Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hipisek84 je kraaasna
chodi ven? Jestli ne ja bych neockovala ![]()
@bimbama píše:
Tak jsem viděla novou reklamu na GE a zase s kocourem. Ten je prostě perfektní, úplně ho miluju. Už se těším zase na další - novou reklamu.
Tu na snehu
![]()
@Sluka co me ted v rychlosti napada. Urcite navsteva veta jak to pujde. Zatim jsou malicci. Spravne maji jit od mamy az tak ve 12tydnech ale jasny ze na vesnici se to nedodrzuje…urcite nejakou dobu je nechat doma jenom. ![]()
@KačuliKačka Děkuju
Vývar je dobrý nápad, seženu pořádné klouby a vyvařím do vody, co půjde..
@Sluka píše:
Brali jsme třeba od Vetamixu, ale to mohu dát i kočkám? Nemají nějaké jiné složení? Holky, já se ptám jako id.ot, ale radši tu být za blba než mít neduživá zvířata..
Vetamix není zrovna nej, ale třeba dopsimisky.cz - dělají závozy a maso prý úžasný. Já s nimi zatím zkušenost nemám, ale chystám se. Já zatím beru od Becresu a občas Sokol Falco.
Jinak maso má stejný složení jak pro psy, tak pro kočky.
Nebo nevím, jak si dotaz myslela.
@quinny píše:
@hipisek84 je kraaasnachodi ven? Jestli ne ja bych neockovala
![]()
Tu na snehu
![]()
![]()
Jojo, přesně tu. Prý „to je panoráma“ ![]()
Ahojky holy,
podavam zpravu ohledne Gwen, zacala v nedeli polehavat, v pondeli fakt unavena, umazlena…
Ja ve stredu a ctvrtek v Brne na konferenci…ucast naprosto nutna…
Gwen uz v pondeli zvracela, myslela jsem bezoary, no v utery rano zvracela…, ve stredu pred mym odjezdem di zminovaneho Brna, zacala zvracert tak moc, ze jsem myslela, ze je to jeji posledni tazeni…rychle vet a syn zustava doma ze skoly naprvni hodinu, Gwen dostava 2 injekce…, stav trochchu lepsi…
Streda rano, zvraceni s prisernym mnoukanim, opet vet. Dalsi injekce a dostala na dalsi 4 dny leky…
dnes rano, uplne zdrava, hrava, žrava…jen jeste nebyla na zachudku…asi tim jak zvracela tak nema co…
Bylo me ji tak lito…a myslela jsem, ze je konec…a ona je ted uplne v pohode ![]()
@bimbama píše:
Vetamix není zrovna nej, ale třeba dopsimisky.cz - dělají závozy a maso prý úžasný. Já s nimi zatím zkušenost nemám, ale chystám se. Já zatím beru od Becresu a občas Sokol Falco.
Jinak maso má stejný složení jak pro psy, tak pro kočky.Nebo nevím, jak si dotaz myslela.
Ono maso není nikdy jen „maso“, ta směs obsahuje vnitřnosti, kůže, tuk, někdy i části kostí.. Tak mě napadlo, že kočky mohou potřebovat třeba víc tuku nebo méně tuku, nebo tak..
Tak asi ne ![]()
@quinny Ven nechodí
zatím jsme se nerozhodli, zda bude i venkovní… máme totiž u domu frekventovanou silnici…a nějak se mi to nechce riskovat, ikdyž jsme byli zbytkem rodiny označeni za tyrany, kteří nechtějí kočičce dopřát tu jedinou radost (včetně pozdější kastrace)
No, taky přemýšlím, že se na to očkování vykašleme…
Jinak děkuji za kompliment, je to naše kráska láska ![]()
Příspěvek upraven 17.10.14 v 09:17
@Pavlinax
jejda to muselo být náročné. Hlavně, že je Gwen už lépe… Člověk trpí s nimi jak s dětmi viď…
![]()
@bimbama píše:
Jojo, přesně tu. Prý „to je panoráma“
luxusni panoramata
![]()
@Pavlinax to je jaknaschval, ale ufff hlavne ze je lip ![]()
@hipisek84 kdyz se rozhodnete ze bude venkovni naockovat ji muzete nechat vzdycky to neni problem. Doma to nepotrebuje.
Klidne to prober s veterinarem, ja s tim nemam u kocek dobre zkusenosti tak jsem mozna trochu predpojata.
Ale i u deti uz o tom ockovani premyslim vic, proste uz si nemyslim ze je to takove dobro jedno velike jak se nam tu farmafirmy se svoji lobby snazi vnutit. Co to je urcite tak jeden velkej byznys, ale to si musi kazdy zvazit sam ![]()
@hipisek84 Očkování budu taky velice detailně zvažovat, ale s kastrací mám jasno už od počátku. Pokud nemám chovné zvíře, tak bez diskuzí jde.
Koukala jsi na ty venkovní voliéry? Někteří kočkomilové si docela vyhrají - staví pro kočky úplné zámky ![]()
https://www.google.cz/search?…
https://www.google.cz/search?…. mozilla:cs:official&channel=nts&tbm=isch&q=ko%C4%8Di%C4%8D%C3%AD+s%C3%AD%C5%A5
@quinny Prosím tě, napíšeš mi k tomu očkování víc? Třeba i do zprávy? Asi víš, že jsem neočko maminka. U těch koček zatím postupuji stejně jako původně u prvního dítěte - pročtu proti čemu všemu lze a jaké jsou vakcíny, a pokud něco vyberu, tak dáme až spíš kolem těch prvních narozenin, až vyrostou.. A max. je-li tam v krátkém čase další přeočkování tak ještě, jinak pak ta pravidelně každý rok už ne.. Ale z podobného nápadu u dětí se zrodilo ve finále komplet neočkování, u koček třeba mohu dojít k opačnému závěru
Brala bych toxoplazmozu, všema deseti ![]()
@quinny No já si o tom očkování taky něco četla, ale asi jsem se nechala zvyklat veterinářem no… Četla jsem názor, že domácí kočičky očkování nepotřebují, ale zase na druhou stranu, když jí syrové maso, tak mysliš, že i přesto ne? Takže ty nemáš očkované kočičky?
@Sluka Kastraci mám taky jasnou, to ano, nechtěla bych, aby se Joanka případně potom trápila…
Jé díky za typ, mrknu se na to…
@Sluka zkusim ti dohledat zajimavy clanek tusim od nejakeho anglickeho veta, co mi kdysi poslala chovatelka co od ni mame nasi nahatku, pote co pochopila ze jsem mirne alternativni, kdyz uz jsem se pred koupi zeptala zda by byla nejak vyrazne proti kdyz kocku nebudu chtit ockovat.
Toxo je histerie naprosto zbytecna, ocko na to neni a za me ani neni treba. Nepredpokladam ze chces konzumovat nekolik dni ulezele kocici vykaly
![]()
Mam dve vyhradne domaci, maji vybeh na terasu…a jsou ockovane…vzteklinu jsem nedavala…vet. rikal, ze radeji ockovat… @hipisek84