Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sorcerka jasně
jsem pro ![]()
Kočenky máte holky krásné ![]()
@quinny no to bys na ven musela kotátku uplést nejméně svetřík, ne-li kabátek
a papučky, vždyt by ti zrmzla, bobinka malá ![]()
No a náš nejstarší taky pravidelně odchází se mnou do práce, už jsem ho nedávno hledala po baráku, frajer si seděl opatro výš u sousedů před dveřmi ![]()
@Sorcerka néé, je to obyčejná evropská
a není moc veliká, má jen kilo a půl
jen to tak vypadá. Navíc se neví, kdy se přesně narodila, našli ji v lese, tak se to nedá moc určit :/
Ahoj, můžu se tu na něco zeptat? Máme doma obyčejnou kočku, je to nalezenec. Vždycky byla v pořádku. Teď si ale poslední tři týdny škube chlupy na břiše. Celou jsem ji prohlédla, nikde nemá žádné breberky a ani ta vyškubaná místa nemá zarudlá nic. Je to o to horší, že je černá, tak je to jako pěst na oko. Nevíte čím by to mohlo být
No to byla moje noční múra že mi uteče ven, dvakrát se mit to stalo jak jsme si ji přivezli, že jsem přišla se psem a než jsem se ohlídla kočka venku tak jsem jí řekla že to nesmí a ono to nějak zafungovalo, teď když přijdeme nebo jdeme ven lehne si do chodby a čeká na pohlazení nejde ani ke dveřím, a jsem za to ráda. Tak jo platí domluvíme se ![]()
@ewanka
Tak to tak vypadá jen na té fotce že je veliká
.Bobek co dělala v lese?
@Jitulinaja
může to mít buď :potravinovou alergii, možná i svrab nebo nějakou kožní chorobu. Určitě bych zašla na veterinu
.
Holky prosím o radu, kolik mám dávat dvouměsíčnímu kotěti nažrat? Mě přijde, že by žralo furt ![]()
Má granulky furt k dispozici a ráno dostává kapsičku a večer trochu z konzervy? Stačí to? Méně? Víc?
@RyBANA já krmila pořád
granulky měl pořád k dispozici a kapsičku jsem dávala po lžičkách (aby mu to neoschlo) několikrát - hodněkrát denně ![]()
@AgatkaZ píše:
@RyBANA já krmila pořádgranulky měl pořád k dispozici a kapsičku jsem dávala po lžičkách (aby mu to neoschlo) několikrát - hodněkrát denně
On sní kapsičku na jeden zátah ![]()
@RyBANA fakt? Jako celou? To je pašák! To Arthur ještě ani dneska ![]()
@AgatkaZ píše:
@RyBANA fakt? Jako celou? To je pašák! To Arthur ještě ani dneska
Právě, mám strach aby za měsíc nebyl jak koule ![]()
@RyBANA vidíš, já se snažila „vyžrat“ Garfielda a stejně se mi to nepovedlo ![]()
On má asi velký výdej, ne?
Mamka má taky briťáčka, 7 měsíčního, sežral by všechno co vidí a hubenej je jako lunt…
@RyBANA píše:
Holky prosím o radu, kolik mám dávat dvouměsíčnímu kotěti nažrat? Mě přijde, že by žralo furtMá granulky furt k dispozici a ráno dostává kapsičku a večer trochu z konzervy? Stačí to? Méně? Víc?
jo tak to jsme taky měli masičko a granulky a pokažde jak jsme dali bylo snědeno…kotatka maji jist vickrat, jak ale nevím, ja davala 5× denně a střídala kapsičku 1/2…granulky…ted nám je 5.měsiců a ji, už jen rano…navečer, asi si sami určí kdy maji dost a to ji nesypu vrchovato..tak normálně.
@AgatkaZ píše:
@RyBANA vidíš, já se snažila „vyžrat“ Garfielda a stejně se mi to nepovedloOn má asi velký výdej, ne?
Mamka má taky briťáčka, 7 měsíčního, sežral by všechno co vidí a hubenej je jako lunt…
My máme Ragdolla, no a se synem teda řádí pořádně no to je fakt. Tak právě řeším jestli mu ta jedna kapsička stačí nebo ne. Většinou si právě vydyndá ještě tu konzervu…
Ahoj holky, jak se všechny máte? Dlouho jsem tu v diskuzi nebyla, neměla jsem moc času. Co kočičky? Náš Čert roste jak z vody a je stále zlobivější a zlobivější, dneska je u nás rok, tak máme takové druhé narozeniny
Je to prostě náš pekelně zlobivej, prohnanej kocour
Přikládám fotečky ![]()