oba vysoký a nechtěli jsme nakopávat nápravu. Co mi vadí je krátká stříška. Jinak mě nic nenapadá. Kdyby tě ještě něco napadlo tak napiš ![]()
@xreni a @A-lexa diky holky, o nejakych neklouzavych drzacich jsem nemela ani paru, pohledam na netu a mrknu jak to vubec vypada.
Ahoj mám dotaz koupila jsem použitý mutsy urban rieder poradíte mi, chtěla bych ho kompletně vyčistit a co půjde tak vyprat čím čistíte nebo perete…Díky za radu Lucka ![]()
@markyša 78 píše:
Super nápad, fotku určitě najdu a vyvěsím. Ale určitě skončí v nějakém dětském bazaru daleko od našeho města. Já jsem s ním byla fakt spokojena, otočná sedačka, snadná ovladatelnost(chodím hodně po městě a neřídím auto, tak jsem s ním i nakupovala), ale dá se i dobře skládat, když někam jedem.Aby dítě neklouzalo, stačí bavlněná podložka a konstrukce je pevná, určitě ji nezlomíš, já jsem běžně hopsala se chodů nahoru a dolů a dobrý. Přítel mi už veze z Prahy nový, teda z druhé ruky, ale ten samý jen jiná barva
. Líbí se mi postě ta konstrukce, taková jednoduchá, bez zbytečných tyček a plastů.
mrkni na stranu 510 ![]()
Ahoj. Prosím o rychlou radu! Mám jedno kolečko u 4ridera vyfouknuté a potřebuji ho co nejrychleji nafouknout. K dispozici mám jen originál pumpičku a nějak mi to s ní nejde. Nějaké rady nebo triky jak na ní??? Díky!!! ![]()
Už jsem přišla na tu pojistku, ale zdá se mi, že to trvá nějak moc dlouho, než se to kolo nafoukne, ne?
Pořád jsem si myslela, že se nic neděje, ale ono jo. Než to kolo nafouknu, tak u toho budu celou noc ![]()
@Nepřihlášená Naty 165 píše:
Už jsem přišla na tu pojistku, ale zdá se mi, že to trvá nějak moc dlouho, než se to kolo nafoukne, ne?Pořád jsem si myslela, že se nic neděje, ale ono jo. Než to kolo nafouknu, tak u toho budu celou noc
nafoukni to u benzínky, pumpička je naprd