Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AHoj, to je dobře, že jsi tam s ním zašla a že už dostal léky
A jakou bude mít dietu, nějaké speciální léčebné granule?
Tedy, ale s tou kastrací, to je hrůza, mít doma nevykastrovaného kocoura si dlouhodobě představit neumím ![]()
Luon: zatím zkusíme tyhle ATB a uvidíme dál… Ale netvářil se vůbec dobře:(.
Chudák
.
My ty speciální granule máme a čekala jsem tu cenu mnohem horší. Tím, že nesmí ani konzervy a kapsičky, mě to vlastně vychází levnějc než předtím.
Lakynko, skvělé, držím palce ![]()
Ajuše a co u vás, kocourek je dobrý?
Pěkný den ![]()
Luon: Zatím jo, ale furt ho hlídám a s každým jeho zamňoukáním trnu. Ale snad už to bude dobré. Občas na mě útočí, protože byl zvyklý dostávat každý večer maso. Tak se asi trošku vzteká. Odnáším to šrámy na noze ![]()
Lakynka píše:
Tak uvidíme, ale holky, ťukám, zatím se nepočůral!!!!
Taky držím pěsti ![]()
Ajuše, tak snad už se opravdu uzdraví a časem se třeba zase i kousku masa dočká ![]()
Ajuše: no to tedy, snad fakt někdy ještě bude moct masíčko. Nebo si nakonec zvykne bez něj. A co třeba nějaký to sušený, taky nesmí?
Zatím ne. Později říkal vet, že třeba příležitostně na ochutnání. Taky mu tu dietu nezávidím. Neumím si představit, že bych jedla furt to stejný
![]()
no, holky, bojujete tedy statečně, tak ať se vám to úsilí taky konečně vrátí ![]()
Laky, gratulace kocourovi. A přeju Vám, ať už je všechno špatné(a nejen to počůrávání) za Vámi ![]()
My už našeho uzdraveného Kájíka zavezli mamce, která je z něj nadšená… My už méně, protože se nám moc stýská a prozatím marně přemlouváme našeho taťku, abychom si pořídili nějakého vlastního ![]()
Laky teda chudák kocourek
ale hlavně,že už se konečně přišlo proč takhle čůral .
Ajuš taky máme speciální granule a stojí 400,– kolik stojej ty vaše?
A už je chudera jí od minulého roku od konce října
.V polovině měsíce jdu na kontrolu s močí,tak doufám,že už mi řekne,že může i něco jinčího než granule.
Mona: Dávali jsem 160 za 1kg. A předtím jsme kupovali pro kastráty 0,5kg/100,–. Dneska si tam jedem pro další, tak jsme zvědavá, jestli nám doporučí stejný nebo jiný.